© Soma Haberi 2020

Kurban Bayramı Yaklaştı Hayvanlarınıza Dikkat

Hayvanları Uyut Çal Taktiği

Kurban Bayramının yaklaştığı günlerde kötü niyetli kişilerin ortaya çıktığı ve hayvan çalma sistemlerinin değişik şekilde olduğu Bu konuda dikkatli olunması gerektiği belirlendi.

Manisa’nın Soma ilçesi, Türkali mahallesi Kısacıklar mezrasında öğle saatlerinde meydana gelen hayvan hırsızlığına teşebbüs (Büyükbaş Hayvan) olayı meydana geldiği öğrenildi.

 Türkali mahallesinde A.M (E/1943 d.lu) isimli şahsa ait büyükbaş hayvanların başıboş olarak ormanlık alanda otladığı sırada 17 GS 53..plakalı araç içerisinde bulunan şahısların uyuşturucu iğne ile vurmuş oldukları hayvanı çalmaya çalıştıklarını beyan ederek şikayetçi olmasıyla  ortaya çıktı.

Olay ile ilgili yapılan araştırmada aracın rent a car araç olduğu ve aracı  F.K.M(E/1994 d.lu) isimli şahsın kiraladığı tespit edildiği,  araç ile ilgili yapılan araştırmada aracın Savaştepe yolunda olduğu tespit edilmesi üzerine, Soma  Jasat timi ile birlikte araç yakalandı. Araçta sürücü ile birlikte    bulunan C.D. (E/1997D), C.K. (E/1987 D) ve R.T. ( E/1991 D) isimli kişiler yakalandı.

. Araçta yapılan aramada 2 adet uyuşturucu iğne atan tüfek ile 23 adet enjektör ele geçirildiği, Olayla ilgili verilerek yakalanan şahısların alınan ifadelerine müteakip Nöbetçi Cumhuriyet Savcılığına bilgi verilerek serbest bırakıldığı, olayla ilgili soruşturmanın devam ettiği öğrenildi.

İlginizi Çekebilir

TÜM HABERLER