ADALET HERKESE BİR GÜN LAZIM OLACAK

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Cumhuriyet Halk Partisi Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, “Biz seçim sürecini iyi niyetli çalıştığımızda bu şekilde olmadığını gördük. Bizde oyunu kuralına göre oynayacağız” dedi.

CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, dün gece CHP Gençlik Kollarından 2 gencin polis tarafından gözaltına alınmasıyla ilgili Nazilli Adliyesi öncesinde bir basın açıklaması yaptı. Olayın afiş yırtma ile ilgili olmadığını anlatan Alptekin, olayın yasadışı olarak dağıtılan el ilanları olduğunu belirtti. Bu tür olayların daha öncede yaşandığı ama seçimlerin sakin gitmesi için şikayette bulunmadıklarını ama bundan sonra bu tür olaylarda sesiz kalmayacaklarını vurguladı.

“ADALET HERKESE BİR GÜN LAZIM OLACAK”

Gece elim bir olayla karşı karşıya kaldıklarını ifade eden CHP Nazilli İlçe Başkanı Serdar Alptekin, yaptığı basın toplantısında, “Gece saat 01.30 sırasından CHP Gençlik Kolları üyesi gençler evlerine dağılırken, Nazilli’nin birçok kesiminde ne olduğu, kime ait olduğu belirlenemeyen yasa dışı el ilanlarının sokaklarda yerlere atıldığını ve bir yerlere sıkıştırıldığını tespit etmişler. Merak ediyorlar baktıklarından bu ilgilerini çekiyor ve çevre kirliliği. Bu 13 günlük seçim sürecinin minümum zararla geçiştirilmesi için yerlerden toplamaya başlıyorlar. Bir müddet sonra yanlarına sivil polisler geliyor. Ne yaptıklarını sorduklarında yerde bunları gördüklerini bunları toparladıklarını söylüyor. Daha sonra bu arkadaşlar gözaltına alınarak emniyete götürülüyor. Benim 02.00 haberim oluyor. Avukat arkadaşlarla Hürriyet Karakoluna gittik. Karakoldan çıkışımız gece 04.30. 2 gencimizin yaptığı sadece yasadışı bu el ilanlarını toplamak. Arkadaşlar biz ne diye bağırıyoruz. Adalet herkese bir gün lazım olacak. Birgün o kantar herkesi tartacak. Sokakta kavga ediilse 1 saatte serbest kalınır. BU çocuklar sabaha karşı mevcutlu olarak adliyeye getirilmesine karar veriliyor. Şuanda savcıyı bekliyoruz. Savcı gelecek tekrar ifadelerini alacak.”

“BİZ BU DOLDURUŞLARA GELMEYECEĞİZ”

Biz bu seçim sürecini kavgasız, gürültüsüz ve sakin götürmeye çalıştıklarını dile getiren Alptekin, “Birkaç gün önce Aydın Büyükşehir Belediyesinin otobüs duraklarında Özlem Çerçioğlu’nun fotoğraflarının kafasının üzerine AK Partinni seçim aifşleri yapıştırıldı. AK Parti İlçe Başkanını aradım durumu anlattım o afişleri oradan temizletti. O otobüs durakları hepimizin malı. Bunlar TCK. Halkı kin ve düşmanlığa sevk etmeye giriyor. Biz bu dolduruşlara gelmeyeceğiz. Millet ittifakı iktidara gelecek, 13. Cumhurbaşkanı Kemal Kılıçdaroğlu olacak. O zamanda adaletli bir şekilde Cumhuriyetin savcıları ve devletin memurları olacak, bunlarda adil ve eşit bir şekilde davrranacaklar. Yapılanlar sadece eziyet ve zülüm. Bunlar AK Partili olsa yarım saat karakolda kalılar mıydı? Biz iyi niyetli götürmeye çalıştığımızda bu şekilde olmadığını gördük. Otobüs duraklarına yapılan olayı da şikayetçi olacağız. Bizde oyunu kuralına göre oynayacağız” ifade etti.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOMA TSO, 45. YAPI FUARI’NA KATILDIÖnceki Haber

SOMA TSO, 45. YAPI FUARI’NA KATILDI

Durdur Araçta 1 Kg 2 Gr Uyuşturucu YakalandıSonraki Haber

Durdur Araçta 1 Kg 2 Gr Uyuşturucu Yakal...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar