MADEN İŞ SENDİKASI

Asayiş Bülteni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

 

 

SUÇ NEVİ

: İNTİHAR

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: YÜKSEKTEN ATLAMAK SURETİYLE

 

 

SUÇ ADRESİ

: KOCAÇEŞME MAH. SALİHLİ

 

 

MÜNTEHİR

: N.D.

 

 

OLAYIN ÖZETİ       : 28.04.2014 günü saat 11:20 sıralarında Kocaçeşme Mahallesi bahse konu adreste yüksekten atlama sonucu İntihar eden N.D. isimli şahıs EKS olmuş, ekiplerimiz olay yerine intikal ederek gerekli incelemelerini yapıp tutanak tanzim etmiş, maktulün torunu olan S.Ö. isimli şahıs rızası ile maktulün kullandığı iddia edilen farklı 4 poşet içerisinde bulunan muhtelif marka ilaç poşetleri alınarak geçici muhafaza altına alınmıştır. Olay ile ilgili olarak G.Ç., F.T., E.T. ve Z.A. isimli şahısların bilgi almaları yapılmıştır. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.      

 

2)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: İŞ KAZASI

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: YERE DÜŞEREK

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİKÖY OSB MAH. MERKEZ

 

 

 

MAĞDUR

: A.A.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ        : 28.04.2014 günü saat 13.100 sıralarında bahse konu fabrikada iş kazası meydana gelmiştir. Mağdur A.A. isimli şahsın, çalıştığı tezgâhta, bir anlık baş dönmesi sonucu yere düştüğü ve yaralandığı, izlenen kamera kayıtlarından tespit edilmiş, şahıs hastaneye kaldırılmış, şahsın müşahede altında olduğundan ifadesi alınamamıştır. Konu ile ilgili olarak Cumhuriyet Savcısına bilgi verilmiş, şahsın ifadesinin alınarak evrakın ikmalen gönderilmesi talimatı vermiştir.

 

 

3)

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: KAYIP ŞAHIS

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KENDİLİĞİNDEN AYRILMAK SURETİYLE

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: FATİH MAH. MERKEZ

 

 

 

KAYIP ŞAHIS

: H.O.

 

 

 

MÜŞTEKİ

: M.O.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ   : 27.04.2014 günü saat:21.45 sıralarında Polis Merkezine gelen Müşteki M.O.’ un alınan ifadesinde; öz oğlu olan N.B.’ un 22.04.2014 günü saat:08.00 sıralarında evden işe gittiğini daha sonra Manisa merkezde bulunan kömürcüler sitesinde çalışmakta iken böbreklerinde taş olmasından dolayı rahatsızlığından iş yerinden izin alarak C.B.Ü. Hastanesine  gittiğini orada tedavi olduğunu fakat tedavi olduktan sonra eve gelmediğini o günden bu güne tüm araştırmalarına rağmen oğlunu bulamadığını, oğlunun herhangi bir bedenen ve ruhen bir hastalığı olmadığını, oğlunun polis marifeti ile bulunmasını beyan etmiştir.

 

 

 

 

4)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: MALİ KAÇAKÇILIK

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ŞAHSIN ELİNDEKİ POŞET İÇİNDE

 

 

SUÇ ADRESİ

: ÇARŞI MAH. ŞEHZADELER

 

 

ŞÜPHELİ

: S.A.

 

 

OLAYIN ÖZETİ       : KOM Şube Müdürlüğümüz görevlilerince İlimiz merkezinde yapılan çalışmada, S.A. isimli şahıstan 2 adet koli içinde toplam 1670 paket kaçak sigara ele geçirilmiş, şahıs ifadesinin ardından salıverilmiştir.

 

5)

 

.

 

 

SUÇ NEVİ

: HIRSIZLIK OLAYLARI (DİĞER)

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: TABLET ÇALMAYA TEŞEBBÜS

 

 

SUÇ ADRESİ

: UTKU MAH. ŞEHZADELER

 

 

MÜŞTEKİ

: H.İ.Y.

 

 

ŞÜPHELİ

: E.B.

 

 

OLAYIN ÖZETİ      : 28.04.2014 günü saat:13:00 sıralarında   bir  mağazaya     alış-veriş yapmaya gelen E.B. isimli şahsın alt katta bir adet tableti alarak arkasında sakladığını üst kata çıktığı güvenlik sistemini bozamadığından orada bulunan kutunun içerisine bıraktığı, müştekinin polisleri çağırdığı, davacı ve şikayetçi olduğunu beyan etmiş, Şüpheli E.B.'ün ifadesi alındıktan sonra serbest bırakılmıştır.

 

6)

 

.

 

 

SUÇ NEVİ

: ÖLÜMLÜ TRAFİK KAZASI

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ARAÇLA ÇARPMAK SURETİYLE

 

 

SUÇ ADRESİ

: MERKEZ EFENDİ MAH. MERKEZ

 

 

MAKTÜL

: R.K.

 

 

MÜŞTEKİ

: H.K.

 

 

ŞÜPHELİ

: E.K.

 

 

OLAYIN ÖZETİ      : 28/04/2014 günü saat:20:20 sıralarında idaremiz Merkez Efendi Mahallesi Mimar Sinan Bulvarı üzeri Devlet Hastanesi önündeki yolda  bir turizm şirketine ait,  E.K.'nin sevk idaresinde bulunan 45 ADU .. plakalı otobüsle aniden karşıya geçmek üzere yola fırlayan R.K.'ya çarpması neticesi kaza meydana geldiği, yaralının bilahare olay yerine gelen ambulansla Manisa Devlet Hastanesine intikal ettirildiği ancak kurtarılamayarak EX olduğu anlaşılmıştır. Günün nöbetçi Cumhuriyet Savcısı telefonla aranarak konu hakkında bilgilendirilmiş ve sürücünün gözaltına alınarak, evrakın mevcutlu intikal ettirilmesi talimatları alınmıştır.  

 

7)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: MESKÛN MAHALDE SİLAH ATMAK

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: AV TÜFEĞİ İLE HAVAYA ATEŞ ETMEK SURETİYLE

 

 

SUÇ ADRESİ

: BARBAROS MAH. MERKEZ

 

 

MÜŞTEKİ

: M.C.

 

 

MÜŞTEKİ

: S.Y.

 

 

ŞÜPHELİ

: K.K.

 

 

OLAYIN ÖZETİ    : 27/04/2014 günü saat. 20.10 sıralarında Barbaros Mahallesi bahse konu adresin önünden bir el tüfek sesi gelmesi üzerine Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliğimiz görevlilerimiz tarafından olay yerine intikal edilerek müdahale edilmiş, K.K. isimli şahsın üzerinden ruhsatsız tek kırma av tüfeği ile birlikte tüfeğin içerisinde atılmış vaziyette 70 mm boş bir adet kovan ile kaba üst aramasında 70 mm. 4 adet fişek ile beraber yakalanmıştır.  Yakalanan şahsın babasının karıştığı trafik kazasında tanımadığı M.C. isimli şahsın olay yerinde olduğu ve bu şahsa doğrultup ateş ettiğini söylemesi üzerine şüpheli rızası ile teslim ettiği suç aleti ile beraber yakalanarak Barbaros Şehit Özdemir Polis Merkezi Amirliğimize intikal ettirilmiştir.

 

 

         

 

1)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: MALİ ŞUBE OLAYLARI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ALIŞVERİŞ YAPMAK SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: UTKU MAH. ŞEHZADELER

 

ŞÜPHELİ

: E.T.

 

ŞÜPHELİ

: A.Y.

 

OLAYIN ÖZETİ : 24.04.2014  günü ilimiz  Utku Mahallesinde ihbar üzerine durdurulan 45 SC ..  plaka sayılı araçta bulunan E.T. ve A.Y. isimli şahısların üzerlerinde ve araçta yapılan aramada değişik serilerde toplam 9 adet 200 TL sahte para ele geçirilmiş, Cumhuriyet savcısının talimatı ile şahıslar haklarında tanzim edilen tahkikat evrakı ile birlikte mevcutlu olarak Adli Mercilere sevk edilmişlerdir.

 

2)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: NARKOTİK OLAYLARI (ESRAR-EROİN-KOKAİN VB.)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

 

SUÇ ADRESİ

: SUBAŞI MAH. TURGUTLU

 

ŞÜPHELİ

: E.G.

 

OLAYIN ÖZETİ: Turgutlu C. Başsavcılığının soruşturma dosyasına istinaden Uyuşturucu Madde Ticari yapmak olayı ile ilgili olarak 30.04.2014 günü KOM Şube Müdürlüğünce yapılan planlı operasyonda Uyuşturucu Madde Ticareti Yapmak Suçundan E.G. isimli şahıs gözaltına alınarak Turgutlu C. Başsavcılığına mevcutlu olarak gönderilmiş ve şahıs Adli Mercilerce tutuklanmıştır.

 

3)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: ŞÜPHELİ ÖLÜM

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ŞAHSIN İKAMETTE ÖLÜ BULUNMASI

 

SUÇ ADRESİ

: KENAN EVREN MAH. KULA

 

MAKTÜL

: A.İ.

 

OLAYIN ÖZETİ: 30.04.2014 günü saat:12.00 sularında Polis Merkezime gelen S.C. isimli şahıs, arkadaşı ve meslektaşı olan ve Kula İlçesinde ikamet eden A.İ. isimli şahıstan iki gündür haber alamadığını, telefonlarını açmadığını, A.İ.'in kısmen felçli olduğunu ve yalnız yaşadığını, hayatından endişe ettiğini belirtmesi üzerine, konu ile ilgili günün nöbetçi cumhuriyet savcına bilgi verilmiş, nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusunda görevliler A.İ.'in ikamet ettiği Kenan Evren Mahallesi sayılı adrese intikal etmiş, ikamet kapısı çilingir tarafından açılarak içeriye girilmiş, içeriye girildiğinde A.İ. isimli şahsın girişte solda oturma odasında, yerde secde halinde EKS olduğu görülmüş, konu ile ilgili tekrar nöbetçi Cumhuriyet Savcısına bilgi verilerek talimatları doğrultusunda adli tabip görevlisine bilgi verilmiş, adli tabip görevlisi olay yerinde gerekli incelemeyi yaptıktan sonra normal ölüm olduğunu beyan etmiştir. Tahkikat devam etmektedir.  

 

4)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: KAYIP ŞAHIS

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: EVDEN İŞ EVRAKLARINI HAZIRLAMAK AMACI İLE AYRILMAK

 

SUÇ ADRESİ

: CUMHURİYET MAH. TURGUTLU

 

KAYIP ŞAHIS

: E.D.

 

MÜŞTEKİ

: H.D.

 

OLAYIN ÖZETİ: 29.04.2014 günü Polis Merkezine gelen Müşteki H.D. beyanında; Oğlu olan E.D.'nin 28.04.2014 günü saat:15.00 sıralarında evden dışarı çıktığını, oğlunun evden çıkarken üzerinde kısa kollu siyah tişört, yırtık mavi kot pantolon, beyaz renkte Adidas marka spor ayakkabı bulunduğunu oğlunun kötü alışkanlıkları olmadığı, oğlunu gidebileceği yerlerde aradığını bulamadığını, oğlunun polis marifeti ile bulunmasını istediğini, başına kötü bir olay gelmişse sorumlularından şikayetçi olduğunu beyan etmiştir.  Olay ile ilgili olarak tahkikat devam etmektedir.

5)

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KIRMIZI IŞIK İHLALİ NEDENİ İLE

 

SUÇ ADRESİ

: İSTASYON MAH. ALAŞEHİR

 

MÜŞTEKİ

: H.K.

 

ŞÜPHELİ

: N.D.

 

ŞÜPHELİ

: S.D.

 

OLAYIN ÖZETİ: 30.04.2014 günü saat 22:27 sıralarında S.D. idaresindeki 45 KA .. plaka sayılı araç ile, Adnan Menderes Bulvarı üzerinden kavşağa giren sürücüsü N.D. olan 45 KA .. plaka sayılı aracın kaza yaptığı, Kazada S.D.’ nin aracında yolcu olarak bulunan H.K.’in başını cama çarpmak sureti ile hafif şekilde yaralandığı anlaşılmıştır. Alınan Dr. raporlarında sürücüler alkolsüzdür. Lezyon Yoktur. Şeklindedir. Evrak ikmalen gönderilmiştir.

     

 

 

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-       143 araç kontrol edilmiştir.                                

2-      217 sürücüye ihbarname

3-         9 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      4-    10 adet trafikten men edilmiştir.

      5-     2 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      6-     - alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  977 araç kontrol edilmiştir.

2-  114 sürücüye ihbarname

3-   56 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

4-   25 adet trafikten men edilmiştir.

5-    7 adet trafik kazasına bakılmıştır.

6-    2 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-        40 araç kontrol edilmiştir.                                 

2-         -  sürücüye peşin                               

3-      177 sürücüye ihbarname

4-         8 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      5-   10 adet trafikten men edilmiştir.

      6-    4 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      7-    1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

   1)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA KASTEN(MÜESSİR FİİL)

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: FALÇATA İLE SOL BALDIR KISMINDAN HAFİF YARALAMA

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİ KÖY MOSB. MERKEZ

 

 

 

MÜŞTEKİ

: E.E.

 

 

 

ŞÜPHELİ

: T.C.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 günü saat:11.50 sıralarında idaremiz MOSB 4.kısım Ahmet Nazif Zorlu Bulvarı üzerinde faaliyet gösteren iş yerinde meydan gelen Kasten Yaralama olayı ile ilgili olarak; Müşteki; E.E. isimli şahıs fabrikada çalışırken aynı bölümde çalışan  T.C. isimli şahıs ile şaka yaptıkları sırada T.C.' in tezgah üzerinde bulunan ve çapakları temizledikleri falçata tabir edilen kesici aleti alarak E.E. isimli şahsa doğru sallaması ile şahsın sol ayak baldır kısmında kesi meydan gelmiş, Hayati tehlikesi yoktur evrak ikmalen gönderilecektir.

 

 

   2)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: İŞ KAZASI

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: FORKLİFTİN MAĞDURUN AYAĞINDAN GEÇMESİ

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİKÖY MOSB. MERKEZ

 

 

 

MÜŞTEKİ

: A.K.B.

 

 

 

ŞÜPHELİ

: İ.O.

 

 

 

ŞÜPHELİ

: S.B.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 günü saat 18.30 sıralarında idaremiz MOSB 3 Kısım Oktay Erol Pulcuoğlu Caddesinde bulunan fabrikada iş kazası meydana gelmiştir. Müşteki A.K.B., forklift yolundan karşıya geçmek isterken, fortifin sağ ayağının üzerinden geçmesi sonucu yaralanmıştır, şahsın tedavisi devam ettiğinden ifadesi alınamamış, C. Savcısına bilgi verilmiş, evrakın ikmalen gönderilecektir.

 

 

   3)

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: KAYIP ŞAHIS

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KENDİ İSTEĞİ İLE AYRILARAK

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: ÇAMLICA MAH. YUNUSEMRE

 

 

 

KAYIP ŞAHIS

: A.B.

 

 

 

MÜŞTEKİ

: İ.B.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 tarihinde Polis Merkezine gelerek kayıp müracaatında bulunan müşteki İ.B.'ın alınan ifadesinde öz kızı A.B. 'ın 28.04.2014 günü saat 06.30 da evden ayrıldığını bir daha eve dönmediğini, kızının hayatından endişe ettiğini, polis marifetiyle bulunmasını istediğini beyan etmiştir. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 

 

 

 

 

4)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: İNTİHAR

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: İNTİHAR

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: ALAYBEY MAH. MERKEZ

 

 

 

MAKTÜL

: N.U.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 günü saat 17.25 sıralarında Alaybey Mahallesi bahse konu  adreste N.U. isimli şahsın intihar ettiği bildirilmiştir. Şahıs olay yerinde eks olmuştur. Olayla ilgili tahkikata başlanılmıştır.

 

 

   5)

 

(

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA İHMAL VE KAZAEN(MÜESSİR FİİL)

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ODUN KESERKEN TOMRUKLARIN AYAĞINA DÜŞMESİ

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: GAZİLER MAH. SALİHLİ

 

 

 

MÜŞT-ŞÜPH

: M.O.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 günü saat 15:20 sıralarında haber merkezinin İlçemiz Gaziler mahallesindeki işyerinde iş kazası olduğunu bildirmesi üzerine ekibimiz olay yerine intikal etmiş, işyerinde M.O. isimli şahsın odun kesme motoru ile tomruk keserken yığını tomrukların kayması sonucu sağ ayak bileğinin kırıldığı ve şahsın 112 unsurları ile Devlet hastanesine intikal ettirildiği anlaşılarak olay yerinde gerekli incelemelerini yapıp tutanak tanzim etmiştir. M.O.' ın alınan ifadesinde, kaza ile ilgili olarak şikayetçi olmadığını beyan etmiş, Hayati tehlikesi yoktur, BTM ile giderilemez şeklinde doktor raporu tanzim edilmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

 

 

  6)

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: DARP (MÜESSİR FİİL)

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: SÖZLE VE FİZİKİ OLARAK MÜDAHALEDE BULUNARAK

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: TURAN MAH. TURGUTLU

 

 

 

MÜŞT-ŞÜPH

: M.G.A.

 

 

 

MÜŞT-ŞÜPH

: O.Ö.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 29.04.2014 günü Saat 10:20 sıralarında Haber Merkezinin İlçemiz Atatürk Bulvarı üzerinde bulunan bir bankada alarm çaldığını bildirmesi üzerine olay yerine giden ekibimiz banka güvenlik görevlisi olan M.G.A. isimli şahıs ile yaptığı görüşmede bankamatik önünde bulunan O.Ö. isimli şahsın kendisini darp ettiğini, hakaret, küfür ve tehditte bulunduğunu, şikayetçi olduğunu söylemesi üzerine her iki şahısta adli işlem için Polis Merkezimize intikali ettirilmiştir. Şahısların Polis Merkezimizde alınan beyanlarında karşılıklı olarak davacı ve şikayetçi olduklarını beyan etmeleri üzerine bilgi verilen günün Nöbetçi C.Savcısının talimatı ile tahkikata başlanılmıştır.

 

 

   7)

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 

 

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KAZA SONRASI HAKARET OLAYI

 

 

 

SUÇ ADRESİ

: HACIBEY MAH. ALAŞEHİR

 

 

 

MÜŞTEKİ

: O.A.

 

 

 

ŞÜPH-MÜŞT

: M.Ç.

 

 

 

ŞÜPH-MÜŞT

: Ö.A.

 

 

 

OLAYIN ÖZETİ : 28/04/2014 günü saat:1.30 sıralarında sürücü M.Ç. sevk ve idaresindeki 45 ZK .. plakalı otomobili ile  evinin avlusuna girmek istediği esnada aynı yönden seyir halinde olan  sürücü Ö.A. yönetimindeki  45 KA ..   plakalı motosikletin M.Ç. yönetimindeki aracın sol orta yan kısmından çarpması sonucu yaralamalı ve maddi hasarlı trafik kazası olayı meydana gelmiştir. Olay sonrası sürücü M.Ç.'in şüpheli müşteki olarak alınan ifadesinde, kaza sebebiyle aracında maddi hasar meydana geldiğini ayrıca motosiklet sürücüsünün kendisine hakarette bulunduğunu beyanla davacı ve şikayetçi olmuştur. Motosiklet sürücüsü ve arkasında yolcu olarak bulunan O.A. beyanlarında otomobil sürücüsünden davacı ve şikayetçi olmuşlardır. Araç sürücüsü M.Ç.'in Dr. Raporunda, darp ve cebir izi yoktur alkolsüzdür şeklindedir. Diğer şahısların Dr. raporunda hayati tehlike vardır. kati raporun beyin cerrahi uzmanınca verilmesi uygundur. Alkolmetre ile alkolsüzdür şeklinde olup evrak ikmalen gönderilecektir.

 

 

       

 

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-       291 araç kontrol edilmiştir.                                

2-          -  sürücüye peşin                               

3-      185 sürücüye ihbarname

4-       19 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      5-     8 adet trafikten men edilmiştir.

      6-     4 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      7-     1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  1255 araç kontrol edilmiştir.

2-       -  sürücüye peşin

3-    304 sürücüye ihbarname

4-    137 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

5-     31 adet trafikten men edilmiştir.

6-      4 adet trafik kazasına bakılmıştır.

7-      5 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

 

 

 

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-   553 araç kontrol edilmiştir.

2-       - sürücüye peşin

3-   191 sürücüye ihbarname

4-    75 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

5-    11 adet trafikten men edilmiştir.

6-     5 adet trafik kazasına bakılmıştır.

7-    1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Maden İş Tes İş Sendikaları 3 Yerde Mitinge KatıldıÖnceki Haber

Soma Maden İş Tes İş Sendikaları 3 Yerd...

VALİ VEKİLİ NECMETTİN YALINALP SİLAHLI SALDIRIYA UĞRADISonraki Haber

VALİ VEKİLİ NECMETTİN YALINALP SİLAHLI S...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar