MADEN İŞ SENDİKASI

Asayiş Bülteni

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

   1)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: NARKOTİK OLAYLARI (ESRAR-EROİN-KOKAİN VB.)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: UYUŞTURUCU MADDE TİCARETİ YAPMAK

 

SUÇ ADRESİ

: NURLUPINAR MAH. ŞEHZADELER

 

ŞÜPHELİ

: Ö.Ö.

 

ŞÜPHELİ

: S.Ç.

 

OLAYIN ÖZETİ : Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerinin olarak yapmış olduğu istihbarı çalışmalarda  35 PDP .. plaka sayılı araç ile Manisa iline uyuşturucu madde getirileceği yönünde bilgiler elde edilmesi üzerine; 06/05/2014 günü Turgutlu ilçesinden Manisa istikametine girişte yeteri kadar personel ve Trafik yönünden gerekli tedbirler alınarak 35 PDP .. plaka sayılı araç beklenilmeye başlanmış, Saat:15:55 sıralarında araç geldiğinde dur ihtarına uymayarak kaçmış ve görevli ekiplerle yapılan takip neticesinde şüpheli şahıslar S.Ç. ile Ö.Ö. Nurlupınar Mahallesinde aracı terk ederek kaçmaya çalışmışlar ancak görevlilerimizce yakalanmıştır. Araçta ve çevrede yapılana araştırmada Turgut Özal Mahallesi Cezaevinin karşısında bulunan petrol istasyonun hemen yanında siyah renkli poşet içerisinde 1.810 kg. esrar maddesi ele geçirilmiş olup, şahıslar 07/05/2014 günü Manisa C. Başsavcılığına sevk edilmiş ve Ö.Ö. C. Başsavcılığınca serbest bırakılmış, S.Ç. ise tutuklanmıştır.

  2)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: ZEHİRLENME

 

İŞLENİŞ ŞEK.

:  AKŞAM YEMEĞİNDE HAFİF GIDA ZEHİRLENMESİ.

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİ KÖY MOSB. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: A.A.

 

MÜŞTEKİ

: K.G.

 

ŞÜPHELİ

: S.Ş.

 

OLAYIN ÖZETİ : 06.05.2014 günü saat.20.30 sıralarında MOSB 4. Kısım Zeki ŞAİROĞLU Caddesi üzerinde faaliyet gösteren iş yerinde meydana gelen gıda zehirlenmesi olayı ile ilgili olarak     Müştekiler A.A. ve  K.G. isimli şahıslar iş yerinde verilen ve   bir yemek şirketinden gelen akşam yemeği olan mercimek çorbası, sulu tavuk, pirinç pilavı, yoğurt ve domates salatası yedikten yaklaşık  15 dakika sonra, mide bulantısı ve kusma olunca durumu vardiya sorumlusuna bildirdikten sonra fabrikaya ait araç ile hastaneye intikal ettirilmiş, gıda zehirlenmesi teşhisi ile serum verildikten sonra hayati tehlikeleri bulunmadığından  taburcu edilmişlerdir.

  3)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: İNTİHAR

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KENDİNİ ASMA SURETİYLE

 

SUÇ ADRESİ

: UNCUBOZKÖY MAH. MERKEZ

 

MÜNTEHİR

: V.P.

 

OLAYIN ÖZETİ : 06.05.2014 günü saat:15.50 sıralarında Uncubozköy Mahallesi Kent Ormanı üst tarafında Ormanlık alanda yürüyüş yapan R.M.' nın  yol üzerinde çam ağacında bir şahsın kendisini boynundan iple asılı gördüğünü, şahsın hareketsiz olduğu görünce şahsın ölmüş olduğunu anladığını, hemen Polis aradığını, bilgi veren olarak alınan beyanda ifade etmiş, olay yerinde şahsın yapılan kimlik tespitinde V.P. olduğu anlaşılmış, Nöbetçi C. Savcısı tarafından ön otopsisi yapılmış olup gerekli tahkikata başlanılmıştır.

 

 

  

   4)

 

 

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: IZRAR

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ARAÇLARIN YAN AYNALARINI KIRMAK SURETİ İLE

 

SUÇ ADRESİ

: ALTAY MAH. TURGUTLU

 

MÜŞTEKİ

: M.K.

 

MÜŞTEKİ

: A.O.

 

ŞÜPHELİ

: A.D.

 

ŞÜPHELİ

: S.P.

 

OLAYIN ÖZETİ : 07.05.2014 günü Saat 00:30 sıralarında Haber Merkezinin ilçemiz Yedi Eylül Yolu Taslı Camii yanında iki şahsın çevreyi rahatsız ettiği ve araçlara zarar verdiğini anons etmesi üzerine bahse konu adrese intikal eden ekiplerimiz A.D. ve S.P. isimli şahısların olay yerinde bulunduğu görülmüş ve alınarak Polis Merkezimize getirilmiştir. Şüpheli şahısların alınan Doktor Raporlarında A.D. 283 promil alkollü, S.P.' ın ise 209 promil alkollü olduğu tespit edilmiştir. Yapılan incelemelerde 45 ZC .. plaka sayılı araç ile 45 N .. plaka sayılı aracın aynalarının kırılmış olduğu görülmüş, araç sahiplerine ulaşılarak durum hakkında gerekli bilgi verilmiş ve Polis Merkezimize davet edilmiştir. Tahkikat evrakı ikmalen gönderilmiştir.

   5)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: OTOMOBİL-MOTOSİKLET KAZASI  

 

SUÇ ADRESİ

: ŞEHİTLER MAH. MERKEZ

 

MÜŞT-ŞÜPH

: Y.K.

 

MÜŞT-ŞÜPH

: K.T.

 

OLAYIN ÖZETİ : 07.05.2014 günü meydana gelen yaralamalı trafik kazası olayı ile ilgili olarak Y.K. alınan ifadesinde, Halil Erdoğan Caddesi üzerinden 19 Mayıs Stadı önüne dönüş yapacağı esnada 45 US .. plaka sayılı motosiklet ile çarpıştıklarını şikayeti olmadığını beyan etmiş, motosiklet sürücüsü K.T. hastanede tedavi altında olup ifadesi henüz alınamamıştır. Tahkikata başlanılmıştır.

   6)

 

.

 

SUÇ NEVİ

: KAYIP ŞAHIS

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: EVDEN AYRILARAK

 

SUÇ ADRESİ

: SPİL MAH. MERKEZ

 

KAYIP ŞAHIS

: G.T.

 

MÜŞTEKİ

: B.T.

 

OLAYIN ÖZETİ : 07.05.2014 günü saat 10.05 sıralarında müracaatta bulunan Müşteki B.T., oğlu G.T.'in Spil Mahallesindeki adresinden 06.05.2014 günü saat 17.30 sıralarında ayrıldığını, o saatten beri eve gelmediğini, kendi imkanlarıyla gidebileceği yerleri araştırdığını ama bulamadığını, oğlunun bulunarak kendisine teslim edilmesini beyan etmiştir.

   7)

 

( 07.05.2014 - 08:00)         C (2014 / 1650)   F.Y.

 

SUÇ NEVİ

: İŞ KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ÇİVİ ATMA MAKİNASININ ÇİVİ ATMASI İLE YARALANMA

 

SUÇ ADRESİ

: ATATÜRK MAH. TURGUTLU

 

MÜŞTEKİ

: M.D.

 

OLAYIN ÖZETİ   : 07.05.2014 günü saat:08.45 sıralarında Koşukırı mevki bahse konu iş yerinde meydana gelen iş kazası ile ilgili olarak  müşteki M.D. beyanında; kendisinin iş yerinde 5 yıldır çalıştığını, iş yerinde çivi çakma işi yaptığını, olay günü farkında olmadan tabancanın sol işaret parmağına çivi atması sonucu yaralandığını, iş yeri sorumlusuna bilgi verdiğini hastanede tedavisini yaptırdığını, kimseden şikayetinin olmadığını beyan etmiştir.

 

 

       

 

 

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-       295 araç kontrol edilmiştir.                                 

2-       145 sürücüye ihbarname

3-        26 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      4-      7 adet trafikten men edilmiştir.

      5-      3 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      6-      - alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

SUÇ NEVİ

: NARKOTİK OLAYLARI (ESRAR-EROİN-KOKAİN VB.)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: ESRAR MADDESİ DİKMEK VE YETİŞTİRMEK

 

SUÇ ADRESİ

: KONAK MAH. SARIGÖL

 

ŞÜPHELİ

: E.T.

 

OLAYIN ÖZETİ :  08.05.2014 günü saat 19.00 sıralarında ekiplerimize gelen ihbarda Konak mahallesinde bir ikametin çatı katının üstünde ekili bir şeyler olduğu ihbarı üzerine derhal bahse konu adresi geçilmiş yapılan incelemede  evin en üst katının çatısının üstünde çevreden görünmeyecek ve belli olmayacak şekilde 232 adet siyah poşetler içine dikili ve yaklaşık 5 ila 20 cm ebatlarına kadar yetişmiş esrar hint keneviri maddesi biz görevlilerce ekicisi olan E.T. tarafımızdan yakalanmış, Nöbetçi Cumhuriyet Savcısının talimatları doğrultusuna işlemlere başlanmıştır

  2)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: HIRSIZLIK OLAYLARI (DİĞER)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: CEP TELEFONUNU UNUTMAK SURETİ İLE

 

SUÇ ADRESİ

: NAMIK KEMAL MAH. SALİHLİ

 

MÜŞTEKİ

: S.E.

 

ŞÜPHELİ

: E.K.

 

OLAYIN ÖZETİ : 08.05.2014 günü saat:S.E. isimli şahıs, bir işyerinin önünde bulunan masada yemek yiyerek ayrıldığını, kendisinin kullandığı ve faturası abisi Ş.E. adına kayıtlı olan, üzerinde 0551 221....numaralı hat takılı olan 35794.….. İMEİ numaralı cep telefonunu yemek yediği masada unuttuğunu hatırlayarak geri döndüğünde telefonunu bulamadığını beyanla şikayetçi olmuş, müştekinin abisi Ş.E.'nin bilgisi alınmış, Olay yerini gören kamera kayıtları incelenmiş, belirtilen telefonu alan şahıs tespit edilmiş, şahsın telefonu alarak yan tarafta bulunan inşaata girdiği görülmüş, inşaata gidildiğinde belirtilen şahsın orada olduğu görülmüş, şahıs telefonu aldığını beyan ederek telefonu görevlilerimize teslim etmiştir. Konu ile ilgili olarak Nöbetçi C.Savcısına bilgi verilmiş, alınan talimat gereği telefon müştekiye teslim edilmiş, telefonu aldığı tespit edilen Şüpheli E.K.'ın ifadesi alındıktan sonra salıverilmiş, Müşteki S.E.'nin alınan ek ifadesinde şahıstan davacı olmadığını ve uzlaşmak istediğini beyan etmiş olup, hazırlanan tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.   

  3)

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMALI TRAFİK KAZASI

 

İŞLENİŞ ŞEK.

:  KAVŞAKTA SAĞ ARKA KISIMINDAN ÇARPMA

 

SUÇ ADRESİ

: KEÇİLİ KÖY MOSB. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: A.D.

 

MÜŞTEKİ

: Ü.Ö.

 

ŞÜPHELİ

: V.D.

 

OLAYIN ÖZETİ :08.05.2014 günü saat:12.30 sıralarında; V.D. isimli şahsın sevk ve idaresinde olan ve adına tescilli 45.EN. .. plaka sayılı araç içerisinde ön sağ tarafta eşi A.D. olduğu halde kavşağa girerken, aynı kavşağı  geçmekte olan ve Ü.Ö. isimli şahsın sevk ve idaresinde bulunan ve 34.KK. ..plaka sayılı araca, sağ arka teker kısmından çarpması sonucu, 45 EN .. Plaka sayılı araçta yolcu konumunda olan, A.D. isimli şahıs hafif şekilde yaralanmış, hayati tehlikesi yoktur, evrak ikmalen gönderilecektir.

 

  4)

 

 

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA İHMAL VE KAZAEN(MÜESSİR FİİL)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: TIR İLE ELEKTRİK DİREĞİNE ÇARPARAK

 

SUÇ ADRESİ

: AHMET BEDEVİ MAH. MERKEZ

 

MÜŞTEKİ

: S.K.

 

ŞÜPHELİ

: H.T.

 

OLAYIN ÖZETİ : 08/05/2014 günü saat: 16:00 sıralarında S.K. isimli şahsın alınan beyanında  H.T.’ un isimli şahsın kullandığı 20 EC .. plaka sayılı tırın bir iş yerine girdiği sırada tırın dorsesinin elektirik teline değmesi ile yandaki benzinlikte bulunan elektrik direğinin üst kısmının  34 KZY .. plaka sayılı  aracın  sağ tarafına, sonra  kaputa, kaputtan da  kafasına çarptığını, çarpmanın etkisiyle yere düştüğünü  kafasından ve sol kolunun dirsek kısmımdan hafif şekilde  yaralandığını, aracının ön camının kırıldığını, sağ kapısının bozulduğunu, sağ ön cam direğinin ezilip, kaputun zarar gördüğünü, olay nedeniyle 20 EC .. plaka sayılı tır şoförü H.T.'dan şikayetçi olduğunu beyan etmiştir. Şüpheli alınan ifadesinde kazada herhangi bir kusurunun olmadığını üzerine atılı suçlamaları kabul etmediğini beyan etmiştir. Tamamlanacak tahkikat evrakı ikmalen gönderilecektir.

  5)

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA İHMAL VE KAZAEN(MÜESSİR FİİL)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: KAMYON KAPAĞI İLE TUĞLA ARASINDA SIKIŞARAK

 

SUÇ ADRESİ

: KELİ MAH. SALİHLİ

 

MÜŞTEKİ

: İ.G.

 

ŞÜPHELİ

: S.E.

 

ŞÜPHELİ

: A.Ç.

 

OLAYIN ÖZETİ : 08.05.2014 günü saat 14.00 sıralarında İ.G. isimli şahıs  45 U .. Plakalı kamyondan tuğla indirdiği esnada ,kamyon sürücüsü S.E.'un kamyonu hareket ettirmesi sonucu kamyon kapağı ile tuğlalar arasında sıkışarak kafasından yaralanmış ve olay sonrası hastaneye intikal ettirilmiş, şahıs kafa travması nedeniyle  halen tedavi altında olduğundan ifadesi alınamamış, olayla ilgili kamyon sürücüsü S.E. ve inşaat  sorumulusu A.Ç.'in şüpheli sıfatıyla ifadesi alınmış, G.A. isimli şahsın bilgi alması yapılmış, tahkikat devam etmektedir.  

  6)

 

 

SUÇ NEVİ

: YARALAMA KASTEN(MÜESSİR FİİL)

 

İŞLENİŞ ŞEK.

: BIÇAKLA KASTEN YARALAMA

 

SUÇ ADRESİ

: DİLŞİKAR MAH. MERKEZ

 

MÜŞT-ŞÜPH

: T.Ç.

 

MÜŞT-ŞÜPH

: O.D.

 

OLAYIN ÖZETİ :  08/05/2014 günü saat: 13:45 sıralarında Dilşikar Mahallesinde müşteki-şüpheliler T.Ç. ile O.D. isimli şahısların karşılaştıkları, sohbet ederken O.’ un T.’a beni de pikniğe götürün dediği, T.’ un da araçta yer yok demesi üzerine aralarında tartışma çıktığı, tartışmanın kavgaya dönüşerek, T.’ un yumruk vurarak O.’u boynundan yaraladığı, T.’ un da kendini korumak için yanına aldığı av bıçağıyla  O.’u  sol karın boşluğundan yaralaması sonucu Bıçakla Kasten Yaralama ve Hakaret olayı meydana gelmiştir.     Olayda yaralanan T.Ç.’ in “Sol karın boşluğunda 5 cm. derinliğinde kesinin mevcut olduğu, BTM. İle giderilemeyeceğine dair” Dr. Raporu alınmış, olayda kullanılan ve şüpheli O.D.' nin rızasıyla teslim etmiş olduğu kılıfla birlikteki av bıçağı geçici olarak muhafaza altına alınmıştır. Müşteki-şüpheliler T.Ç. ile O.D.  isimli şahısların alınan ifadelerinde, olay nedeniyle bir birlerinden şikayetçi olduklarını beyan etmişlerdir.  Düzenlenen tahkikat evrakı  şüpheli O.D. ile birlikte mevcutlu olarak C.Başsavcılığına gönderilmiş olup, şüpheli savcılıkça serbest bırakılmıştır.

    

 

 

                                                    TRAFİK BİLGİLERİ

TRF.TES.VE DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ         

1-       255 araç kontrol edilmiştir.                                

2-       139 sürücüye ihbarname

3-           - sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

      4-     20 adet trafikten men edilmiştir.

      5-      5 adet trafik kazasına bakılmıştır.

      6-      2 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)             

 

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  1438 araç kontrol edilmiştir.

2-    366 sürücüye ihbarname

3-    133 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

4-     32 adet trafikten men edilmiştir.

5-       2 adet trafik kazasına bakılmıştır.

6-      1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

BÖLGE TRF. DNT. ŞB. MD.LÜĞÜ

1-  1558 araç kontrol edilmiştir.

2-    389 sürücüye ihbarname

3-    167 sürücüye ceza puanı uygulanmıştır.

4-     32 adet trafikten men edilmiştir.

5-       - adet trafik kazasına bakılmıştır.

6-      1 alkollü araç kullanmak (Mad.48/5)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 ÖZEL BİRLİK ANADOLU LİSESİ ÇEVİRİ YARIŞMASINDA TÜRKİYE 3.LÜĞÜ ELDE ETTİÖnceki Haber

ÖZEL BİRLİK ANAD...

Mahalleye Nefes Aldıran YıkımSonraki Haber

Mahalleye Nefes Aldıran Yıkım

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar