Bizler Beyin Göçünü Engelleyeceğiz.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bizler Beyin Göçünü Engelleyeceğiz.

AK Parti Manisa milletvekili Selçuk Özdağ Soma Ertuğrul Gazi Yörükler Derneği'nin düzenlemiş olduğu kahvaltı programına katıldı.

Yapılan programda konuşma yapan Selçuk Özdağ şunları söyledi: ‘’Burayı vatan kılmak için büyük mücadeleler verdik, Bu topraklarda, Alparslan bu toprakları Vatanlaştırmak için o kilidin anahtarı ile kilidi açarken, ona dediler ki, geldiğin yere geri git.

 O günden beri bize Türkiye Cumhuriyeti Devleti kuruluncaya kadar geldiğiniz yere geri gidin diyorlar ve sizler küçük ölçekli devlet olun, pazar olun. Biz ne dersek onu yapın.Size marabalık bize efendilik size kölelik düşüyor. Biz de buna itiraz ettik

, Anadolu Selçuklu Devleti'ni kurduk. Osmanlı'yı kurduk sonra İmparatorluk  yıkıldı. Bizler bu topraklarda 9 cephede dövüşerek imparatorluğumuz yıkılırken yeni bir devlet kurmak istedik.

 Bizim bir devletimiz yıkılır. Hemen yanında bir çınar ağacımız daha fide verir. Sakarya önlerinde Gazi Mustafa Kemal Atatürk ile birlikte, Osmanlı yıkılırken Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni kurduk.

 Bu devlet 94 yıldır bizim gözbebeğimiz. Bizim kalbimiz ,bizim her şeyimiz, canımız, ciğerimiz, çocuğumuz ,sevgilimiz, yol üstünde  babamız. Ama bu topraklarda bize rahat bırakmak istemiyorlar. Huzur vermek istemiyorlar. Önce Menderes'i astılar. İlk darbe girişimi ve Türkiye ekonomisi yarısını kaybetti. Ve Türkiye demokrasiyi kişileştirmedi.

 Ardından Demirel geldi. 6 defa gitti 7 defa geldi. Sonra Özal geldi. Ona da dünyayı dar ettiler. Ardından Erbakan, Muhsin Yazıcıoğlu, Çiller hükümeti ne de onlara gök kubbeyi başına yıkmak istediler. Biz ne zaman kalkınmaya kalksak ne zaman biliyorsak, ya darbe yaptılar, veya bizim siyasetçilerimizi korkuttular. Şantaj yaptılar vaatlerde bulundular.Bizim bütün siyasetçilerimiz ülkemizin ileriye gitmesi için öne çıktı.

.

Özal'da bunun için çıktı. Türkeş de Erbakan da Muhsin Yazıcıoğlu da. Recep Tayyip Erdoğan da bunun için çıktı

 Parayı kıymetli pasaportu kıymeti yapsın diye

 Manisa'da ve Türkiye'mizde yapılacak olan referandumda Manisa’mızda %55 lerin üzerinde Türkiye'de yüzde 60 ların üzerinde bekliyorum. Bizleri destekleyeceğinizi şimdiden eminim.

17 Nisan'da konuşacağız ne hayırları ne evetleri  konuşacağız biz sadece önümüze bakacağız. Manisa'ya hızlı treni nasıl getirebiliriz. Nasıl daha fazla baraj yapabiliriz. Nasıl daha bir tane daha elektrik santrali yapabiliriz. Onu konuşacağız. Onun mücadelesini vereceğiz. Yüksek okulumuza nasıl bir bölümde açabiliriz onun konuşmuş olacağız.

 Artık mürekkep damlalarının aktığı  yerde kan damlaları atmayacak. Orta Asya'nın Balkanlar'ın Afrika'nın Kürtlerin herkesin umudu Türkiye. Artık burada tank yapılacak uçak yapılacak. Burada helikopter yapılıyor. Bu topraklarda en güzel barajları en güzel arabaları, en güzel telefonları yapacağız. Beyin Göçünü, beyin üretimine çevireceğiz. Bizim çocuklarımızı artık Amerika'ya götüremiyecekler.  İngiltere'ye götüremeyecekler.Artık  biz o çocuklarımızla Türkiye'yi büyütmenin yollarını araştıracağız. Dedi

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa merkezli 6 ilde FETÖ operasyonuna 9 tutuklamaÖnceki Haber

Manisa merkezli 6 ilde FETÖ operasyonuna...

SeçşmSonraki Haber

Seçşm

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar