DAHA TEMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE MÜMKÜN

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DAHA TEMİZ DAHA YAŞANABİLİR BİR ÇEVRE MÜMKÜN

Manisa’nın  Soma’ya  bağlı Yağcılı Mahallesi’nde yer alan doğa harikası Suçıktı piknik alanındaki çöp yığınlarının oluşturduğu manzaraya sessiz kalmamak için Chp Soma Gençlik Örgütü ve Sosyal Genç arkadaşlarımızla çevredeki çöpleri toplayarak farkındalık yaratmak adına ordaydık. Sadece 2 saat gibi kısa bir zamanda onlarca çöp poşetini dolduran çöp topladık. Yetkili kurum ve kuruluşlardan rica ediyoruz lütfen bu doğa harikası yerin yok olmaması adına üzerinize düşen görev ve sorumluluğu yerine getiriniz. Son olarakta sevgili halkımızdan çevre temizliği konusunda daha duyarlı olmalarını temenni ediyoruz. CHP SOMA GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI AV.TUNA ALEV

Ekolojik işleyişin  şirketler tarafından yok edildiği yetmiyormuş gibi birde insan eliyle yapılan kirlilik, bir doğa harikasını daha yok etmek üzere. Somaya bağlı yağcılı köyündeki suçıktı bölgesi bu yıkımın son örneklerinden biri.

 Gündelikçi ziyaretçilerin sık sık uğrak yeri olan bu harika doğal alanın  son hali; insanın kendi sonunu nasıl  yok ettiğine kötü bir örnek Bu yıkımda payı olan etkin,yetkin kişilerin  tatillerini henüz yok edilmemiş yerlerde yapma tercihi  ise başlı başına çelişki içermekte. SHD Sosyal Genç ve CHP gençlik kollarından gençler olarak bu yıkıma dur diyebilmek için bir araya gelip iki saatte ve 300 metre dere içerisindeki toplanan  çöpleri, kirleticilere ve sorumlulara  göstermek istiyoruz.

 Yurdun her bir yanının talan edildiği ekolojinin yok sayıldığı bu düzene dur demek  için halkımızı göreve çağırıyoruz.  'LÜTFEN NEFES ALABİLDİĞİMİZ, BU SON DOĞA HARİKASINI KATLEDENLERE DUR DİYELİM Temizlik işlerinde sorumluluğu olan Büyükşehir ve ilçe belediyesine, sözümüzdür! Bu yıkım ve talan ortadan kalkınca ya kadar mücadelemizi sürdüreceğiz ve yıkıma ortak olanlardan hesap soracağız. Dediler.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Olağanüstü Kurulu GerçekleştiÖnceki Haber

Maden İş Sendikası Ege Bölgesi Olağanüs...

7000 m²  Arazide Yaklaşık 280.000 Kök Yasadışı Haşhaş YakalandıSonraki Haber

7000 m²  Arazide Yaklaşık 280.000 Kök Ya...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar