DEMİR EXPORT’TAN HASTANEYE BAĞIŞ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
DEMİR EXPORT’TAN HASTANEYE BAĞIŞ

Soma Devlet Hastanesi 5 Yataklı 2. Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi resmi onayların ardından hasta kabulüne başladı. Demirexport-Fernas Madencilik’in bağışıyla Soma Devlet Hastanesi önemli bir sağlık hizmetini daha Somalıların hizmetine sundu.

İl Sağlık Müdürlüğü Sağlık Hizmetleri Başkanı Dr. Mustafa Tokmak başkanlığında kurulan komisyon tarafından değerlendirilen ve açılış onayı verilen 5 Yataklı 2. Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesi 09 Aralık tarihinde Valilik makamınca tescil edilmesi sonrasında 10 Aralık Salı günü hasta kabulüne başladı.
Konu ile ilgili açıklama yapan Başhekim Uzm. Dr. Ali Osman Çağlayan, “9 (dokuz) Yataklı 2. Seviye Yetişkin Yoğun Bakım Ünitesi ve 8(sekiz) Yataklı 1. Seviye Yetişkin Yoğun Bakım Ünitesi olmak üzere toplam 17 yetişkin yoğun bakım yatağı ile verdiğimiz yoğun bakım hizmetlerimizi yeni açılan 5(beş) Yataklı 2. Seviye Erişkin Yoğun Bakım Ünitesinin hasta kabul etmeye başlaması ile (22) yirmi ikiye yükseltmiş olduk. Soma Devlet Hastanesi Yetişkin Yoğun Bakım Ünitelerinin toplam yatak sayısı toplam 22 oldu ve artık ilçe dışına yoğun bakım tedavisi ihtiyacı için daha az hasta sevk edeceğiz. Yoğun bakım ünitemizin açılması sürecinde toplam 5 adet yoğun bakım hasta monitörü temin ederek hastanemize bağışlayan Demireksport A.Ş – Fernas Madencilik ortaklığına Somalı hemşehrilerim adına şükranlarımı sunuyorum. Amacımız sadece yoğun bakım yatak kapasitesini arttırmak değil elbette, asıl olan kaliteli sağlık hizmeti vermek ve verdiğimiz sağlık hizmeti kalitesini her birimimizde bakanlığımızın hedefleri doğrultusunda sürekli geliştirmektir. Yeni yoğun bakım ünitemizi hazır hale getirme sürecinde emek harcayan yoğun bakım sorumlu uzman hekimlerime, yoğun bakım ünitesi çalışanlarıma, hastane yönetim ekibime ve her aşamada bize destek olan il sağlık müdürümüz sayın Dr. Necip Yemenici’ye teşekkür ediyorum. Somamıza hayırlı olmasını temenni ediyorum.” ded

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İstanbul Otoyolu Yağcılı Karşısında Kazada 2 Kişi ÖldüÖnceki Haber

İstanbul Otoyolu Yağcılı Karşısında Kaza...

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup Ankara’daSonraki Haber

Soma Belediye Başkanı Ali Tulup Ankara’d...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar