MADEN İŞ SENDİKASI

Durmak Yok Kuyruğa Devam

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

Durmak Yok Kuyruğa Devam

 

       ELİ. ye yapılacak işçi alımı konusunda daha önceki basın açıklamamızda iktidar partisinin temsilcilerine yapmış olduğumuz çağrı ve uyarıya rağmen herhangi bir adım atılmayışı Soma gençliğine sahip çıkılmayışı ‘’TOK OLANLARIN KİMLER OLDUĞU VE AÇ BIRAKILANLARIN HALİNDEN HİÇBİR ŞEKİLDE ANLAMADIKLARI AŞİKARE ORTAYA ÇIKMIŞTIR.’’

       Sabaha karşı 03:00- 04:00 sıralarında İŞ-KUR önünde işe girebilmek için metrelerce uzayan kuyruklar oluşmaktadır. Bunun nedeni şehir dışından gelen insanların işe girme ümidiyle Soma’ya akın etmesidir. Memleketin dört bir yanında işsizlikten ve yoksulluktan biçare düşüp şehir şehir bir ümit iş arayanlara mı yanalım, Soma’nın tüm kahrını çeken, pis havasından dolayı ölümcül risklere maruz kalan Soma halkının düşürüldüğü bu duruma mı yanalım yoksa önce muhtaç bırakılıp sonra asgari ücretli bir iş bulanın mutluluk oyunu oynadığı bir düzene mi yanalım. Soma genci, hayatı tombalalarla, piyango çekilişi kuralarla ya da ağa babaların torpilleriyle belirlenecek kadar basit ve ucuz değildir.  Seçim dönemin de oy için her türlü vaatte bulunanlara kendilerinden bir söylemle bir şeyleri hatırlatmak ve Soma Halkına rehber olmak adına diyoruz ki ey siyaset kurumları ey iktidar; ‘’MEN DAKKA DUKKA’’ yani: Çalma kapımı çalarlar kapını, kötülük eden kötülük bulur, bugün bana yarın sana.

 

       MHP Soma İlçe Teşkilatı olarak SOMA halkına da destek ve rehber olmak adına TÜRK MİLLETİNİN SON BAŞBUĞU Merhum Başbuğumuz ALPARSLAN TÜRKEŞ Bey’in şu kutlu sözlerini hatırlatmak istiyoruz:

Ben TÜRK milletini;

Sokaklarda ıspanak fiyatına satılan demokrasiye, rüşvet, hile ile çiğnenen, çiğnetilen hukuk düzenlerine, Ahlaktan mahrum bir hürriyete, tefeciliğe, karaborsaya yer veren bir ekonomiye çağırmıyorum. Türklük gurur ve şuuruna, İslam ahlak ve faziletine, yoksullukla savaşa, adalette yarışa, birliğe, kardeşliğe, kısaca hak yolu, hakikat yolu, Allah yoluna çağırıyorum. Modern medeniyetin en ön safına geçmek üzere çağlar üzerinden sıçramaya çağırıyorum.

 

        Saygı ve sevgilerimizle Tüm Soma halkını, Gelin Bir Olalım İri Olalım Diri Olalım diyerekten Milliyetçi Hareket Partisi saflarına davet ediyoruz.

 

                                                                                                MHP SOMA İLÇE TEŞKİLATI                            

                                                                                                 YÖNETİM KURULU ADINA

                                                                                                  BAŞKAN: VEDAT ERDEM

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Taşeronlaşmanın yanlış bir uygulamadır.Önceki Haber

Taşeronlaşmanın yanlış bir uygulamadır.

Bahri Yılmaz Sanayi Esnafını Ziyaret EttiSonraki Haber

Bahri Yılmaz Sanayi Esnafını Ziyaret Ett...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar