Okul Yolu Oldu Şantiye Yolu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

İstasyon Arka Mahalledeki Yol Çalışması Öğrencilere Zor Anlar Yaşatıyor.

Manisa’nın Soma İlçesi'nde bir kısım  mahalleler ısıtma sistemi olarak  santralden çıkan sıcak suyun merkezi ısıtma sisteminden, bazı mahalleler ise  doğal gazla ısınma sisteminden faydalanıyor. Organize sanayinin yapım çalışmaları devam ederken,  2023 mart ayı içerisinde   doğalgaz  boru hattı, Evciler Caddesi Piri Reis Sokak, Sedef Sokak,Ahmet Akşin Caddesi Tuna Caddesi, Çayır Sokak ve Fahrettin Altay Caddesi güzergahından geçti.

 Ahmet Akşin Caddesi'nde Gaz tedarikini veren firma servis hattı ve gaz abone kutuları ile ilgili çalışmaların 2023'ün 10. ayında  bittiği öğrenildi. Bu çalışmalar olurken doğal gaz boru hattının geçmesi ve abonelerin bağlantılarının bağlanması sırasında mevcut parke taş döşeli yolun bozulmasına neden oldu.

OKULA GİDEN ÖĞRENCİLER ZORLANIYOR.

Ahmet Akşin Caddesi üzerinde, 450 kadar öğrencinin öğrenim gördüğü öğrenilen Soma Anadolu Lisesi öğrencileri bozulan yol nedeniyle okula giriş çıkışlarda zorluk çekmeye başladı.

Yağmur Yağdı Giriş Kapısı Önü Göl Oldu

Havalar yağışlı gitmeye başlayınca okulun giriş kapısının önü oluşan çukur nedeniyle su ile doldu. Öğrenciler girip çıkmakta zorlandı. Sonraları öğrencilerin giriş çıkışları için giriş kapısı önündeki  su dolu çukur toprakla dolduruldu.

 

Öğrencilerin Ders Gördüğü Sırada İş Makinaları Çalışıyor,  Yarattığı Gürültü Dersleri Olumsuz Etkiliyor

 

Yarı yıl neredeyse bitmek üzereyken öğrencilerin üniversite sınavlarına hazırlanmada zorluk çektikleri öğrenildi. Okul öğretmenlerinden Bahar Memiş konuyla ilgili görüşlerini şöyle dile getirdi:

"Bu okulda öğretmenlik yapıyorum. Günlerdir bu yol çalışması nedeniyle, çocuklar risk altında; düşme tehlikesi atlatıyorlar. İş makinaları bir taraftan çalışıyor. Öğrencilerin giriş çıkış saatlerinde ciddi risk faktörü taşıyor. Yollar çamur içerisinde. Kış günü çukurlar sularla doluyor. Okulumuzun girişi su birikintisiyle doluydu. Çocuklar okula girip çıkmakta zorlandılar. Bugün çukuru doldurmuşlar. Göründüğü gibi yollar çamur içerisinde. Bir an önce çözüm üretilmesini   istiyoruz dedi.

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa İlçelerinde OperasyonÖnceki Haber

Manisa İlçelerinde Operasyon

Trafik Ekiplerinden DenetimSonraki Haber

Trafik Ekiplerinden Denetim

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar