Polis haftası Coşkuyla Kutlandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Soma Emniyet Müd..Polis Günü Kutlaması_1paylaşan: f1044332179
0

  Soma Emniyet Müdürü  Okan ARSLAN  yaptığı konuşmada 

Gücünü halkından ve yasalardan alan, demokratik hukuk devletinin, Atatürk ilke ve inkılâplarının ve laik Cumhuriyetin teminatı olan Türk Polis Teşkilatının, 169. kuruluş yıldönümünü sizlerle birlikte kutlamanın, gurur ve mutluluğunu yaşadığımız törenimize, teşriflerinizden dolayı şahsım ve teşkilatım adına teşekkür ediyor saygılarımı arz ediyorum.

      

Emniyet Teşkilatımızın en temel görevi; Türkiye Cumhuriyeti Devletinin Ülkesi ve Milletiyle bölünmez bütünlüğünü korumak, halkımızın can ve mal güvenliğini sağlamak, huzur ve Asayişi temin etmektir.

Bu görevlerimizi yerine getirirken en temel prensibimiz; Birey ve toplum odaklı hizmet anlayışı içersinde, bireylerin desteğini sağlayarak, halkımızın güvenlik hizmetlerine olan memnuniyetlerini arttırmaktır.

       Toplumun huzur ve güvenliğinin sağlanması, vatandaşın temel hak ve hürriyetlerinin korunması, devlet otoritesinin tesisi gibi birçok hayati görevleri üstlenmiş olan Polis Teşkilatımız, bu kutsal görevini çağın teknolojilerini kullanarak, sürekli kendini yenileyip geliştirerek, hukuk kuralları içersinde, mesai kavramı gözetmeden en iyi şekilde yerine getirme gayretindedir.

 

       Soma İlçe Emniyet Müdürlüğü Personeli olarak başarılarımızı devam ettirebilmek için, Soma’lıların güven ve desteğine ihtiyacımız olduğunu hiçbir zaman unutmadık. Çünkü günümüzde çağdaş polislik, yakalanan suçlu oranı ile değil, halkla geliştirilen ilişkilerin niteliği, halka verilen güven duygusu ve suçu önleme sorumluluğuna halkın katılımını sağlama oranı ile ölçülmektedir.

Bu sebeple suçun işlenmeden önce önlenmesi, suç ve suçlu ile mücadelede; Somalı vatandaşlarımızın destek ve güvenine en üst seviyede ihtiyaç duymaktayız.

 

Bugün temin edilmeye çalışılan huzurlu ve güvenli ortamı, polisimizin üstün hizmet anlayışına, Kamu kurum ve kuruluşları ile sivil toplum örgütlerinin katkılarının yanında, özellikle Somalı’ların büyük güven ve desteklerine borçluyuz. Bu destek ve güven karşısında bizler de, halka hizmetin hakka hizmet olduğu inancı ile, var gücümüzle Soma’nın huzur ve güvenliğini daha üst seviyelere çıkartmak için çalışmalarımıza özveri ile devam edeceğiz.

 

       Bizlerin de Somalı’lardan bir isteği var… Daha güvenli ve huzurlu bir Soma için, Somalı’lardan, polisimizin gözü ve kulağı olmalarını istiyoruz.

 

       Hizmetlerimizde bize olan katkılarını ve desteklerini esirgemeyen başta Soma halkı olmak üzere Sayın Kaymakamımıza, Kamu Kurum ve kuruluşlarına ve sivil toplum örgütlerine teşekkürü bir borç biliyor şükranlarımızı arz ediyoruz.

  

Bu duygu ve düşüncelerle, vatanı ve milleti uğrunda kahramanca mücadele eden şehitlerimizi rahmetle anıyor, milletimizin huzur ve güvenliğinin temini için hiçbir fedakârlıktan kaçınmadan çalışan Polis Teşkilatımızın, Kahraman mensuplarına, değerli aile fertlerine, Şehit Ailelerimize, Malul, Gazi ve Emeklilerimize sağlık ve esenlik diliyorum.  

 

Törenimize katılmanızdan duyduğum memnuniyetle, tüm konuklarımıza şahsım ve personelim adına saygılarımı arz ediyorum dedi.

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Havaların Isınması ile Motor Kazaları artış GösterdiÖnceki Haber

Havaların Isınması ile Motor Kazaları a...

Minik Öğrenciler Polisleri Ziyaret etti Sonraki Haber

Minik Öğrenciler Polisleri Ziyaret etti

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar