SOMA HALKI İLE DALGA GEÇİLMESİNE İZİN VERMEYECEĞİZ

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

İlçemizde yaşanan kamyon faciasından sonra yerel gazetelerimizde gördük ki Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene, yanına AKP İlçe Başkanını da alarak çevre yolunu ziyaret etmiş, boy boy pozlar vermekle kalmamış 1 kasım seçimlerine sayılı günler kala içimizi ferahlatan müjdeyi patlatmış! Çevre yolumuz 3 ay sonra nihayet bitecekmiş.

Sayın Hasan Ergene her seçim döneminde maketler inşa etmeyi, müjdeler vermeyi seven bir belediye başkanıdır. Ancak Soma halkı artık ne maketlere ne de sayın başkanın müjdelerine inanmamaktadır. Bugüne kadar sayın başkan tarafından verilen her müjde yarım kalmıştır. Sayın başkan, çok değil daha 30 Mart 2014 yerel seçimlerinde hükumet icraatlarını belediye icraatı gibi afiş ve bilboardlarına basmış, reklamını yapmıştır. Ancak her ne hikmetse kazandığı her seçimden sonra sözlerini unutmuş, yaşanan facialardan üzerine pay çıkartmaktan kaçınmıştır.
Sayın başkan öncelikle hükumet icraatlarını kendi reklam malzemen olarak kullanıyorsan, bunların yarım kalmasından doğan zararların sorumluluğunu üstleneceksin. Yarım kalan, tamamlanmayan her bir yatırım için Soma halkından özür dileyeceksin. Soma halkının önüne düşecek, ilçenin seçilmiş belediye başkanı olarak Soma halkının hakkını ilgili her merci önünde arayacaksın.
Seçimlere sayılı günler kala yaşanan kamyon faciasından sonra çevre yolunda müjde vermek, öve öve bitiremediğin Bölgesel Isıtma Sistemine karşılık doğalgaz hamlesini yapmak Soma halkının aklı ve hafızası ile dalga geçmektir. CHP Soma İlçe Örgütü olarak Soma halkı ile dalga geçmene izin vermeyeceğiz!
Yerel seçim döneminde afişlerinde kullandığın Bölgesel Isıtma Sisteminin, yarım kalan Soma Devlet Hastanesinin, yarım kalan Soma çevre yolunun, kullanılmadan eskiyen otobüs garajının, patates tarlasına dönen şehir içi yollarımızın hesabını Soma halkına tek tek vereceksin.
Çevre yolu konusunda yetkilileri defalarca uyardık, konuyu TBMM gündemine taşıdık. Ancak AKP hükumeti ve AKP'li Soma Belediyesinin sorumsuzluğu kazaya davetiye çıkartmıştır. Uyarılarımız dikkate alınmış olsaydı bugün kamyon faciasını yaşamamış olacaktık.
CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak yarım kalan kamu yatırımlarını sonuna kadar takip edeceğiz.
1 Kasım 2015 seçimlerinden sonra gerçekleşecek CHP iktidarında önceliğimiz Soma olacak, yarım kalan kamu yatırımları en kısa sürede tamamlanarak hizmete açılacak. 
Bu konuda Soma halkına SÖZ VERİYORUZ. 
 
CHP SOMA İLÇE BAŞKANLIĞI ADINA
İLÇE BAŞKANI LEVENT ELBİNSOY 
Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Somada Trafik Kazası 4 Kişi YaralandıÖnceki Haber

Somada Trafik Kazası 4 Kişi Yaralandı

 Paralimpik Boccia Sporuyla Engellilerin Hayatına Dokunuş Sonraki Haber

Paralimpik Boccia Sporuyla Engellilerin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar