MADEN İŞ SENDİKASI

Soma’da Devlet-Millet İşbirliğiyle Yapılacak Okul Protokolü İmzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Soma’da Devlet-Millet İşbirliğiyle Yapılacak Okul Protokolü İmzalandı
Manisa’nın Soma ilçesine devlet-millet İşbirliğiyle 28 derslikli yeni bir okul kazandırılıyor.
haber altı 2 komulabilir
haber İçi
Soma ilçesine 28 derslikli İmam Hatip Ortaokulu yapılarak eğitim öğretime açılması amacıyla Manisa Valiliği İl Milli Eğitim Müdürlüğü, Soma Kaymakamlığı, Soma Belediye Başkanlığı ile Hayırsever Ramazan Güral arasında protokol imzalandı.

Valilik Makamında düzenlenen protokol imza törenine Vali Ahmet Deniz, Manisa Milletvekili Mehmet Ali Özkan, Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Çetin, Somalı Hayırsever Ramazan Güral ile diğer ilgililer katıldı.

Protokol ile Soma İlçesi, Kurtuluş Mahallesi, 135 Ada, 80 Parselde bulunan 9 bin 807 metrekare taşınmaz üzerine, 28 derslikli İmam Hatip Ortaokulu binası yapılarak 2019-2020 eğitim-öğretim döneminde açılması amaçlanıyor. Yunusemre İmam Hatip Ortaokulu adı verilecek okulun kaba inşaatı hayırsever tarafından yapılacak ve kalan işi Manisa Valiliği Yatırım İzleme ve Koordinasyon Başkanlığı tamamlayacak.

Hayırsever Ramazan Güral ile Soma İlçesinde yapılacak okul protokolünü imzalamak için bir araya geldiklerini ifade ederek hayırsevere teşekkür eden Manisa Valisi Ahmet Deniz, “Kendisine İlimiz adına şükranlarımı arz ediyorum. En güzel hizmet eğitime yapılan hizmet. Manisa’mızda bu hayırsever kültürü gerçekten oturmuş. Son yıllarda 2000 civarında dersliğin yapılmış olması da çok güzel” şeklinde konuştu. 

Hayırsever Ramazan Güral da böyle bir okul yapacak olmaktan duyduğu mutluluğu ifade edip okulun bir an önce tamamlanarak eğitim öğretime açılmasını arzu ettiğini söyledi. Güral, “inşallah böyle daha çok ve buna benzer işler yapmayı da Rabbim nasip etsin” dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Esnafların Soma İçin Beklentileri VarÖnceki Haber

Esnafların Soma İçin Beklentileri Var

Maden İş 2 Nolu Şube'den Vali Deniz'e Hayırlı Olsun ZiyaretiSonraki Haber

Maden İş 2 Nolu Şube'den Vali Deniz'e Ha...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar