Ak Parti Soma Kadın Kolları 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Parti Soma Kadın Kolları 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi.

Ak Parti Soma Kadın Kolları 5. Olağan Kongresini gerçekleştirdi. Ak Parti Soma İlçe Teşkilatında yapılan kongreye Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, Ak Parti Manisa İl Başkanı Berk Mersinli, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti Soma İlçe Başkanı M. Ali Aksoy, Kadın Kolları, gençlik kolları  ve partililer katıldı.

Tek aday ile gidilen kongre de Emel Özdemir Ak Parti Kadın Kolları Başkanı oldu.

2019’da bayrağı büyükşehir’in tepesine dikeceğiz

Kongre de konuşan Ak Parti Soma İlçe Başkanı M. Ali Aksoy, “Hepinize çok büyük görev düşüyor. Kapı kapı dolaşacağız. Önümüzde büyükşehir belediyesi var. Soma Belediyesi demiyorum. Yerel yönetimde Büyükşehir belediyesi var. Bu Büyükşehir belediyesini ne pahasına olursa olsun, çok çalışıp almak zorundayız ve Allah’ın izniyle de sizlerin de desteğiyle 2019’da Ak Partili belediye olarak bayrağı büyükşehirin tepesine dikeceğiz” dedi.

‘Biz büyük bir ekibiz’   

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, “Bizlerin elde ettiği başarın mimarı sizlersiniz.Biz sizlerin haklarınızı ödeyemeyiz. Bizim Kadın Kolları teşkilatımızda eski yeni yoktur. Biz büyük bir ekibiz ve birbirimizin devamıyız. Her zaman birbirimizin yanındayız. Bizim eskimeyen kadın kolları başkanlarımız var. Eskimeyen Kadın Kolları yönetim kurulu üyelerimiz var. Sizlerle gurur duyuyoruz” dedi.

 Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, “Siyasetçi bir alkıştan hoşlanıyor, iki oydan hoşlanıyor.Bu partinin ikinci ana unsuru kadınlardır. Bütün kadınlar yarı evliyadır.Ve onlar aynı zaman da da siyasetin öznesi. Her ulaşılamayan yere onlar gidiyor. Kapıları onlar çalıyorlar ve Ak Parti’yi en iyi şekilde temsil ediyorlar” dedi.

    Yapılan kongre de Emel Özdemir, Kadın Kolları görevini Sultan Çoban’dan devraldı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Ticaret Odası Yönetimi Belli OlduÖnceki Haber

Soma Ticaret Odası Yönetimi Belli Oldu

MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.Sonraki Haber

MESLEKTAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar