MADEN İŞ SENDİKASI

Ak Partili Selçuk Özdağ Millet ittifakı Manisa adayı mı olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Ak Partili Selçuk Özdağ Millet ittifakı Manisa adayı mı olacak
Manisa'da yerel seçim hareketliliği artarak devam ediyor. Ak Parti Manisa'da MHP adayı Cengiz Ergün'ü destekleyeceğini açıklamıştı. Buna tepki gösteren Ak Partili Selçuk Özdağ ise Millet ittifakı için adaylık teklifine olumlu yanıt verdi.
haber altı 2 komulabilir

Sözcü'den Veli Toprak'ın haberine göre MHP Manisa'da mevcut Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün'ü tekrar aday göstermişti. AKP ise aday çıkarmayarak MHP'nin Büyükşehir Belediye adayı Cengiz Ergün'ü destekleyeceklerini açıklamıştı.

 Cumhur İttifakı'nın, Manisa'da MHP adayını destekleme kararı sonrası İYİ Parti AKP'li eski vekil Selçuk Özdağ'a adaylık teklifi götürdü. Özdağ'ın, İYİ Parti'nin önerisine olumlu yaklaştığı öğrenildi. Özdağ, bu hafta içinde AKP'den aday adaylığı başvurusunu geri çekip partisinden istifa edecek ve İYİ Parti'ye geçecek. CHP ve İYİ Parti, 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimde “Millet İttifakı” adayı olacak

Özdağ'ı destekleyecek. Bursa İyi Parti Milletvekili İsmail Tatlıoğlu'nda iddiaları doğruladı İYİ Parti Bursa Milletvekili İsmail Tatlıoğlu, partisinin Manisa Büyükşehir Belediyesi adaylığı için AKP'nin Manisa eski Milletvekili Selçuk Özdağ ile görüştüğünü söyledi. Tatlıoğlu,  TBMM'de düzenlediği basın toplantısında Manisa için Selçuk Özdağ'ın adının geçtiğinin belirtilmesine şöyle cevap verdi. "Manisa teşkilatımız ve milletvekillerimiz Selçuk Bey ile görüşme halindeler. Görüşme var ama net bir sonuç henüz ortada yok." Semih Balaban'dan açıklama: CHP olarak teklif götürmedik, artık tüm yetki İyi Parti'nindir. "İYİ Parti ne karar verirse saygı göstereceğiz" AK Parti’den Manisa Büyükşehir Belediyesi Başkanlığı için aday adaylığını açıklayan, ancak ismi son günlerde Millet İttifakı’nın adayı olacağı iddialarıyla gündeme gelen eski Milletvekili Selçuk Özdağ ile ilgili de konuşan Semih Balaban, CHP olarak Selçuk Özdağ ile bir görüşme yapmadıklarını açıkladı

. Sadece bir taziyede bir araya geldiklerini anlatan Balaban, "Bu saatten sonra bir başka kişiye belediye başkan adaylığı teklif etmek bizim haddimize değildir. Bundan sonra bütün yetki ve sorumluluk İYİ Parti’nindir. CHP’nin İl Başkanı olarak Selçuk Özdağ ile hiçbir şekilde hiçbir platformda bu tür buluşmamız ve teklifimiz olmamıştır. Artık tüm yetki, tüm karar İYİ Parti’dedir. İYİ Parti ne karar verirse saygı göstereceğiz. Biz daha önce uyarılarımızı, düşüncelerimizi ittifak ruhuna örtüşecek şekilde söyledik” diye konuştu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'nın Bu Caddesini Kim YapacakÖnceki Haber

Soma'nın Bu Caddesini Kim Yapacak

Yılın İlk Meclis Toplantısı GerçekleştirildiSonraki Haber

Yılın İlk Meclis Toplantısı Gerçekleştir...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar