Avdan Halkı ARTIK YETER Dedi,

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

Avdan Halkı ARTIK YETER Dedi,

 

 

       Son günlerde halktan alınan bilgiler doğrultusunda Soma yerel basını ve Mhp Soma İlçe Teşkilatı, Soma İlçesi Avdan Kasabasında halkın akıl almaz sorunlar yaşadığı duyumları sonrasında beldeyi mercek altına aldı.

       14 Şubat 2014 Cuma günü belde halkını ziyarete giden MHP İlçe yönetimi ve MHP Soma Belediye Başkan Adayı Salih Oğuz BELGÜL yol üzerinde bir itfaiye aracının depodan su doldurduğunu gördüklerini ve bu itfaiye aracı şoförünün bir anda paniğe kapılıp hemen o bölgeden uzaklaştığını söylediler. İlk anda bunun neden olduğunu anlayamadığını fakat Yukarı Avdan Bölgesine ulaşıp halkla sohbet etmeye başladıklarında gerçekler tüm çıplaklığıyla ortaya çıktı. Hemen hemen altı aydır su sıkıntısı çektiklerini ifade eden Yukarı Avdan halkı; biz kaçıncı sınıf insan muamelesi görüyoruz, artık yeter canımıza tak etti. Avdan’ a hizmet getireceğim diyerek partisinden vazgeçip sağa sola kayan Sabır TUNA, belde belediyelerinin kapanıyor olmasından dolayı kendine Soma Belediyesinde yer bulabilmek için Soma belediye başkanının peşinden ayrılmazken Avdan halkı rezillik yaşıyor. Avdan halkının büyük çoğunluğu madenci ve tarımla uğraşıyor, işten sonra yıkanabilecek bir damla su bulamıyoruz, aylardır neler yaşıyoruz bir kere bile gelip halimizi soran yok. İtfaiye ile kuyuya doldurulan suyla idare etmeye çalışıyoruz ama ‘’TAŞIMA SU İLE DEĞİRMEN DÖNER Mİ?

       Çocuklarımızda ateşli hastalıklar, bulantı, kusma gibi sıkıntılar ortaya çıkmaktadır. Cenazemiz olsa yıkayacak su bulamıyoruz, ilçeye gidiyoruz ya da başka yerlerde yıkatıyoruz. İnsafı vicdanı olan buna nasıl sessiz kalır Allah aşkına, bizi unutan bunca rezilliğin içinde bizi görmezden gelen Sabır Efendiye verdiğimiz oyları belki kendisi unuttu ama biz bu olanların hiçbirini unutmuyoruz ve 30 Mart günü herkes unutmadığımızı da görecek.

Avdan halkından gelen bütün söylemler her şeyi tam anlamıyla ortaya çıkarırken, 13 Şubat akşamı yukarı Avdan orta mahalle halkını telefonla tek tek arayarak basın gelirse evinizden dışarı çıkmayın yoksa var olan suyu da iptal ederim ve eskiden kalan su borçlarınızı ortaya dökerim diyerek halkı tehdit ettiği duyumları herkesi şoke etmiştir. Basın sansürü belli ki yalnızca internete uygulanmamış en ücra köşelere kadar ulaşmış ve halkı baskı altında tutma alışkanlığı haddini aşarak bölgemizde de kol gezmektedir.  

       İktidar partisi temsilcileri öyle bir hal almış durumda ki ne yaptığını ne söylediğini artık sapıtmış ayakları ve akılları birbirine dolaşmış, halka zulmün en büyüğünü reva görür olmuş durumdadırlar.

Sizi oturduğunuz yerlere getiren halk, o koltuklarla birlikte sizleri tepe taklak etmeyi de bilir.

 

 

                                                                                                             MHP İLÇE TEŞKİLATI

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
 Somanın en önemli değeri Linyitdir. Onu üreten işçilerimizdirÖnceki Haber

Somanın en önemli değeri Linyitdir. Onu...

İP Manisa İL iLÇE ADAYLARI BELLİ OLDUSonraki Haber

İP Manisa İL iLÇE ADAYLARI BELLİ OLDU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar