BEN EMEĞİMİ GÖNLÜMÜ VERDİM

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Şu an 9 il milletvekili olan Manisa da 3 CHP milletvekilimiz var.şimdi 24 Haziran 2018 de 10 Manisa Milletvekili için seçime gidiyoruz. CHP Manisa Milletvekili listesinde 5.nci sırada açıklandı. Siyasi düşüncelerim uğruna 12 Eylül darbesinde omzundaki apoletleri söküp sıkıyönetim mahkemesinde yargılanıp Mamak zindanlarında yattım. 30 yıldır CHP üyesi, 3 yıl ilçe sekreteri, 11 yıl CHP Soma ilçe bşk ve üst üste 5 dönem 2002 de 6 sıra , 2007 de 5. Sıra,2011 de 7 sıra, 2015 Haziran 7.sıra,2015 Kasım da 6.sıra milletvekili adayı olarak,referandum ve yerel seçimlerde ise aday olmadığım halde tüm maddi manevi emeğimi CHP ye verdim.EMEK EN YÜCE DEĞERDİR. HAK, HUKUK, ADALET, LİYAKAT, DEMOKRASİ şiarıyla siyaset yapılan partimde izmir ilimizin Bakırçay havzasındaki 3 CHP İlçe başkanımız,Manisa ilçelerimizden 11 ilçemizin CHP İlçe başkanım,Manisa ilçelerimizden son 20 yılında siyaset yapmış 72 eski ilçe başkanı,Belediye Başkanı ve il genel meclis üyesi,Soma ilçemizden 30 sivil toplum örgütü ( dernek,oda,sendika,kooperatif) benim seçilebilir yerde aday gösterilmemi yazılı olarak istemelerini rağmen 301 can verdiğimiz (cumhuriyet tarihimizde CHP den hiç milletvekili seçilmemiş) kömür ve enerji diyarı (110000 nüfuslu) Soma ve kendi emeklerimin karşılığını alamadığımızı düşünüyorum.adaylık sürecimde bize inanan, güvenen, katkı veren herkese teşekkür ederim.

       Ama CHP ye 30 yıl üyelik, 20 yıl birfiil emek vermiş bir partili olarak CHP nin başarılı olmasını en çok isteyen insanım.Bu düşüncelerle AKP iktidarının 15 yıldır yönettikleri ülkemizin içinde bulunduğu vahim durumdan kurtarmak için  Muharrem İnce’nin cumhurbaşkanı seçilmesi, CHP nin TBMM de güçlü pozisyona gelerek yeniden domokratik parlementer sisteme dönülmesi ,OHAL in kaldırılması Adalet,eğitim,sağlık sisteminin yeniden düzeltilmesi üreten ekonomiye geçilmesi için,terörsüz huzur içinde yaşayacağımız tüm ülkelerle Atatürk’ün Yurtta barış,dünyada barış şiarıyla barış içinde yaşamamız için 24 Haziran 2018 milad olacaktır.Bu anlamda Milletvekili adayı olan arkadaşlarımız birbirinden değerli arkadaşlarımızdır hepsi TBMM de bizleri en iyi şekilde temsil edebilecek nitelik ve meziyetleri mevcuttur.Bu anlamda CHP nin başarılı olması için ilçe Başkanlarımın emrinde partime kampanya boyunca her türlü katkıyı sağlamaya çalışacağım. 25 yıllık yakın tarihimiz içinde Özal’ın ANAP, Demirel’in DYP, Ecevit’in DSP si en güçlü partiler iken son girdikleri seçimlerden sonra bazıları kapandı bazıları ise artık tabela partisi oldular.İşte şimdi develüasyon ve devletin borçları nedeniyle ekonominin çöküşü, işsizlikteki yükseliş çalışan ve emeklilerimizin alım gücünü düşürdü, Tarım ve sanayideki üretim maliyetlerinin ve faizlerin,dövizin  yüksekliği nedeniyle işleriniz yapamaz hale geldiler.Bu sebeble insanlarımız 16 yılda bu hale getirdikleri AKP ye bu seçimlerde oy vermeyecekler.Millet ittifakının Manisa’da 6 milletvekili çıkartmasını bekliyoruz.

24 Haziran 2018 de Yeni bir Türkiye inşa etmek için başlıyacağız biz CHP liler çok çalışarakbaşarılı olmayı,Seçimlerin centilmence geçmesini,siyasi parti ve adaylarına başarılar diliyorum.hepinizi saygıyla selamlıyorum.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Ülkemiz son yılların en ağır ekonomik koşullarını yaşamaktadırÖnceki Haber

Ülkemiz son yılların en ağır ekonomik ko...

Muharrem İnce için Soma’da Para Yattı.Sonraki Haber

Muharrem İnce için Soma’da Para Yattı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar