Bizim hiçbir kimsenin bir karış toprağında gözümüz yok

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

KİT komisyon başkanı Manisa milletvekili Uğur Aydemir Soma Diş Hastanesi ziyaret etti.

Ziyaretine Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy partililer ve halk katıldı. Hastane müdürü diş hekimi Zafer Bingöl makamında ziyaret eden, Aydemir. Diş Hastanesi ile ilgili bilgi aldı. Daha Sonraları diş hekimlerini muayene de ziyaret eden Aydemir Hekimlere  kolay gelsin dedi.

 

Türkiye'nin son günlerde bir Afrin Operasyonu var. Burada vatandaşlarımıza zeytin dalı operasyonları ile ilgili bilgiler verdik.

 

 Vatandaşlarımızın taleplerini dinledik. Buradan aldığımız bütün bilgileri, Ankara'ya götüreceğiz.

Şunu gördük. Vatandaşımız şu anda zeytindalı operasyonu’na oldukça memnun. Mutlular. Niye Yanıbaşımızda sınırımızda Hududumuzda, sınırımızda terörü besleyen bir yapı vardı.

 Terörün kaynağı oradaydı. Orası adeta bir bataklık gibiydi. Bizon bataklığı kurutma niyetindeyiz. Neden kurmak istiyoruz. Ülkemize üç buçuk milyon,4 milyon Suriyeli geldi. Yüzlerce binlerce insan Akdeniz'de soğuk sulara gömüldü. Ve burada vefat ettiler.

Bizim ülkemize gelen üç buçuk milyon Suriyeli kardeşlerimizin buraya turist olarak gelmediğini biliyoruz. Yerlerini yurtlarını terk ederek, kimisi annesini babasını terk etti, kimileri çocuklarını terk etti.

 Türkiye'ye geldiler. Niye geldiler Turistik ziyaret için gelmediler. Akdeniz'e baktığımızda oraya gidenler Akdeniz'de sörf yaparak ölmediler.

Onlarda birilerinden kaçarak akdeniz'de boğuldular. Bunlar kimlerden kaçtı. Teröristlerden kaçtı.

Bugüne kadar bunlara göz yuman sağır ve dilsiz olan, kör olan avrupa ve amerika vardı. Dünya adeta bunlara dilsiz ve sağır. . Ve bunlara seyirci kaldı. Fakat Türkiye bunlara hep derman olmak çalıştı. Bunların sorunlarını gidermeye çalıştı.

Biz şunu istiyoruz. Herkes vatanına özgür yaşasın istiyoruz. Barış içerisinde yaşasın  istiyoruz. Herkes kendi topraklarında Yaşasın. Kendi topraklarında ölsün istiyoruz. Herkesin vatanı kendisine ait olsun istiyoruz.

Başkaları binlerce kilometre öteden gelip’de buralarda rajon kessin istemiyoruz.

Bakarsanız  dünyada herkesin bir derdi var. Herkes petrol ve para peşinde, koşarken, Türkiye'nin tek bir derdi var. Barış kardeşlik, huzur peşinde koşan tek Türkiye var.. Afrin deki operasyonda oradaki terörist teröristleri temizleyeceğiz.

Suriye'deki Barış'ın gelmesi için elimizden geleni yapacağız. Bunu dün de söyledik, bugün de söyledik, yarın da söyleyeceğiz. Tek derdimiz var. Teröristler buradan uzaklaşsın gitsin. Sınırımızda terörist yuvalanmasını  istemiyoruz. Onları bu bataklıkta yaşatmayacağız. Bütün dünyaya bu haberi bu mesajı vermek istiyoruz.

Askerlerimiz, buradan, zeytin dalı operasyonuna giderken adeta düğüne gider gibi gidiyorlar..

Şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Türkiye ayağa kalkmıştır. Türkiye şaha kalkmış tır. Bizim hiçbir kimsenin bir karış toprağında gözümüz olmadığını, söyledik söylüyoruz. Kendi topraklarımız 780 bin kilometre. Bize yeter diyoruz.

Ama yanı başımızda 910 kilometre olan Türkiye^nin  komşuları ile hiçbir kimseyi ,başka oluşumlar içerisinde, girmeyi heveslenmesin diyoruz.

Suriye'nin Toprak bütünlüğüne herkes saygı duymak zorunda. Irak'ın Toprak bütünlüğüne herkes saygı duymak zorunda. İnşallah bunuda sağlayacağız diyoruz.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Belediyesi Meyva Fidanı DağıttıÖnceki Haber

Soma Belediyesi Meyva Fidanı Dağıttı

Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası Olağan Genel Kurulu YapuldıSonraki Haber

Soma Şoförler ve Otomobilciler Odası Ola...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar