MADEN İŞ SENDİKASI

Bizler 4 Aralıkta Değil Her Gün Hatırlanmak İstiyoruz.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bütün maden iş yerleri önce insan demeli. Yatırımların başında işçi sağlığı iş güvenliği olmalı. Kaza olduktan sonra herkes üzülüyor sonra unutuyor.Kaza olmadan önlemler alınmalı.Herkez görevini tam yaparsa,önlemleri alırsa bu kazalar olmaz. Canlar yanmaz. Yılın hergünü 4 Aralık madenciler günü gibi hatılanmalı,Biz madenciler 4 aralık madenciler gününde hatırlanmak istemiyoruz.
haber İçi

Bizler 4 Aralıkta Değil Her Gün Hatırlanmak İstiyoruz.

Türkiye Maden İşçileri Soma Şubesinde Buluşan Maden işçileri Sendika yöneticileri ve Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Merkez Yöneticisi Genel Mali Sekreter Zekeriya Aydın Soma Maden Şehitliğinde Soma Kaymakamı Fatih Akkaya, Soma Belediye Başkanı Ali Tulup, Siyasi Partilerin İlçe Başkanları resmi daire amirlerinin katıldığı anma programına katılındı

Soma Mezarlığında 2014 senesinde hayatını kaybeden 301 madenci şehitliğinde mezarlarının başuçlarına karanfil bırakıldı. Dualar okundu.

Dua sırasında Soma Belediye başkanının dua yaparken ağladığı gözlerden kaçmadı.

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Genel Merkez yöneticisi Mali Sekreter Zekeriya Aydın yaptığı kısa konuşmada şunları söyledi.

Madenlerde çalışan ve hayatını kaybeden tüm madencilerimizi saygıyla minnetle anıyorum.

Türkiye maden işçileri sendikası olarak madencilerin yılda 1 kez hatırlanması değil yılın her gün işçi sağlığı iş güvenliğine uygun çalışmalarının sağlanmasını istiyoruz.

Dünyanın en zor işini yapan ülkemiz için Panda mide bile üretime devam eden maden işçileri hak ettiği değeri istiyor. İnsanca çalışmak kazanmak, yaşamak istiyor. Yılın her günü hatırlanmak istiyor. Herkez sorumluluğunu bilsin ki bu kazaların önüne geçelim.  Bütün maden iş yerleri önce insan demeli. Yatırımların başında işçi sağlığı iş güvenliği olmalı. Kaza olduktan sonra herkes üzülüyor sonra unutuyor.Kaza olmadan önlemler alınmalı.Herkez görevini tam yaparsa,önlemleri alırsa bu kazalar olmaz. Canlar yanmaz. Yılın hergünü 4 Aralık madenciler günü gibi hatılanmalı,Biz madenciler 4 aralık madenciler gününde hatırlanmak istemiyoruz.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Bir Avuç Kömür İçin Bir Ömür VerenlereÖnceki Haber

Bir Avuç Kömür İçin Bir Ömür Verenlere

CHP’li Başevirgen Ahmetlili Besicileri Dinledi:Sonraki Haber

CHP’li Başevirgen Ahmetlili Besicileri D...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar