CHP Yerel Seçimlere Giderken Başarı Getirecek Yönetim Politikalarını Acilen Belirlemelidir.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
CHP Yerel Seçimlere Giderken Başarı Getirecek Yönetim Politikalarını Acilen Belirlemelidir.

Seçilemeyecek yerden aday gösterilmesine rağmen var gücü ile çalıştığını dile getiren Milletvekili Adayı Abdullah Saka CHP'de herkesin özeleştiri yaparak kendisini sorgulaması gerektiğini belirtti. 

CHP ise yerel seçimlere giderken başarı getirecek yönetim ve politikalarını acilen belirlenmesi gerektiğini belirten Milletvekili Adayı Abdullah Saka ' 24 Haziran 2018 seçimlerini üzüntüyle geride bıraktık. Uzun yıllar emeğim, tecrübem ve tahsilimle CHP'de Manisa Milletvekili seçilip tabanın sesi olup ülkeme, milletime faydalı olmak istedim

. Emeğimin  değerlendirmesi dışındaki sebeplerden seçilemeyecek 5. sıra adayı olarak kampanya boyunca var gücümle kendilerine teşekkür ettiğim bana katkı koyan dostlarımla maddi manevi fedakarlık göstererek çalıştım. Seçimlerde kaybeden, emeklerinin karşılığını üzülerek alan herkese geçmiş olsun diyorum.

Cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce ile oy bandımız %31'lere geldi ama CHP'nin oyları %22,7'lere indi. Oldu bittiye getirmeden bunu herkes sorgulamalı ve özeleştiri yapmalı bir şeyler iyi gitmiyor. Cumhurbaşkanlığına seçilmiş, başarılı olmuş siyasi partilerimize, seçilen kendi partimin ve tüm milletvekillerini kutluyor.

Başta Muharrem İnce tüm çalışan adaylarımıza, İl ve ilçe başkan ve yöneticilerimize, il ve ilçe gençlik, kadın kolu başkan ve yöneticilerimize ve partililerimize emek ve fedakarlıkları için kendilerine teşekkür ediyorum. Milletimizin tercihi ile ülkemizi yönetmeye ve yasa yapmasına seçilenler ülkemin refah seviyesini yükseltecek çalışmaları inşallah yaparlar.

CHP ise yerel seçimlere giderken başarı getirecek yönetim ve politikalarını acilen belirlemelidir. Muharrem İnce ile umutlarımız yeşermişti, inşallah bundan böyle filizlenerek büyür ve meyvesini alırız. Tüm hemşerilerim ve partililerimize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.'dedi.

 
 
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TÜRKİYE MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI EGE BÖLGESİ 1 NOLU ŞUBE YETKİLİLERİ SOMA TSO’YU ZİYARET ETTİÖnceki Haber

TÜRKİYE MADEN İŞÇİLERİ SENDİKASI EGE BÖL...

Yerel seçimleri öne çekmek istiyorSonraki Haber

Yerel seçimleri öne çekmek istiyor

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar