Cinayete Kurban Gitti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cinayete Kurban Gitti

Bu Cinayet Turgutluda yaşandı.Olayla ilgili bir kişi gözaltına alınırken şahsın ilk önce öldürüldüğü, ardından yakıldığı ve son olarak üzüm bağına gömüldüğü tespit edildi.Alınan bilgiye göre Turgutlu’ya bağlı Sarıbey Mahallesinde vahşice bir cinayet işlendi. Ailesi tarafından kayıp başvurusu yapılan Yunus Şahin’in, Sarıbey Mahallesinde görüşmeye çağrıldığı Ömer G. ve yanındakiler tarafından tabanca ile vurularak öldürüldüğü ve cesedinin yakılıp daha sonrada üzüm bağlarının arasına gömüldüğü ortaya çıktı.Ömer G. tarafından tabanca ile vurularak öldürüldüğü, cesedinin yakılıp ardından üzüm bağına gömüldüğü ortaya çıktı. Manisa’nın Salihli ilçesinde ki evinden 45 AGA 177 plakalı otomobiliyle ayrılan Yunus Şahin, bir süre evine dönmeyince durumundan şüphelenen yakınları emniyet ekiplerine haber verdi.

Polis ekiplerinin yaptığı incelemede 45 AGA 177 plakalı otomobilin son olarak Turgutlu’da olduğu belirlendi. Turgutlu İlçe Emniyet Müdürlüğüne bağlı polis ekipleri Yunus Şahin’e ait otomobili başka bir sürücünün kullandığını tespit ederek, sürücü Ömer G. (31) gözaltına aldı. Emniyet ekiplerinin yaptıkları araştırmaları sonucu 2 gündür kayıp olan Yunus Şahin’in otomobilini kullanırken gözaltına alınan Ömer G., sorgusunda yaşadıkları tartışma sonrası Yunus Şahin’i öldürdüğünü itiraf etti.

Sarıbey mahallesi Gediz Çayı yakınlarında ki Ömer G.’ye ait tarlada yaptıkları incelemede kan izlerinin bulunduğu yerde Yunus Şahin’in tabancayla vurulduktan sonra tarlada bulunan çalılarla yakıldığı ve gömüldüğünü tespit etti. İncelemelerini genişleten emniyet ve jandarma ekipleri, Ömer G. ve  ağabeyi Arif G.’yi (34) gözaltına aldı.

Gözaltına alınan şüpheliler Ömer G.ve Arif G. ile ilgili gözaltı süresinin uzatıldığı öğrenilirken, gözaltına alınan şüpheli sayısının artabileceği öğrenildi. Emniyet ekipleri  tarafından gömüldüğü yerden çıkarılan Yunus Şahin’in cansız bedeni otopsi yapılmak üzere İzmir Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Olayla ilgili soruşturma geniş çaplı olarak sürüyor.

Kaynak Turgutlu Tv

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
TEİAŞ EĞİTİM MERKEZİNİN ACI GÜNÜÖnceki Haber

TEİAŞ EĞİTİM MERKEZİNİN ACI GÜNÜ

ZAFER SPORLU MİNİK KIZLAR EGE BÖLGE 2’NCİSİSonraki Haber

ZAFER SPORLU MİNİK KIZLAR EGE BÖLGE 2’NC...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar