DİYARBAKIR’DA TEK SES, TEK YÜREK OLDULAR!..

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER DİYARBAKIR’DAN MESAJ VERDİLER

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Genel Merkezi ile birlikte çok sayıda şubesi yaşanan terör olaylarına tepki için Diyarbakır'a gitti.

 

ŞEHİT YAKINI VE GAZİLER DİYARBAKIR’DAN MESAJ VERDİLER

Diyarbakır Havalimanına inen Şehit yakınları ve Gaziler Merkez Yenişehir İlçesi Dernek binasından Türk bayrağı açarak Anıt Park’a kadar yürüyüş yaparak, ‘Türk-Kürt kardeştir, vatanı bölmek parçalamak isteyenler haindir’ mesajını verdiler. Caddelerde Türk bayrağını açarak verilen mesajda terör lanetlendi. Anıt Park’ta yapılan açıklamada Türkiye'nin sonsuza kadar birlik ve bütünlük içinde yaşayacağı vurgusuna yer verildi.

 

DİYARBAKIR VALİSİ AKSOY İLE KOLORDU KOMUTANI YILMAZ’LA BİRARAYA GELDİLER.

 

Akabinde Başkanlar Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Diyarbakır Şubesine geçerek Başkan Reşit Can ile sohbet ederek Diyarbakırlı Şehit Yakınları ve Gazilerle sohbet ettiler. Daha sonra Diyarbakır Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz'ın verdiği öğle yemeğine geçildi. Yemekte Diyarbakır Valisi Hüseyin Aksoy da bulundu. Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz ile yemek sonrası tekrar bir araya gelindi. Yapılan sohbette Şehit Yakını ve Gazi başkanlar teröre karşı kararlılıkla mücadele yapılmasını istedi.

Kolordu Komutanı İbrahim Yılmaz: ‘Gereken yapılıyor, dimdik ayaktayız’ diyerek kararlılık mesajı verdi.

 

ANKARA -URAN; “TERÖRLE MÜCADELE KESİNLİKLE SÜRMELİ.”

Genel Başkan Taner Uran: ‘ Terörle mücadele kesinlikle sürmeli, ülkemiz huzura kavuşmalı’ diyerek güvenlik güçlerine destek mesajı verdi.

 

MANİSA -TAYDAŞ; “BİZİM ÜLKEMİZDE TÜRK-KÜRT AYRIMI YOKTUR.”

Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Manisa Şube Başkanı Ümit Taydaş. ‘Bizim ülkemizde Türk-Kürt ayrımı yoktur, terör sorunu vardır. Terörle mücadele ülkemizin geleceğe güvenle girmesi için sürmelidir.’ Dedi.

 

KOCAELİ - KILIÇASLAN; “GEREKİRSE KANIMIZI AKITMAYA HAZIRIZ.”

Şube Başkanlarından Kocaeli Şubesi Önder Kılıçaslan: ‘Hiç kimse bu ülkeyi bölemez, parçalayamaz geçmişte kanımızı vatanı korumak için akıttık. Şimdi de terörü yapanları ortadan kaldırmak için gerekirse kanımızı akıtmaya hazırız.’Dedi.

 

ERZURUM-AKGÜL; “ASKERİMİZE POLİSİMİZE UZANA ELLER KIRILSIN.”

Erzurum Şube Başkanı Recep Akgül : ‘Kardeşiz ve sonuna kadar öyle kalacak, askerimize polisimize uzana eller kırılsın. Terör örgütü, ordumuz ve polisimiz tarafından cezalandırılacaktır, buna inanıyoruz.’Dedi.

 

KASTAMONU-SATIOĞLU; “GÜÇLÜKLERİN ÜSTESİNDEN BÖYLE GELİNİR.”

Kastomonu Şube Başkanı Berat Satıoğlu: ‘Her zamankinden çok birlik ve beraberliğe ihtiyacımız var, ancak güçlüklerin üstesinden böyle gelinir.’Dedi.

 

KARABÜK - ÖZER“SONUNA KADAR YANLARINDAYIZ.”

Karabük Şube Başkanı Sabri Özer: ‘Askerimize, Polisimize moral vermeye geldik. Sonuna kadar yanlarındayız.’Dedi.

 

Düzenlenen programda yer alan isimler: Genel Başkan Taner Uran, Şenol Yazıcı Genel Muhasip, Emeti Kayadibi Sosyal İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Duran Şahin Şehit Ailelerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Ünal Demirtaş Gazilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Hakkı Yıldırım Halkla İlişkilerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı, Cengiz Demirtaş Genel Merkez Yönetimi, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Türkiye geneli şubelerinden katılan Ümit Taydaş Manisa Şube Başkanı, Hacı Şahin Eskişehir Şube Başkanı, Sabahattin Külah İzmir Şube Başkanı, Hakan Kokusever Hatay Şube Başkanı, Sabri Özer Karabük Şube Başkanı, Saadet Var Bafra Şube Başkanı,Aydoğdu Yaşar Ankara 1nolu Şube Başkanı,Mehmet İnce Gaziantep Şube Başkanı,Üstüner Midiliç Ankara 2 Nolu Şube Başkanı,Melahat Ongun Adana Şube Başkanı,Recep Akgül Erzurum Şube Başkanı, Rıfat Öcal Kırıkkale Şube Başkanı,Pakize Akbaba Şehit Anneleri Derneği Başkanı, Önder Kılıçaslan 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soğanın MucuzeleriÖnceki Haber

Soğanın Mucuzeleri

BUGÜN YARAMALIK YAPMADIM ELLERİMİ GERİ VER BABASonraki Haber

BUGÜN YARAMALIK YAPMADIM ELLERİMİ GERİ V...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar