MADEN İŞ SENDİKASI

Erdoğan'dan Hediye Uçak Açılaması

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Erdoğan'dan Hediye Uçak Açılaması
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 'Suriye ve İdlib meselesiyle ilgili, Nihai düşüncemiz, bir anayasanın hazırlığı ve seçimlerin tüm Suriyelilerin katılımı ile yapılması. Bunun neticesinde orada kimler var ise gelin hep beraber Suriye’yi terk edelim. Bundan daha başka çıkış yolu olamaz' dedi.
haber altı 2 komulabilir

umhurbaşkanı Tayyip Erdoğan, Azerbaycan dönüşü uçakta gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. “İdlib’de durum iki üç gündür sakin. Yapılan girişimlerin bir neticesini aldık gibi görünüyor. Fakat hala biz tatmin olmuş değiliz” ifadelerini kullandı.

“Lafta herkes Suriye’nin toprak bütünlüğünden söz ediyor. Ama uygulamaya baktığınız zaman, herkes parselasyonu yapmış. Bir ülkenin 22 üssü var, bir diğerinin 5 üssü var. Türkiye olarak bizim ise öyle bir derdimiz yok” diyen Erdoğan, şunları söyledi: “Parselasyon, şu, bu derdinde değiliz biz. Nihai düşüncemiz, bir anayasanın hazırlığı; ikincisi ise seçimlerin içeride ve dışarıda tüm Suriyelilerin katılımı ile yapılması. Bunun neticesinde orada kimler var ise gelin hep beraber Suriye’yi terk edelim. Bundan daha başka çıkış yolu olamaz.”

Soçi'de Putin'le yapacakları görüşmeye ilişkin de Erdoğan şunları söyledi:
"Soçi'de Sayın Putin'le ikili konularımızı, özellikle Suriye konusunu ele alacağız. İdlib'deki son durumu bir kez daha değerlendireceğiz. İdlib'deki durum 2-3 gündür sakin. Yapılan girişimlerin bir neticesi alındı gibi görünüyor. İşin siyasi ve insani yükünü Türkiye çekiyor. BMGK'da ve Almanya ziyaretimde Suriye konusunu ele alma fırsatımız olacak."

UÇAK AÇIKLAMASI
Erdoğan, Katar emirinden gelen uçakla ilgili de 'Katar emiri uçağı türkiye'ye hediye etti. Uçak şahsımın değil Türkiye Cumhuriyeti devletinindir' dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Anne Öğretmen,Baba Avukat Olunca Muhteşem Sünnet Düğünü OlurÖnceki Haber

Anne Öğretmen,Baba Avukat Olunca Muhteşe...

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma Şubesi Seçimlere GidecekSonraki Haber

Türkiye Maden İşçileri Sendikası Soma Şu...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar