Eryılmaz işçilerin ve memurların sorunlarını dinledi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Eryılmaz işçilerin ve memurların sorunlarını dinlediMilliyetçi Hareket Partisi (MHP) Manisa milletvekili aday adayı Hasan Eryılmaz, önce Ülkücü İşçiler Derneği’ni ardından da Kamu Sen Manisa Temsilciği’ni ziyaret ederek memurların ve işçilerin sorunlarını dinledi. Eryılmaz, Türkiye’de işçilerin yoksullukla mücadele ettiğini ileri sürerek eğitimcilerin de emeğinin karşılığını yeteri kadar alamadığını söyledi.

 

Haber Merkezi

Manisa’da coşkulu bir şekilde Milliyetçi Hareket Partisi (MHP)’den aday adaylığını açıklayan Hasan Eryılmaz, önceki günlerde Ülkücü İşçiler Derneği’ni ardından da Türkiye Kamu Manisa İl Temsilciliğini ziyaret etti. Ülkücü İşçiler Derneği’nde Dernek Başkanı Murat Öner ve yönetim kurulu üyeleri büyük bir umutla karşılanan Hasan Eryılmaz, işçilerle karşılıklı soru alışverişinde bulundu. İşçilerin sorunlarını dinleyen MHP’li aday adayı Eryılmaz, “Asgari ücretliden alınan vergilerin tamamı kaldırılmalıdır. Bir işçinin ailesi ile birlikte asgari olarak temel ihtiyaçlarını karşılayacak, işçiyi kimseye muhtaç etmeyecek bir düzeyde belirlenmesi ve sefaletin son bulması gerekmektedir. Türk işçisinin alın terinin karşılığını vermekten imtina eden hükümet, kendi lüksü ve saltanatı için halkın vergilerini kullanmaktan çekinmemektedir” dedi.

“Sorunlar çığ gibi”

Hasan Eryılmaz daha sonra Türkiye Kamu Sen Manisa Temsilcisi Recep Varlıakman ve yönetimini ziyaret etti. Ziyarette; Türk Haber Sen Şube Başkanı Erkan Tulukçuoğlu, Türk Sağlık Sen Şube Başkanı Rıtvan Mutlu, Türk Yerel Hizmet Sen Mustafa Ali Algın, Türk Emekli Sen Şube Başkanı İsmail Onay, Türk Büro Sen Şube Başkanı Bekir Dağıstan, Türk Kültür Sanat Sen İl Temsilcisi Selma Seymen, Türk Tarım Orman Sen İl Başkanı Ali tekin, Türk Ulaşım Sen İl Temsilcisi Salim Baykal da hazır bulundu. Recep Varlıakman ve katılımcılarla görüş alışverişinde bulunan Hasan Eryılmaz, kamu çalışanlarının sorunlarının çığı gibi büyüdüğünü ifade etti.

“Köle düzenine izin vermeyeceğiz”

Kamu çalışanlarının sorunlarıyla ilgili köklü çözümlerin şuana kadar yapılmadığının altını çizen Eryılmaz, “Kamuda torpil aldı başını gitti. Kimse çalışanın hakkını yiyemez. Milletin hakkını yiyen karşısında Milliyetçi Hareket Partisi’ni bulur. Bir yandan usulsüz atamalarla mücadele eden memurlar bir yandan da emeklerinin karşılığını alamamakla mücadele ediyor. Yine aynı şekilde personelin çalışma koşulları, fiziki ortamlarının yetersizliği kamuoyu tarafından bilinmektedir. Memurların iş ve ücret güvencesinin, sosyal kazanımlarının zayıflatıldığı, esnek çalışma modelleriyle kamu görevlilerinin 'köle gibi' kullanıldığı bir düzene izin vermeyeceğiz” dedi.

“Eğitim de bir adım bile ileriye gidemedik”

Hasan Eryılmaz, eğitimcilerin haklarının da yeteri kadar verilmediğine dikkat çekerek “Torba yasada ne yazık ki eğitimciler için köklü çözümler içeren maddeler yer almadı. Kamuda yapılan usulsüz atamaların nasıl yapıldığını da çok iyi biliyoruz. Milliyetçi Hareket Partisi bu konuları defalarca gündeme getirmiş ne yazık ki iktidar partisi yine bildiğini okumuştur. Bir ülke düşünün ki Milli Eğitim Bakanı sürekli değişsin. Eğitim de bir adım bile ileriye gidemedik. Bir ülkenin temel yapı taşlarından biri eğitimdir. Ama ne yazık ki eğitim de bırakın ikinci sınıf olmayı üçüncü sınıf bile olamadık. Bizler eğitimcilerin sorunlarını biliyor ve çözüm noktasında yapılması gerekenler için mücadele edeceğiz” dedi.

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Bayramoğlu resmi adaylığını açıkladıÖnceki Haber

Murat Bayramoğlu resmi adaylığını açıkla...

Medeni Kanunuma Sahip ÇıkıyoruzSonraki Haber

Medeni Kanunuma Sahip Çıkıyoruz

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar