Fakülte Hayali Yalan Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Fakülte Hayali Yalan Oldu
AKP iktidarı Milletimizi hayaller ile oyalamayı çok seviyor. Bunu bir seçim taktiği haline getirdiler. Bu taktiğin en yakın örneklerini de Soma’da görmek mümkün.
AKP Manisa Milletvekilleri, Soma’ya her geldiklerinde, ballandıra ballandıra fakülte hayalini anlatıyorlar. Ancak bu kadar anlatıma karşın ne yazık ki ortada atılmış somut bir adım yok. Maden faciasından sonra ilçemize fakülte yapılabilmesi için gerekli sermaye de Borsa İstanbul tarafından gönderildi ancak AKP’li vekil ve yöneticiler bu paraya dahi sahip çıkamadı!
En son Sayın Selçuk Özdağ, fakülte yapılması için ilçemizde faaliyet gösteren özel bir firmadan ricacı oldu. İşimiz özel firmanın insafına kaldı. Beyler vatandaşımızın aklı ile dalga geçmeyin! Sizler 15 yıldır tek başına iktidar olan bir partinin vekillerisiniz, kimden neyi rica ediyorsunuz? Devletin Soma’ya fakülte yapacak gücü yok mu? Koyun elinizi taşın altına, bizler de destek verelim, fakülte binasını inşa edelim.
Soma, sizlerin hayal tacirliği yapacağı sahipsiz bir ilçe değildir. Soma’ya artık hayal ve vaat satmak için gelmeyin, verdiğiniz sözlerin temelini atmak için gelin.
Fakülte, ilçemizin sosyal ve kültürel hayatını geliştirecek, gençlerimize eğitim imkânı yaratacak önemli bir ihtiyaçtır. Bu ihtiyacın gerçekleşmesi için bugüne kadar CHP olarak üzerimize düşeni yaptık, her türlü desteği verdik. Buradan Belediye Başkanımız Sayın Hasan Ergene’ye ve AKP Manisa Milletvekillerine açık çağrımızdır. YÖK Başkanından derhal randevu alınsın, vekillerimizle, Belediye Başkanımızla, siyasi partilerimizin ilçe başkanları ve STK’ larımızın temsilcileri ile YÖK Başkanını ziyaret edelim. Neden fakülte istediğimizi anlatalım. Tüm ilçenin ortak iradesi karşısında YÖK Başkanı kayıtsız kalamaz!
Somalı vatandaş artık hayallere doydu. Somut adımları görmek istiyor. Kimse kimseyi kandırmasın; fakülte hayalimiz yalan olma yolunda hızla ilerliyor. CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak bir kere daha tekrar ediyoruz, AKP’li vekil ve yöneticiler; fakülte hedefi doğrultusunda atacağınız her türlü adımın yanındayız ancak vatandaşımızı fakülte hayali ile oyalamanıza da izin vermeyeceğiz!
 
CHP SOMA İLÇE BAŞKA
Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
CHP İl Başkanı Soma'da Odaları Ziyaret EttiÖnceki Haber

CHP İl Başkanı Soma'da Odaları Ziyaret E...

Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Annesini KaybettiSonraki Haber

Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Annesin...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar