FETÖ OPERASYONLARI BAŞLADI

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
FETÖ OPERASYONLARI BAŞLADI
BAKANLIKTA GÖZALTI!Ankara'da FETÖ operasyonu: 55 gözaltı

Ankara'da FETÖ operasyonu: 55 gözaltı
  
Ankara Cumhuriyet Başsavcılığınca yürütülen FETÖ/PDY soruşturmasında, KHK ile ihraç edilen eski emniyet mensupları ve aralarında eski Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığı çalışanlarının da bulunduğu şüphelilere yönelik düzenlenen iki ayrı operasyonda 55 kişi gözaltına alındı.
 
 Ankara Emniyet Müdürlüğü  Kaçakçılık Suçlarıyla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından, Ulaştırma  Denizcilik ve Haberleşme Bakanlığına bağlı kurumlara yönelik operasyon  düzenlendi. Operasyonda, aralarında ilişiği kesilen ve mevcut çalışanların da  bulunduğu 25 kişi gözaltına alındı.
 
Emniyet müdürlüğüne getirilen şüphelilerin ifade alma işleminin devam  ettiği öğrenildi.
 
Öte yandan aynı soruşturma kapsamında, Organize Suçlarla Mücadele Şube  Müdürlüğü ekipleri de FETÖ üyesi oldukları belirlenerek, kanun hükmünde kararname  (KHK) ile ilişiği kesilen eski emniyet mensuplarına yönelik operasyon düzenledi.
 
Bu kapsamda 30 kişi gözaltına alınırken, firari şüphelilerin  yakalanmasına yönelik çalışma başlatıldı

Emniyet mensuplarına yönelik Bylock operasyonu yapıldı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında emniyet personeline operasyon yapıldı. Operasyonda, 'Bylock' kullandıkları iddiasıyla 23 kişi gözaltına alındı

İzmir Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından yürütülen soruşturma kapsamında Terörle Mücadele Şubesi ekipleri Fetullahçı Terör Örgütüne (FETÖ) üye oldukları ve 'ByLock' kullandıkları iddia edilen Emniyet personeline sabah saatlerinde eş zamanlı operasyon düzenledi. Operasyon kapsamında 23 kişi gözaltına alındı. Gözaltına alınanlar arasında 1 emniyet müdürü, çok sayıda komiser, komiser yardımcısı ve polis memuru olduğu öğrenildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Define Avcılarına Suç ÜstüÖnceki Haber

Define Avcılarına Suç Üstü

Soma Emniyet Müdürlüğü 2017 yılı 1.dönem tabanca atışlarını tamamladı. Sonraki Haber

Soma Emniyet Müdürlüğü 2017 yılı 1.dönem...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar