Hasan Ören Hayır Çalışmalarına Katıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

Manisa'nın Soma ilçesininde bulunan Cumhuriyet Halk Partisi geçtiğimiz dönem milletvekili olan Hasan Ören Soma CHP yönetimi ve yönetim Kurulunu ziyaret etti. Soma'da Hayır çalışmalarına katılan Ören ilçe binasında yaptığı açıklamada şunları söyledi

Türkiye'yi karış karış dolaşıyoruz size Neden hayır dediğimizi anlatıyoruz. Anlattığımız yerde herkes bizleri çok dikkatli dinliyor. Olumlu tepkiler alıyoruz. İnanın AK Parti'ye Gönül Verenler bile pazar günkü yapılacak olan referanduma Hayır diyecekler bunları söylüyoruz. 59 gündür yollardayız.

 Türkiye'nin her bölgesinde müthiş bir çalışma yaptım. Yaşamımın belki de en keyifli çalışmalarını gerçekleştirdim. Öylesine güzel bir hava var ki AKP ile MHP ile CHP ile DYP li herkes cumhuriyetin değerlerini kafasında muhakeme yaptığını belirtti şimdi 16 Nisan'da sandık başına gidip 18 maddenin Bu ülkenin yararına olmayacağını 18 madde ile bir kişiye verilecek olan yetkiyi ülkenin Yarın sıkıntılar ile karşı karşıya kalabileceğini, Bu ülkenin insanlarından çoğunluğun bu lafları duymak ne kadar güzel bu Duyduklarım benim çalışmalarımı motivasyon oldu.

 Bu lafları duydukça daha fazla çalışmaya daha fazla çalışmaya ihtiyaç duydum. Türkiye'de şu an yapılacak olan seçimlerde, hepimizin mutlu olacağı ülkemizin önünün açılacağı, parlamenter sistemin devamından parlamenter sistem içerisinde hizmet yapmak isteyenlere asla engel olmadığı ile ilgili bu Yüce milletimiz gerekli kararı verecektir.

 Biz 2010 yılında bunlarla çıkan 24 maddenin ülkenin önünü kapatacağını söyledik yine Bugünlerde olduğu gibi yapmayın, hayır deyin Evet de demeyin bakınız Bu 24 maddenin 2 maddesi çok önemli birisi darbelerle ilgili olmayacak diyorlar. Diğeri de tarafsız bağımsız yargıyı kuracağız diyorlar. Bunların hiçbiri gerçekleşmez.

 Türkiye'nin önü kapanır dediğimizde, Bize dönüp O zaman şunları söylemişlerdi. Ya bu hayırcılar CHP'liler her zaman böyle söylüyor demişlerdi. O zaman Keşke haksız çıksaydık.

 Keşke onların dediği gibi olsaydı. Ama beş yıl sonra geldiğimiz noktayı görüyoruz. 35 yıl sonra 12 Eylül darbesinden sonra yapılan anayasanın üzerinden 5 yıl geçmeden Türkiye darbe girişimi ile karşı karşıya kaldı. Bunun ötesinde tarafsız bağımsız yapacakları yargı ise gittiler bir Tarikatı din üzerinden siyaset anlayışını, devşiren aynı hedefleri olan yan komşularına teslim ettiler.

Türkiye'de  11- 12 bin hakim ve savcının yüzde 50'sine yakını bunlardan oluştu Türkiye'ye hukuksal anlamda kitlediler. Dün Genelkurmay Başkanı'nı içeriye attık. Vatan haini diye, vatanperver diye dışarıya çıkardık.

 Zekeriya Öz'ü vatanperver diye altına zırhlı araba verdik. Ne yazık ki Ermenistan sınırından vatan haini olarak dışarıya çıkmasını sağladı.

 Bunların hepsi yaşandı. Bunları yaşayan bunlara şahitlik yapan bu fotoğrafı gören Türkiye'deki yaşayan Türk milleti Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşları, 18 maddelik Anayasa değişikliğinde 2010 daki yanlış bilgiler üzerinden kaldırılmasını bir daha geçerli olmayacağını, pazar günü gösterecektir.

 Bunun telaşını da hep birlikte görüyoruz .Bugün mevcut yöneticilerin Hayır Çıkacaklarını bildiklerinden dolayı, hırçınlaştıklarını, cümlelerin içerisinde hiçbirimizin kabul edemeyeceği çok kötü kelimeleri yerleştirdiklerini, hepimiz bunu görüyoruz. Onlar ne yaparsa yapsın vatandaş cumhuriyetten vatandaş parlamenter sistemden hizmet etmek isteyen bu anlayışı asla vazgeçmeyecektir.

AK Parti'de ve sağda siyaset yapanlar ne olursa olsun şunu düşünsünler. Bu yetkiler sevmediğiniz bir siyasetçinin eline geçerse 2019 da yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçiminde kimin kazanıp kimin kazanamayacağını kimin o güne sağ salim gideceğini, Allah'tan başka kimsenin Bilmesi mümkün değildir.

 İstemediğimi insanın bir eline bu yetkiler geçtiğinde Türkiye'nin önünde büyük zorluklar oluşur. 63 müslüman ülke içerisinde Türkiye liderdir. Cenabı Allah onlara petrolü vermiştir. Doğalgazı vermiştir. Ama bu Tek adamı zihniyetiyle 63 müslüman ülke içerisinde Türkiye Lider ülkeledir. İkinci ile aramızda 80 Yıl fark vardır. Mustafa Kemal'den Tayyip Erdoğan'a kadar bütün liderler sevdiğimiz sevmediğimiz Cumhuriyet sayesinde cumhuriyetin kurulduğu Parlamenterler sistem içinde, hepsi bir tuğla üzerinde bir tuğla koymuştur. Bu ülkede yöneticilik yapan hizmet yapan, bütün liderlere Parti başkanlığına teşekkür ediyorum dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İmar Normala DönüyorÖnceki Haber

İmar Normala Dönüyor

Manisa merkezli 6 ilde FETÖ operasyonuna 9 tutuklamaSonraki Haber

Manisa merkezli 6 ilde FETÖ operasyonuna...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar