KÜTAHYA’LI KIZLAR ZAFER SPOR’DA FUTBOL İLE BULUŞTU.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
KÜTAHYA’LI KIZLAR ZAFER SPOR’DA FUTBOL İLE BULUŞTU.

KÜTAHYA’LI KIZLAR ZAFER SPOR’DA FUTBOL İLE BULUŞTU.

Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğitim Vakfı, Gediz Belediyesi, Soma Belediyesi, Soma Kütahya’lılar derneği ve Soma Zafer Spor işbirliği ile gerçekleşen organizasyonda, illerinde kadın futbol takımı olmayan Kütahya’lı yetenekli kızlar, 3 günlük kamp ve seçmeler için Zafer Spor kulübünün konuğu oldu.

Konuk kızlara cumartesi sabahı kahvaltı ikramında bulunan, Soma Kütahya’lılar dernek yönetimi adına konuşan Dernek Başkanı Şuayip Baybüre “ Kütahya’dan futbol oynamak ve kendilerini ispatlamak için Soma'ya gelen hemşehirlilerimiz ile bir araya gelmek bizleri çok mutlu etti. Kadın futbolu konusunda marka olma yolunda ilerleyen, Zafer Spor  Kulübüne de  Kütahya’lı kızlarımıza kapısını açarak böyle bir fırsat yaratmasından dolayı teşekkür ederiz” dedi.

KADIN FUTBOLUNUN ALTINORDUSU OLMA ÇABASI İÇERİSİNDEYİZ.

Zafer Spor Kulüp Başkanı Hakan Arslancan “Uzun zamandır tesislerimizi kızların rahat ve güvenlikli şekilde konaklayacağı standartlara getirmeye çalışıyorduk. Bunu belli bir standarta getirdiğimizi düşünüyorum. Bu yaz boyunca Türkiye’nin değişik yerlerinden gelecek yetenekli kızları, kampa alarak seçmeler yapacağız. Bu proje kapsamında ilk konuklarımız Kütahya’lı 16 kız oldu. 3 gün boyunca tesislerimizde kalan kızlarımızı seçme ve şehrimizi tanıtma fırsatı bulduk. Birbirinden yetenekli Kütahya’lı kızlar gelecek için bize büyük umut verdi.

Amacımız; 2-3 yıl içerisinde antrenman, konaklama ve beslenme imkanları ile kadın futbolunun Altınordu’su olmaktır. İyi futbol, iyi futbolcu ile oynanır. Bizde en iyileri bulup kulübümüze kazandırmaya çalışıyoruz.

Organizasyonda desteğini esirgemeyen Soma Belediye Başkanımız Ali Tulup’a teşekkür ederim.

Soma Kütahya’lılar dernek yönetimine hemşehirli kızlara gösterdikleri yakınlık ve ilgi için teşekkür ederim.

Ayrıca Mustafa Necib Alayeli Çağdaş Eğtim Vakfı adına, Kütahya’daki yetenekli kızları bulup, bir araya getirerek kızlara yeni fırsatlar sunan Şeref Demir ve Sedat Çam hocalarımıza teşekkürlerimi sunarım.”

Vakıf adına görüşlerine başvurduğumuz Beden Eğitimi Öğretmeni Şeref Demir hocamız ”Kızlarımıza bu imkanı sağlayan ve gelişimlerinde yeni ufuklar açmalarını yardımcı olan, SOMA ZAFER SPOR KADIN FUTBOL KULÜBÜ başkanı Hakan Arslancan bey’e, kulüp emektarlarına bu yolculuk da bizlerle ilgilenen Soma  Kütahya’lılar derneğine teşekkür ederim. Dedi

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa’daki Dolu Yağışı Üzüm Bağlarında Hasara Neden Oldu.Önceki Haber

Manisa’daki Dolu Yağışı Üzüm Bağlarında...

6706 Adet Regapen Sentetik Ecza Ele GeçirildiSonraki Haber

6706 Adet Regapen Sentetik Ecza Ele Geçi...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar