Madenci Şehit Ailelerine Kızılaydan 3500 tl yardım

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0

Manisanın Soma İlçesinde  Maden Kazasında Hayatını kaybeden 301 Madenci Şehidini Kızılay Genel Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri ziyaret ettiler.

  301 Madencinin Hayatının kaybettiği, facianın yaşandığı gün ve sonrası şehit yakınlarına ve dışarıdan gelen misafirlere yardımları yapan  Kızılay  yaklaşan Kurban bayramında şehit ailelerini yannız bırakmamak ve onların yanında olduğunu bildirmek amaçlı  bir öğle yemeği düzenledi.Şehit Ailelerini onure ederek yardımlarını yaptı.

 Kızılay Genel Başkanı Ahmet Lütfi Akar,Genel Başkan Yrd Dr Kerem Kınık, Genel Sekreter Yrd Hüseyin Can Yönetim Kurulu Başkanı Okyay Biçer Soma Kızılay Başkanı Aziz Günal Soma Belediyesi Mezarlığında Maden Şehidi Aileleri ziyaret ettiler. Karanfil bıraktılar Dualar okudular

İbrahim Dumanın Kız kardeşi Büşra Duman Abisinin mezarına su döktü

Büşra Abisi Brahim Dumanın Mezarına  su döktü du etti ve kızılzydaki görevine devam etti

Bir açıklama yapan Kızılay Genel başkanı  Ahmet Lütfi Akar Şöyle dedi.

Soma Faciasının olduğu günden bu güne kadar her zaman yanında olduk kara gün dostu kızılay her zaman yanındadır

Hayır  sever vatandaşlarımızdan toplanan paraları  301 aileye dağıtmak  için ve kabristanlarını bir kez daha  ziyaret etmek du etmek amacıyla burdayız .Aile başına 3500tl hesaplarına yatırdık dediler.

Daha sonraları Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaşı makamında ziyaret ettiler ve Soma ile ilgili çekilen fotoğrafları ve senbolik işlemeli  kumbara hediye ettiler.ve Soma Belediyesini ziyaretin ardından  Öğretmenevinde  protkol gelmeden önce YEMEĞE İSYAN VARDI

 Verilen Yemeğe isyan eden Madenci şehit annesi Gülsüm Çolak Boğazınızdan Nasıl Geçiyor Çocuklarınızın mahkemesine gelmiyorsunuz yemek yemeğe geliyorsunuz diye isyan ettiği görüldü.Bazı aileler bizlere Kızılayın Yemeği var buyurun gelin diyemediler  dediler.

 Şehit aileriyle Öğlen yemeği yemek, ve  banka dekontlarını ailelere dağıttılar,ve tüm ailelerin hesabına paraların yattığı öğrenildi.

 

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Iğdır'da polise bombalı tuzak: 10 şehitÖnceki Haber

Iğdır'da polise bombalı tuzak: 10 şehit

Soma CHP 92 Yılını KutladıSonraki Haber

Soma CHP 92 Yılını Kutladı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar