MADEN İŞ SENDİKASI

Manisa Valisi Soma'da İncelemelerde Bulundu.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sendikaları ve Devlet Hastanesini Ziyaret Etti.
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

Manisa Valisi Mustafa Hakan Güvençer Soma'ya gelerek Sendika ve Yeni Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu. Vali Güvençer  Yaptığı açıklamada Hastane hakkında bilgiler aldı.     

     Maden İşçileri Sendikası şubelerini ziyaret eden Vali Güvençer buradan Öz Maden İş Sendikası ziyaret etti.Vali Güvençer’e Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ve Soma İlçe emniyet Müdürü Rıza Akın’da eşlik etti.

Soma Maden İş Sendikası sırasıyla ziyaret eden Vali Güvençer Sendika yetkililerinin yaptığı açıklamaları dinledi. Türkiye’de en çok  maden iş işçisinin üye olduğu Soma’da sendikalara yaptıkları hizmetlerden teşekkür etti. Sendikalar Somanın bir enerji kenti olduğunu yer altında bulunan kömürün çıkartılarak ülke ekonomisine katkıda bulunduklarını belirttiler.

      300 yataklı Devlet Hastanesinde incelemelerde bulunan Vali Güvençer Başhekim İlker ÇOKBOZ’dan bilgi aldı. Hastane içinde servis ve poliklinikleri gezdi. Hastalarla sohbet eden Vali Güvençer, hastalara yeni hastaneden memnun olup olmadıklarını sordu.Bu soruyu  gezdiği her poliklinik önünde soran Vali   Güvençer  aldığı cevap memnun edici idi

Hastanede  bazı eksikliklerin olduğunu  bunlar Kalp Damar Cerrahi,Onkoloji ve 15 Bin Maden işçisinin olduğu yerde yanık ünütesi  ne zaman sorusuna  bunlar sırasıyla olacaktır dedi

Hastanenin  dönen  yol ayırımında hiçbir önlem alınmaması  sorusuna    karayollarının bilgisinin olduğunu  çalışmaların devam ettiği bilgisini verdi. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene  Ben Işıklandırmayı  hemen yaptıracağım dedi.

Vali Güvençer, “Soma Devlet Hastanesi her şeyden önce kimliği, kişiliği ve personeli ile Somalılarımıza ve hastalarımıza güven veriyor. Fiziki yapısıyla insana huzur veriyor” dedi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Manisa'da 28 Polis Tutuklandı.Önceki Haber

Manisa'da 28 Polis Tutuklandı.

Ziraat Odasından Soma'ya 10 Bin Tavuk Dağıtıldı.Sonraki Haber

Ziraat Odasından Soma'ya 10 Bin Tavuk Da...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar