Manisa'da 4226 Gram Esrar Yakalandı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğünden yapılan yazılı açıklama şu şekilde, “Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde, Manisa Emniyet Müdürlüğü Uyuşturucu ile mücadele Şube Müdürlüğü ve Salihli KOM Grup Amirliği Manisada ve ilçelerde uyuşturucu madde ticareti ve satışı yapan sokak satıcıları tabir edilen şahıslara karşı yapılan çalışmalar neticesinde Salihli’de M.T isimli şahıstan 1300 gram ele geçirildi.M.T isimli şahıs sevk edildiği adli merciler tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edilmiştir.

    Ekiplerimiz Salihli’de R.K ve K.K isimli şahısların bulunduğu araçtan 3 ayrı siyah poşet içerisinde toplam 3035 gram esrar maddesi ele geçirdi. Bu olayla bağlantısı olduğu tespit edilen şahıslarla ilgili Cumhuriyet başsavcılığından alınan arama ve el koyma kararına istinaden S.Ç isimli şahsın ikametinde yapılan aramada 90 gram ve 32 gram olmak üzere iki poşet halinde esrar maddesi yine Köprübaşı’nda A.E, Y.E ve H.E isimli şahısların ikametlerinde yapılan aramada 146 gram esrar maddesi bir adet dijital terazi ve ekili vaziyette 52 kök hint keneviri ele geçirilmiştir.

Kaynak Haber Siteleri 

    Olayla ilgili R.K,K.K, S.Ç, A.E, Y.E. ve H.E. isimli şahıslar yakalandı. Şahıslar adli makamlara sevk edilmiş Y.E. isimli şahıs çıkarıldığı mahkemece adli kontrol kararı verilerek serbest bırakılmış diğer  5 şahıs tutuklanarak ceza evine teslim edildi. Yine bu olay ile bağlantısı olduğu tespit edilen şahıslar ile ilgili Salihli Cumhuriyet Başsavcılığı talimatı, Kiraz Cumhuriyet Başsavcılığı arama ve el koyma kararına istinaden Kiraz ilçesinde A.K,M.K ve Ö.T isimli şahıslar yakalanmış ikametlerine yapılan aramada toplam 4206 gram esrar maddesi ele geçirildi. A.K,M.K ve Ö.T isimli şahıslar sevk edildikleri adli merciler tarafından tutuklanarak ceza evine teslim edildi.”

    Ayrıca Salihli İlçe Emniyet Müdürlüğü, “ Salihli İlçemizde huzur ve güvenliğin sağlanması için suç ve suçlularla etkin mücadelemiz devam edecektir.” açıklamasında bulunuldu. 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Torun CinayetiÖnceki Haber

Torun Cinayeti

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesine 6’sı tutuklu 46 sanıklı davanın görülmesine yeniden başlandı.Sonraki Haber

Akhisar Ağır Ceza Mahkemesine 6’sı tutuk...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar