MADEN İŞ SENDİKASI

M.H.P İlçe Başkanı İşçi Alımı ve Soma gündemini değerlendirdi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
haber İçi

 

M.H.P

SOMA HALKI SAHİPSİZ DEĞİLDİR DEDİ

     Somamızda bir süredir gündemi meşgul eden ELİ’ ye 292 işçi alınacağı gerek sendikalar gerekse de diğer resmi kurumlardan gelen haberler sonucu ilçemizde ve özellikle işsiz gençlerimizde bir heyecan meydana getirmiştir.

      Fakat son günlerde ilçemiz dışından da işçi alımı yapılacağı söylentilerinin ortaya çıkması sonucu ilçemiz sivil toplum kuruluşlarının, bazı derneklerimizin kısacası Soma halkının huzursuz olmasına neden olmuştur. Özellikle gençlerimizin yoğunluk gösterdiği bazı derneklerimiz bu huzursuzluğu basın açıklamalarıyla dile getirmişlerdir. Soma da yaşayan halkımızın ağır hastalık vakalarıyla hava, su ve toprak etkenleri dolayısıyla karşı karşıya kalmasının bir karşılığı olarak alınacak işçilerimizin de kesinlikle Soma halkından olması gerektiğini M.H.P. ilçe teşkilatı, Ülkücü İşçiler Derneği, Ülkü Ocakları ve M.H.P. Kadın Kolları olarak söylüyoruz, hiçbir karşılık ve siyasi çıkar gütmeden, işçi alımı konusunda dik duruş sergileyen Soma gençliğinin de sonuna dek yanında olduğumuzu buradan ilan ediyoruz.

 

        Akp nin değerli ilçe başkanı M.Ali ÖZKAN beyin yaptığı ‘’ çomak diksek kazanırız’’ gibi talihsiz açıklamalardan dolayı teşkilatımız üzüntü duymuştur. Gerek Akp nin gerek Chp nin gerek DP nin belediye başkan adayları, aday adayları ve tüm meclis üyeliklerine aday olan isimleri Soma halkı ve teşkilatımız için şüphesiz değerli isimlerdir. Hizmet vermek için yola çıkmış tüm partilerin aday adaylarının ve gelecekte açıklanacak adayların ‘’ çomak,değnek,ceket’’ gibi benzetmelere maruz kalması bu isimlere hakarettir. Ve tabi oy kullanacak Soma halkını da çomağa oy verecek kadar akıl yoksunu görmenin de bir izahı olamaz. 

       Biz M.H.P. olarak diyoruz ki; Saygıdeğer ilçe başkanı M.Ali Bey eğer kendine ve partisine bu kadar güveniyorsa Soma gençliğinin yanında olsun ve işçi alımı konusuna eğilsin, iktidar gücü dedikleri şeyi Soma halkı için kullansın. Tüm Soma Halkına saygı ve sevgilerimizle her zaman Soma’ nın sesi olmaya devam edeceğimizi belirtiriz.

 

                                                                                              MHP İLÇE YÖNETİMİ ADINA

                                                                                                 BAŞKAN: VEDAT ERDEM

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Somalılar derneği T.K.İ İşçi alımları görüşmesiÖnceki Haber

Somalılar derneği T.K.İ İşçi alımları gö...

Nikah Masasına giderken arkadaşlarını unutmadıSonraki Haber

Nikah Masasına giderken arkadaşlarını un...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar