MHP Olarak Bizim Adayımız Cengiz Ergün

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
 
Soma MHP ilçe başkanı Murat Maan ittifakla ilgili yaptığı açıklamalarda şunlara değindi.
Belediye seçimlerinde ittifakın olacağına düşünmüyorum.. Devlet Bey de gerekli olduğunu düşünmüyor. Ittifak farklı bir noktada insanlar bu konuyu yanlış anladı. Ittifak başkanlık noktasında vardı. Ittifak başkanlık noktasında da Türkiye'nin kuruluş Temel ve ilkelerinin geri dönülmesi Ne konusunda ittifak vardı.
Ittifak kime karşı kurulmuştur.
Bu kurulan ittifak Cumhuriyet Halk Partisi İyi Parti ve HDP karşı kurulmuştur. Devlet Bey de bu karşı yapılanmaya anladığın için milli duruş olarak ittifak söz konusu oldu.
Başkan olarak Tayyip Erdoğan seçildi. Şu andaki Yapı içerisinde görüyoruz ki bazı Belediyelerde yine Cumhuriyet Halk Partisi HDP ve iyi Parti bu oluşumu devam ettirmek istiyorlar. Ama Devlet bey  şu anki Yapı itibarıyla belediye seçimleri de buna gerekli olmadığını söyledi.,, bazı kritik noktalarda kendi fikirleridir. Görüyorsun görüyoruz ki şu anda belediye seçimlerinde herhangi bir ittifak yok. Milliyetçi Hareket Partisi'nin düşüncesi şudur. Biz
 iki tip siyaset olduğunu biliriz.

Bir tanesi Ulus için insanlar için siyasettir, bu ruh sahibi siyasettir. Bir de insanları kandırarak onların oylarını alarak kişilere yapılan siyasettir. Bu da o ruhsuz siyasettir.

Milliyetçi Hareket Partisi her zaman ruhlu temel ilke ve inkılaplarına bağlı olan bir partidir.
Onun için gerekli zaman insanlara ve partilere Destek verir gerekmediği zaman destek vermez. Neden destek verilmediğini karşı taraflar çok iyi bilir. Manisa Büyükşehir için şu anda adayımız Cengic Ergündür.
Resmi bir şey kazanmamıştır.
Ama birkaç gün içerisinde belli olacaktır. Büyükşehirde Cengiz Bey isterse Devlet Bey isterse adayımız Cengiz Ergün dur. Bizi ilgilendiren tek soma siyaset yapmaktır.

Soma ile Manisa'yı birleştirebilirsek halk da bize bu desteği verirse hizmetler için daha iyi olacaktır.
Arkadaşlarla Gece gündüz çalışıyoruz hizmet vermek için elimizden geleni yapıyoruz dedi.
 
video izleyin

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Otel Odasında Ölü BulunduÖnceki Haber

Otel Odasında Ölü Bulundu

Ulaşıma ZamSonraki Haber

Ulaşıma Zam

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar