MADEN İŞ SENDİKASI

Müessese Müdürü Ankara yolunu göstermedi mi?

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
BÜYÜK LOKMA YE BÜYÜK lAF KONUŞMA
haber altı 2 komulabilir

ELİ işçi alımında istimlâk dolayısıyla işe gireceği ümidiyle sonuçları dört gözle bekleyen köylerimizin gençleri sonucu öğrenince resmen hüsrana uğradı. İstimlâk nedeniyle kendilerine söz verilen köylü sonuca karşı tepki vermeye devam ediyor. 20 Aralık 2013 günü MHP Soma İlçe Başkanlığı Deniş köyü gezilerinde gençleri ve köyde yaşayan herkez sorunlarını anlatmak için Köy kahvesinde akşam ettiler İkamet ettikleri köyün maden sahaları içinde kalması dolayısıyla kömürün tüm mağduriyetini yaşayan, tozunu toprağını çeken, suları kirlenen kışın çamura gark olan deniş köylüsü birde arazilerinin istimlâk edilmesi ile ELİ işçi alımında en çok hak sahibi olması gerekirken ne yazık ki bir tane dahi işçi verememenin üzüntüsü ve sıkıntısını yaşamaktadır. Yalnız Deniş köyü mü? Benzeri birçok köyümüzün aynı durumda olduğunu her gün öğrenmekteyiz.

      Kamulaştırma haricinde mağdur olup geçim imkânını kaybeden köylülerimiz için halkının hizmetçisi cefakar köy muhtarlarımız konuyu ELİ Müessesesi Bölge Müdürlüğüne taşıdıklarında kendilerine Sayın Müessese Müdürü Ankara yolunu göstermedi mi?

Bu kış kıyamet günü Ankara’ ya gidip kapı kapı hak arama mücadelesi veren değerli muhtarlarımız Soma Akp İlçe Teşkilatı işaret edilerek geri gönderilmiş ve geri döndüklerinde beklemedikleri bir tepki ile karşılaşmışlardır. Akp İlçe Başkanı Sayın M. Ali ÖZKAN ile Müessese Müdürü Sayın Hakkı DURAN arasında işçi alımı konusunda bir takım gerginlikler yaşandığı bununda köylüye eksi olarak yansıdığı kulağımıza gelen duyumlar arasındadır. Ankara’ ya giden Muhtarlarımızı ve köylerini, bu köylerden işçi almayarak cezalandırdığını duyduğumuz Hakkı DURAN Bey ne yaptığını zannediyor. Kendisine soruyoruz bizim bilmediğimiz nasıl bir gücün var Sayın Genel müdür, bu kadar büyük güçlerin var da neden kura çekimi günü topu hep Ankara ya atıyordun? Özellikle Deniş köylüsünü cezalandırdığını söyleyen Sayın Genel Müdür hangi hakla ve hangi yetkiyle bu sözleri sarf ediyorsunuz, biz buna inanmak istemiyoruz. Şayet bu sözleriniz doğru ise sizi de saygınlığınızı kaybetmeden derhal istifaya sonra da Soma Halkından özür dilemeye davet ediyoruz.                              

MHP İlçe Başkanı  Vedat Erdem

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
M H P Belediye Başkan Aday AdaylarıÖnceki Haber

M H P Belediye Başkan Aday Adayları

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.Sonraki Haber

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar