MADEN İŞ SENDİKASI

NE EKERSEN ONU BİÇERSİN.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0

   Siyasete ve siyasetin hızlı günlerine gebe olan bu günlerde ‘’ Tas Aynı Hamam Aynı’’dedirtecek olaylar ne yazık ki yine baş göstermeye başladı. Cumartesi günü Manisa’ ya Başbakanın geleceğini geçtiğimiz günlerde öğrendik, hemen ardından gözümüz kulağımız madenlere çevrildi haliyle, acaba aynı şeyler olacak mı derken, haber gecikmeden yayıldı. Akp İlçe Teşkilatı maden patronlarına, genel müdürlerine aba altından sopa göstermeye başlamış, işçilere üçer gün izin yazıldığı ve otobüslerle yine Manisa’ ya taşınacağı duyumları yayılmış durumdadır. Son günlerde yaşanan olaylara bakarsak çözülme ve dağılma sürecine giren iktidar bu dönem taşıma suyla değirmeni çevirmeye daha çok ihtiyaç duyacaktır fakat hangi tehdit ya da hangi vaat işe yarayacaktır bilemiyoruz.

İyi güzel de hangi hakla işçiyi götüreceksiniz mitinglerinize;

Siz değimlisiniz emeklilik yaşını 39’ dan 55’ e çıkaran?

Siz değil misiniz tazminatları için sokağa dökülenlere sırt çeviren?

Siz değil misiniz işçi alımlarında kayırmaca yapıp Somalıyı unutan, istimlâk edilen arazi sahibi köylüleri mağdur eden unutan?

Siz değil misiniz daha nice yanlışlar yapan? 

    Geçtiğimiz seçimlerde saha kapatırız işsiz kalırsınız vs gibi tehditlerle sürüklediniz işçiyi peşinizden oradan oraya ve aldınız işçinin oyunu bin bir türlü oyunlarla. Peki, şimdi ne diyeceksiniz emeklilik yaşının 55 olmasından dolayı madencinin yetişmediğini fakat Soma da yeni açılan madenlerde fellik fellik işçi arandığını bundan dolayı da işçiyi işiyle tehdit edemeyeceğinizi, etseniz de hiçbir anlam ifade etmeyeceğini madenci görmüyor mu sanıyorsunuz. Yapılan şey suçtur ve ekmeğinin derdinde olanlara zulmetmektir.

Haddinizi bilin hiç kimse sizin köleniz değil.

 

    MİLLİYETÇİ HAREKET PARTİSİ önümüzdeki günlerde yaşanacak bu tarz dayatmaları yapanları da, gerek patron, gerek idareci gerek işçi olsun bu tarz dayatmalara maruz kalanları da, ilçemizde yapılan tüm gayri nizami eylemleri de yakından takip ederek duruma göre Ülke geneli hizmet veren Televizyon kanallarına kadar taşıyacaktır, bunu iyi bilmenizi istiyoruz.

Gür bir sesle haykırıyoruz,

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Müessese Müdürü Ankara yolunu göstermedi mi?Önceki Haber

Müessese Müdürü Ankara yolunu göstermedi...

AYNI SEÇİM FİLMİ= TEHDİT VE ŞANTAJSonraki Haber

AYNI SEÇİM FİLMİ= TEHDİT VE ŞANTAJ

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar