Organ Bağışı'nda Medigün Farkı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Organ Bağışı'nda Medigün Farkı
Soma'nın tek özel hastanesi olan Özel Soma Medigün Hastanesi Organ Bağışı konusunda farkındalığı artırarak vatandaşları organ bağışına yönlendiriyor ve başka canların hayat bulmasına katkı sağlıyor.
 

Soma'nın tek özel hastanesi olan Özel Soma Medigün Hastanesi Organ Bağışı konusunda farkındalığı artırarak vatandaşları organ bağışına yönlendiriyor ve başka canların hayat bulmasına katkı sağlıyor. 

BİR BAĞIŞ DAHA BAŞKA ŞEHİRLERE IŞIK OLDU...
Son olarak Ahmet Yeşilçayır, beyin kanaması geçirerek yoğun bakım ihtiyacı sebebiyle Akhisar'dan Soma Özel Medigün Hastanesi'ne sevk edilmişti. Ağır bir durumda hastaneye getirilerek Yoğun Bakım Ünitesi'nde tedaviye alınan ve Nöroloji Uzmanı Uzm. Dr. Aslı Aydın Savran tarafından takibi gerçekleştirilen Ahmet Yeşilçayır'ın geçtiğimiz günlerde beyin ölümü gerçekleşti. Doktorların onayı ve ailesinin izni sonucunda organ bağışı yapılmasına karar verildi. Medigün Hastanesi tarafından gerekli tüm koordinasyonların sağlanmasından sonra nakil işlemleri için Manisa ve İzmir'den tıbbi ekipler hastaneye geldi. Celal Bayar Üniversitesi Göz Bankası'ndan gelen ekip kornea nakli operasyonunu Sağlık Personeli Mustafa Durmuş, İzmir Kent Hastanesi'nden gelen ekip Op. Dr. Zaza İakobadze, Op. Dr. Can Karaca, sağlık personeli Fırat Tekin, sağlık personeli Ali Aksu tarafından karaciğer nakli operasyonunu gerçekleştirdi. 
HASTANE YÖNETİMİNDEN TEŞEKKÜR
Medigün Hastanesi yönetimi konuya ilişkin açıklamasında, "Medigün ailesi olarak öncelikle duyarlı davranışlarından dolayı Yeşilçayır'ın ailesine, daha sonra operasyonlarda emeği geçen saygıdeğer doktorlar ve sağlık personellerimizin tümüne teşekkürü bir borç biliriz... Özel Medigün Hastanesi olarak organ bağışının hayati öneminin anlaşılması ve bağışçıların artması yönündeki çalışmalarımız devam edecektir. Organ bağışını destekcisi bir hastane olarak taktirin büyüğünü, anlayışları ve duyarlılıklarıyla nakli onaylayan ailelerimizin ve tüm çabalara rağmen hayatlarını kaybeden güzel yürekli hastalarımızın hakettiğinin her zaman bilincindeyiz. Güzel yüreğiyle aramızdan ayrılan Ahmet Yeşilçayır'a Allah'tan rahmet, sevenlerine başsağlığı dileriz..." denildi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Abonelik sözleşmesi Resmi Gazete'deÖnceki Haber

Abonelik sözleşmesi Resmi Gazete'de

Soma OSB'ye 1 milyon 300 bin liralık kaynakSonraki Haber

Soma OSB'ye 1 milyon 300 bin liralık kay...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar