Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik A.Ş. ile Öz Maden-İş Sendikası Arasında Sözleşme İmzalandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

 

Polyak Eynez Enerji Üretim Madencilik A.Ş. ile Öz Maden-İş Sendikası arasında 1 Ocak 2024- 31 Aralık 2026 dönemini kapsayan üç yıllık 3. Dönem Toplu İş Sözleşmesi (TİS) imzalandı.

Polyak Eynez A.Ş. ile Öz Maden-İş Sendikası arasında düzenlenen imza törenine Şirketimiz Genel Müdürü Serkan Bahçekapılı, Genel Müdür Başyardımcısı Eray Şen ile Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü, Genel Başkan Yardımcısı Ali Haydar Sezer, şirket yetikleri ve sendika işçi temsilcileri katıldılar.

Serkan Bahçekapılı imza töreninde yaptığı konuşmada, Şirketin yaptığı yatırımlar ile çevresine, bölgeye, İzmir’e ve Manisa’ya, her yere büyük katkı ve fayda sağladığını belirterek, iş sağlığı ve güvenli standartlarından ödün vermeden faaliyetlerini sürdürdüğünü belirtti.

Konuşmasında Polyak Eynez’in Türkiye ve Avrupa’daki en büyük linyit madeni yatırımı olduğuna dikkat çeken Bahçekapılı şunları söyledi:

Çalışan sayımız 2800 kişiye ulaştı ama baktığınız zaman 3-4 ilçede on binlerce kişiyi doğrudan etkileyen bir işletme burası. Buraya yatırım yapanların burada çok büyük emeği var. Kolay bir yatırım değil. TİS çalışan ile iş veren arasında bir anahtardır. Doğru çevirirseniz kapıyı açarsınız. Şükür biz doğru çevirdik diye düşünüyorum. Sonuçları ortada üç yıldır huzur ve refah ortamının arttığını liyakatin, bağlılığın, çalışma azminin arttığını görüyoruz. İnşallah böyle de devam eder, bu imzalar da bunun timsali olur herkese hayırlı olsun”

Öz Maden-İş Sendikası Genel Başkanı Fahrettin Kütükçü de konuşmasında, TİS görüşmelerinin sekiz oturumda gerçekleştiğini, masada anlaşma sağlandığını, sektörde    gündem belirleyen bir numaralı bir sözleşme imza atıldığını söyleyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

Genel Başkan Yardımcısı Ali Haydar Sezer ise, işçi temsilcileri ve sendika yönetimi ile ellerinden gelen tüm gayreti gösterdiklerini, işçinin hakkından başka gayelerinin olmadığını ve bunun için her şeyi yaptıklarını ifade ederek emeği olanlara teşekkür etti.

İmza töreninin ardından İşletme tertip alanında işçilerle bir araya gelinerek TİS hakkında bilgiler verildi.

 

 

 


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SAVAŞTEPE EMNİYETİNDEN KAÇAK SİGARA OPERASYONUÖnceki Haber

SAVAŞTEPE EMNİYETİNDEN KAÇAK SİGARA OPER...

Sobadan Zehirlenen Baba Kız Hayatını KaybettiSonraki Haber

Sobadan Zehirlenen Baba Kız Hayatını Ka...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar