Şehit Madenci Çocukları Sünnet Oldu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bizler Bayramları, Doğum günlerini Babasız Girdik

Manisanın Soma İlçesinde  13 Mayıs Maden Faciasından Sonra Aileler yaralarını sarmaya başladılar.

 Aynı Madende hayatını kaybeden iki Aile Bugün Çocuklarının sünnet merasimi için yakınları bir araya geldi

Ferhat Tokgözlün eşi Hidayet Tokgöz  4 Yaşındaki oğlu Selim Tokgöz  sünnet töreni için bir araya gelirken sevenleri yanız bırakmadı. Ailelerin sünnet töreni yağışlı bir günde olunca, Tokgözün sünnet merasimi Soma Linyit Lisesi kapalı Spor salonuna alınırken sevenleri yanında idi. İzmir Torbalı Atatürk  Anadolu lisesi öğrencileri topladıkları harçlıkları  Somaya  Sünnet çocuklarına verilmek üzere gönderirken  Emine Ünlü Tarafından çocuklara verildi. Gelen Oyuncakların her iki aile tarafından dağıtılacağı öğrenildi.

 Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş  Aileleri Ziyaret ederek  her zaman yanlarında olduklarını belirti.  Şehit aileleri ve çocukları bizlere emanettir dedi. Çocuklara hediyesini verdi  Hidayet  Tok Göz  Sünnet töreni için şöyle dedi.

 Bugün Babasız Selimin sünnet merasimini gerçekleştiriyoruz. Biz babasız çok şeyler yaşadık.Doğum Günleri bayramlar babasız yaşadık. Biz bunu bu şekilde hayal etmemiştik tüm Türkiye ye teşekkür ederim dedi.

Diğer Madenci  Sünnet çocuğu  Furkan Yüksel   İkiz Kardeşi Betül,Anne Ergül  Yüksel , Şehit madenci babaları  Ali yükselin yokluğunda sünnet törenini yapmak zorunda kaldılar.

Yoğun yağış altında İnönü Mahallesindeki evlerinin önünde sokaklara brandalar kurulmuş  sünnet törenini yakınları sevenleri  arasınada yaptılar.

İzmir Torbalı Anadolu lisesi  harçlıklarını Sünneti için Furkana göndermişlerdi. Gönderilen parayı Emine Ünlü Aileye verdi. Kızları Betül okuyup mutlak pilot olacağım derken birde sözleşme imzalamıştı. Furkan ise Okumalıyım dedi. Düğünle ilgili konuşan anne Ergül yüksel şöyle dedi Tüm Türkiye ye teşekkür ederiz  Bizleri unutmayıp yanımızda oldular. Her iki düğünde de çocuklara oyuncaklar dağıtıldı. Eğlenceler düzenlendi. Yemekler ikram edildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Paralel Operasyonunda Kimler Yok ki.Valiler.....Önceki Haber

Paralel Operasyonunda Kimler Yok ki.Vali...

Soma Halk Eğitim Sergisi Ve Kermes Açıldı.Sonraki Haber

Soma Halk Eğitim Sergisi Ve Kermes Açıld...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar