MADEN İŞ SENDİKASI

Sessiz Bekleyiş

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
0
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

Soma Siyasetinde Bekleyiş

Kuzuların sessiz bekleyişi devam ediyor. Büyükşehir Belediye Başkanının belirlenmesi ile siyasetin daha hızlı şekil alması bekleniyor.

Şu anda Hüseyin Tanrıverdi’nin büyükşehir belediye başkan adaylığına kesin gözüyle bakılırken, Yrd.Doç.Dr.Mehmet Çerçi'nin bu yarışı pek de bırakmış görünmediğini; “ilçeler beni destekliyor”sözlerini sarfetmesinden öğreniyoruz. Çerçi'nin : “ Manisa için güçlü bir ekip ve kadroyla geliyoruz. Hoşgörü ve inancımızla, bu şehirdeki siyası algıyı ben yaparım kısırlığından biz yaparız erdemine taşıyacağız. Bu şehir hepimizin ve biz hep birlikte bu şehre hizmet etmek için varız. Artık birlik ve beraberlik günüdür” derken; Ak Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, büyükşehir belediyesi başkan adayının Hüseyin Tanrıverdi olduğunu açıkladı.

MKYK Üyesi ve Manisa Milletvekili Hüseyin Tanrıverdi'nin adaylığını Manisa'da çiftçilere yönelik düzenlenen ceviz konulu panelde konuşan AK Parti Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ : "Başbakanımızdan önce açıklamış olayım. Hüseyin Tanrıverdi'nin adaylığı hayırlı olsun” sözleri ile duyurdu. Kulisler : “ Manisa’nın İki Abisi var hangisi bakalım” diyerek beklentiyi dillendirirken, önümüzdeki günlerde 3 Bakanlık için gündemde olan revizyon ile Recai Berber'in kabineye gireceği yolundaki söylentiler de Manisa’nın çevresinin değişmesi, ve bundan özellikle Soma Kırkağaç’ın olumlu etkileneceği yolundaki algılar Soma Siyasetini de kaynayan kazan içinde ısıtmaya başladı. “ Soma Şehir olmalıdır” diyen başkan adayı ile Çerçi Abisini Çok sevdiği bilinen şimdiki başkanın adaylık mücadelesine Manisa'nın iki “abisine” yakınlık derecesinin de doğrudan etkili olacağı anlışılıyor.. Bunların Hepsi Kısa zamanda belli olacak. Geçtiğimiz Dönemde Seçimlerde Madenlerle ilgili seçim dedikodusu Yaşanmaması için Meclis Üyeliğine Melike Doğrunun getirilmesiyle, Madende çalışanların oylarının alması beklenirken, gelişmeler Soma ve Büyükşehir belediye başkanlığını değiştirecek mi? Bunu Hep beraber göreceğiz, Ama Şunu söyleyebilirim Benim bu kadar seçmenim olsa Milletvekilliği isterdim.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Özel eğitim Uygulamalı okulu Uçabilen maket uçak yapmaya başladı.Önceki Haber

Soma Özel eğitim Uygulamalı okulu Uçabi...

Somalılar işe girsinSonraki Haber

Somalılar işe girsin

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar