MADEN İŞ SENDİKASI

Sıcak Su 250 abonede sorun yaşandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak Su 250 abonede sorun yaşandı
SEAŞ türbinleri tam kapasite çalışır, istenilen düzeyde buhar verilmesini sağlarsa, hiçbir sorun yaşanmayacaktır.

Manisa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, Soma yerel medyasında yer alan bölgesel ısıtma sistemleri ile ilgili iddialara yanıt verdi. Sistemde 10 bin 500 aboneye ulaşıldığına dikkat çeken Gençoğlu, “Şimdiye kadar 10 bin abonede herhangi bir sıkıntı yaşanmamıştır.

Yalnızca 250 abonede sorun yaşandı. Bunun da sebebinin ve çözümünün SEAŞ sorumluluğunda olmasına rağmen Büyükşehir Belediyesi olarak çözüme yardımcı olunmuştur” dedi.
Konu ile ilgili açıklama yapan ve iddialara açıklık getiren Genel Sekreter Yardımcısı Yılmaz Gençoğlu, “Bildiğiniz gibi 253 abone ile aldığımız Soma Bölgesel Isıtma Sistemleri’nde 10 bin 500 aboneye ulaştık. Bugüne kadar 10 bin abonemiz hiçbir sorun yaşamadı. Ancak uç noktalarda bulunan ve sayıları 250 kadar olan bazı abonelerimiz dönem dönem sorunlar yaşamakta. Bunun da sebebi, SEAŞ tarafından yeterli miktarda buhar üretilmediği için yeterli basınca ulaşılamıyor.

Bu da yeterli ısıya ulaşılamamasına neden oluyordu. Bu problemlerin kaynağı yukarıda belirttiğimiz nedenlerle SEAŞ’ın sorumluluğunda olmasına rağmen kendilerinden ne tür malzemeye ihtiyaçları olduğu öğrenilerek, malzemelerin teminini Büyükşehir Belediyesi olarak sağladık. 3 gündür montajı yapılmaktadır. Bundan sonra SEAŞ tirbünleri tam kapasite çalışır, istenilen düzeyde buhar verilmesini sağlarsa, hiçbir sorun yaşanmayacaktır.

Bundan sonra yaşanabilecek herhangi bir sorunda Manisa Büyükşehir Belediyesi olarak gerekli hukuki girişimlerimizi yapacağımızı da kamuoyunun bilgilerine sunarız. Soma halkının rahat ve refaha kavuşması için gerekli her türlü tedbir ve önlem alınacaktır” ifadelerini kullandı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
.Soma Isınmak için Hava Parası Ödemeye Devam Ediyor.Önceki Haber

.Soma Isınmak için Hava Parası Ödemeye D...

Manisa Adayları Netleşti miSonraki Haber

Manisa Adayları Netleşti mi

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar