Sıcak Su Bu Milleti Üşütecek

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Sıcak Su Bu Milleti Üşütecek

CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak; Soma Bölgesel Isıtma Sisteminde yaşanan sorunlar ve vatandaşlarımızın şikâyetlerini iletmek üzere bugün Manisa Büyükşehir Belediyesi Soma İlçe Koordinatörlüğü yetkilileri ile bir görüşme gerçekleştirdik.

Görüşmemizde, yaşanan sorunları ve partimize iletilen sıkıntıları aktardığımız gibi tüm Somalılar adına faturalarda indirime gidilmesi gerektiğini talep ettik.

Kış mevsiminin en soğuk günlerini yaşıyoruz.

Havaların soğuması ile performansı düşen Soma BIS nedeniyle binlerce vatandaşımız üşüyor.!

Ne yazık ki Soma Bölgesel Isıtma Sisteminde yaşanan ısınma sorunları her geçen yıl katlanarak artıyor. Bölgesel Isıtmada vanaların açıldığı Kasım ayından bu yana cadde ve sokaklarımızda sıcak su nakil boruları patlıyor. Borulardan sızan sıcak su günlerce boşa akıyor. Yaşanan arızalara gecikmeli olarak müdahale ediliyor.

Sistem bir türlü istenilen sıcaklığa ulaşmıyor. Soma Bölgesel Isıtma vatandaşını ÜŞÜTÜYOR.!

Vatandaşlarımız, şikâyetlerini bireysel olarak Soma BIS Müdürlüğüne iletirken, maalesef Manisa Büyükşehir Belediyesinden kamuoyunu bilgilendirici bir açıklama gelmiyor. SORUNUN KAYNAĞINI NET OLARAK AÇIKLANMIYOR.!

Manisa BB Soma İlçe Koordinatörlüğü yetkilileri, "...sorunun tespiti ve giderilmesi için gerekli çalışmaların yürütüldüğünü, sorunun santral bünyesinde yer alan ana eşanjörlerden kaynaklanmış olabileceğini, ana eşanjörü imal eden firma yetkililerin Çarşamba günü ilçemize gelerek gerekli kontrolleri yapacağını..." bizlere anlattı. Verilen bilgiler tatmin edici olmamakla birlikte umarız ki sorun kısa sürede çözülür.

Hepimiz biliyoruz ki Soma BIS, özellikle de çevresel açıdan ilçemiz için bir şans. Böylesine önemli bir hizmet ne yazık ki teknik beceriksizlik ve yeterli yatırım yapılmadığı için heba ediliyor.

Sayın Cengiz ERGÜN, Soma Bölgesel Isıtma Sistemini zam kapısı olarak görüyor.!

Soma Bölgesel Isıtma vatandaşı üşütürken cebini ise yakıyor.!

Soma BIS abonelerine verilen hizmetin ayıplı olması nedeni ile Manisa Büyükşehir Belediyesi öncelikle Ocak ayı faturalarında indirime gitmeli, veremediği hizmetin bedelini üşümesine neden olduğu vatandaşından tahsil etmemelidir.! 

CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak Bölgesel Isıtma Sisteminde yaşanan sıkıntıların ve vatandaşlarımızın yasal haklarının takipçisi olmaya devam edeceğiz. Yaşanan sıkıntıyı Manisa BB Meclisi ve TBMM gündemine taşıyacağız.

Herkes bilsin ki Soma sahipsiz değildir.

                                                                                                                                                                           CHP SOMA İLÇE BAŞKANI LEVENT ELBİNSOY

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 1
    KIZGIN
Köpeğini Traktörle ÇekinceÖnceki Haber

Köpeğini Traktörle Çekince

KRİZ DEĞİL YÖNETİM SORUNUSonraki Haber

KRİZ DEĞİL YÖNETİM SORUNU

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar