SOMA BIS ÜŞÜTÜYOR.  CENGİZ ERGÜN  NEREDESİN                                                                                                                                                       

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

                                                                                                                                    SOMA BIS ÜŞÜTÜYOR.
                                                                                                                               CENGİZ ERGÜN NEREDESİN?

Kış mevsimi Soma BIS aboneleri için oldukça zorlu geçiyor. Soma BIS aboneleri, kara kışın ortasında soğuk ile baş başa bırakıldı. Soma BIS Müdürlüğü tarafından yapılan bakım ve onarım çalışması da fayda etmedi. Abonelerin büyük çoğunluğu ısınamamaktan şikayetçi. 

CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak ilk günden itibaren sorunun takipçisiyiz. Soma BIS gerçeği hakkında vatandaşlarımızı bilgilendirmeye devam edeceğiz. Bu kapsamda CHP Manisa Milletvekilimiz Ahmet Vehbi Bakırlıoğlu, geçtiğimiz Cuma günü ilçemizi ziyaret ederek Soma BIS mağdurları ile bir araya geldi.
Sayın vekilimiz yaptığı açıklamada; “Soma Bölgesel Isıtma Sistemi aylardır abonelerini mağdur ediyor. Binlerce Somalı kışın en soğuk günlerinde ısınamadı. Büyükşehir'e bağlı Bölgesel Isıtma Merkezi sorunun sıcak suyu veren termik santralden kaynaklandığını belirtiyor oysa termik santral yeterli derecede sıcak suyu tedarik ettiğini belirtiyor. Personel sayısının az olduğu ve teknik yetersizliklerin olduğu aşikar. Somalılar elektrikli soba veya klima ile ısınmaya çalışıyor. Bir yandan ısıtmayan sıcak suyun faturasını bir yandan da fahiş elektrik faturalarını ödüyorlar. Büyükşehir Belediyesi ısıtamadığı, hizmet veremediği Somalılardan fatura tahsil etmemesi gerekiyor. Bu konunun takipçisi olacağız.” dedi.

CHP Soma İlçe Başkanlığı olarak Sayın Cengiz Ergün’e sesleniyoruz; Soma BIS mağduriyetini bir an önce çözüme kavuşturun ve veremediğiniz hizmetin bedelini üstlenin. Soma BIS abonelerine Ocak ayı faturalarını tahakkuk ettirmeyin.


 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
İktidarın Koltuğunda Oturanlar Sokağa İnin Vatandaşı DinleyinÖnceki Haber

İktidarın Koltuğunda Oturanlar Sokağa İ...

Jandarmadan OperasyonSonraki Haber

Jandarmadan Operasyon

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar