Soma Cumhuriyetçi Türk Kadınları Günü Böyle Kutladı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Soma da bir grup Cumhuriyetçi Kadınlar arasında Yırcalı Restaurant&Cafe de büyük bir coşku ile mükemmel bir organizasyon çerçevesinde kutlandı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan program MHP Soma Kadın Kolları Başkanı Emel COŞKUN, Eski Başkanlar ve yönetim kurulu üyelerinin katılımcılara Türk Bayrağı dağıtması ardından 10. Yıl Marşı coşkuyla söylendi. Ardından yemekler yenildi, yemekten sonra Yırcalı Restaurant&Cafe işletmecisi Erdal SEMERCİ nin programın organizatörü Soma Esnaf Sanatkarlar Odası Genel Sekreteri, birçok Sivil Toplum Kuruluşlarının gönüllü ve aktif üyesi Esin AYAN a bu anlamlı günde organize ettiği nadide çalışması ve emekleri dolayısıyla kendisine tüm katılımcı kadınlarımız adına temsilen çiçek takdiminde bulundu.

Küçük bir konuşma yapan Erdal SEMERCİ alkışlarla birçok kez kesilen konuşmasının ardından günün önemine binaen Çanakkale Menüsünü okudu ve Menü de bulunan Üzüm Hoşafından tüm katılımcı misafirlere ikram etti. Cumhuriyetin kuruluşunda büyük bir görev üstlenen kadınlarımızın bugün korunmasında yarın ise koruyacak olan nesilleri yetiştirmesinde kendilerine düşen zorlu ve kutsal görevi hatırlattı. Sonrasında Soma Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Ali AYAN Beyin kutlama mesajı okundu ve programa katılan hanımefendilere Başkan Ali AYAN adına organizatör Esin AYAN kırmızı beyaz karanfil dağıttı.

Bahçede varil içerisinde yanan ateş etrafında toplanan Cumhuriyetçi Türk Kadınları, havai fişek gösterisi, meşale, yanan volkanlar, konfeti, 10. Yıl Marşı, İzmir Marşı ve müzik eşliğinde kutlamayı manevi havasında zirveye ulaştırdı.

Birlik ve beraberliğin tesisi milli ve manevi değerlerin ayakta tutulması adına bu ve benzeri tüm önemli günlerde yine ve yeniden biz varız diyen Cumhuriyetçi Türk Kadınları Organizatör Esin AYAN ve İşletmeci Erdal Semerci ye teşekkürlerini sundu.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
FETÖ/PDY Terör Örgütü Yapılanmasından 6 Kişi İfade Verdi.Önceki Haber

FETÖ/PDY Terör Örgütü Yapılanmasından 6...

İstifa Sırası KimdeSonraki Haber

İstifa Sırası Kimde

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar