MADEN İŞ SENDİKASI

Soma Devlet Hastanesi İhtiyaç Sahiplerine Destek Veriyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Devlet Hastanesi sorumluluk projesi içerisinde bir ilke daha imza atarak maddi durumları iyi olmayan hastalara giyecek yardımında bulunuyorlar.
haber altı 2 komulabilir
haber İçi

Manisa'nın Soma ilçesinde Soma Devlet Hastanesi sorumluluk projesi içerisinde bir ilke daha imza atarak maddi durumları iyi olmayan hastalara giyecek   yardımında bulunuyorlar.

 

Soma devlet hastanesi Başhekimi Ali Osman Çağlayan, Soma Devlet Hastanesi Müdürü Sancar Delibalta yaptıkları hizmetleri açıklarken, sosyal sorumluluk projesi ile  ilgili açıklama yapan hastane Başhekimi Ali Osman Çağlayan şunları söyledi.

Bu açılışını yaptığımız yer hastanenin sosyal bahçesi. Hastanemize başvuran yardıma muhtaç insanların hastanemizde yattığı dönemlerde, bazen pijama bulamıyorlar. Bazen iç çamaşırı bulamıyorlar. Bazen alt bezi bulmakta sıkıntı çekiyorlar.

 Polikliniğe geliyorlar, geldikleri zaman maddi durumları elverişli olmadığı için üstleri başları yoksulluktan giyecek  alamadıkları görülüyoruz. Bu gibi hastalarımıza destek olmak için, evlerimizde Kullanmadığımız veya bazı firmaların fazla olan ürünlerini, bağış yöntemi ile topluyoruz. Burada düzgün bir şekilde istifliyoruz.

Daha sonra ihtiyaç sahiplerine, sosyal hizmet uzmanının, vasıtası ile ulaştırıyoruz. Sosyal hizmet uzmanımızda bu bilgileri, servisteki doktorlarımız görevlilerimiz hemşirelerimiz, yöneticilerimiz, sosyal hizmet uzmanına bilgi vererek, ve uzman arkadaşımız gidiyor. Vaka ile görüşüyor. İhtiyacı belirliyor. İhtiyacı olanı da bu birim den vermeye çalışıyoruz.

Manisa’mızda  8. Hastaneyiz. Sosyal Market Açan. Geç mi kaldık Hayır Geç kalmadık. Bu yeni bir proje Bakanlığımızın. Sosyal bir projesi.  Önemli bir proje. farkındalık yaratmak için. Soma’mıza   ihtiyaç sahipleri hastalarımıza hasta yakınlarımıza bir şekilde destek olacağız. Bu Market sayesinde dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
S.S. Soma Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcılar Kooperatifi Mali Genel Kurulu gerçekleştirildiÖnceki Haber

S.S. Soma Nakliyeciler Motorlu Taşıyıcıl...

Soma'da Bir İntihar Vakası DahaSonraki Haber

Soma'da Bir İntihar Vakası Daha

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar