Soma Esnaf Sanatkarlar Odası Genel Kurulu Yapıldı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bu Çınar Ulu Çınar

Manisa'nın Soma ilçesinde esnaf ve sanatkarlar kooperatifi Genel Kurulu yapıldı. Soma belediyesi Düğün Salonu'nda yapılan genel kurula, AK Parti Millet vekili İsmail Bilen, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Levent elbinsoy, ve yönetim kurulu üyesi Sercan Okur, Milliyetçi Halk Partisi yönetim kurulu üyesi Mehmet Eryiğit, sivil toplum kuruluşları, üyeler ve halkın katılımı ile gerçekleşti.

Divan yönetimini seçilmesinin ardından aygı duruşu ve İstiklal Marşı, daha Sonraları Kooperatif başkanı Ali Ayhanın konuşması yer aldı..

Kooperatif başkanı Ali Ayhan, yaptığı esprili anlatım da Eskiden meslek gruplarını sıralarken Demirciler Hasırcılar, Bakırcılar vardı. Şimdi onlar yok. Bunu söylerken teknolojinin getirdiği üstünlükler, güzelliklere karşı olduğumuzu söylemiyoruz ama, yine de az aldığımız için hüzünlendiğim izi belirtiyoruz. Ekonomik koşullarda AVM bulduğuna marketler istilasına rağmen, mutlaka esnaf olacağım diyenleri de gönülden kutluyorum. Bu süreç içerisinde üyelerimize her türlü bilgilendirme yapılmıştır. Her türlü değişiklikler üyelerimize bildirilmiş, bunlara bir örnek verecek olursak vergi deki değişiklikler bildirilmiştir. Üyelerimizin isteklerinin çok çabuk yapılması için, bilgisayar teknolojileri yenilenmiş ve en iyi hizmet verilmektedir. Bütün yenilikleri mize, ve gelişmeleri basın ile üyelerimize duyurduk.

Esnafın bıktıran kermesler konusunda daima esnaf arkadaşlarımızın yanında olduk. Bugün kermesler eskiye göre daha farklı ise bunu bugünkü yönetim ve arkadaşlarına borçluyum. Bu çalışmalar kapsamında, marketlerin saat 22'den sonra reyonlarında et sat mamasını istedik. Ve bu görüşlerimizi belirttik. Bununla birlikte Kasaplar Federasyonu unla birlikte olarak Avrupa fonları ile yürütülen Esnaf ve Sanatkarların olarak iki defa KOSGEB girişimcilik kursu açtık. Girişimcilik eğitimine talepten nedeniyle, İŞKUR desteği ile 4 kursta açıldı. Toplam 8 girişimcilik kursu başarıyla sonuçlandı. Daha Sonraları konuşma yapan Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene Soma'da yapılan hizmetleri anlattı. Soma'ya anlattı. En büyük yatırımların Soma'yı yapıldığını hizmetleri devam edeceğini söyledi. AK Parti Manisa milletvekili İsmail Bilen, yaptığı konuşmada hükümetimizin esnafımızın çiftçimizin yanında olduğunu belirtti toplum olarak El Ele verip her türlü kötülüğü gelebileceğini söyledi. Birlik ve beraberliğimizi kimselerin bu olmasına müsaade etmeyelim dedi. Cumhuriyet Halk Partisi de seslenerek siz de buyurun gelin bu geminin içinde olun dedi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma'da Uyuşturucu OperasyonuÖnceki Haber

Soma'da Uyuşturucu Operasyonu

Kore Gazisi Bu Kadar Mutlu Olmamıştı.Sonraki Haber

Kore Gazisi Bu Kadar Mutlu Olmamıştı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar