Soma Maden İş Sendikası Emniyet Müdürlüğünü Ziyaret Etti

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Allah Terör Belasından Ülkemizi Korusun

İstanbul da yaşanman terör saldırısında hayatını kaybedenler için Soma Emniyet Müdürlüğünü, Sivil toplum kuruluşları, vatandaşlar ziyaret ederek, baş sağlığı dilediler.  

Soma Emniyet Müdürlüğünü ve çalışan emniyet mensuplarını ziyaret eden Soma Maden İş Sendikası Şubeleriyle birlikte  ziyaret esnasında ve diğer emniyet mensuplarının başınız sağ olsun dedi.

Soma Emniyet Müdürü Rıza Akın’ı makamında ziyaret eden

Maden İş Sendikası Soma Şubesi,Başkanı  Şevket Şahin. Yönetim Kurulu üyeleri, Selçuk Metin,Hamza Arslan,Ali Uzun,Zeki Özgen, Soma Maden işçileri Sendikası Ege Bölgesi Şubesi Şube Başkanı RecepSatır,Ünal Şahan,Nazmi Gürleyen,Kıyas Çalı,Alettin Arıtma, Soma Maden İşçileri Sendikası Ege Bölgesi 1 Nolu Şube Başkanı Mehmet Şendil ,Yönetim Kurulu Üyeleri, M,Ali Çakır,Murat Kalın,Ramazan İman,Rıza  Sal ve Üyelerin Katılımıyla gerçekleşirken,

Emniyet Müdürü Rıza Akına Baş sağlığında bulundular. Kısa bir konuşma yapan Emniyet Müdürü Rıza Akın Şöyle dedi.

 

Olayın olduğu günden buyana arayıp baş sağlığı dileyenler, bu bizim birlik beraberliğimizi gösteriyor. Ayrıca bu ziyaretler bize güç veriyor.

Biz teşkilat olarak canımızı ortaya koyarak elimizden geleni yaparız. Vatandaşımızda bizim yanımızda olduğunu gösteriyor. Bu şekilde vatandaşlarımız bizleri arıyor şüphelendiği şahısları bildiriyor. Bu bizlerin birlik beraberliğini gösteriyor Bizler hep beraber bu ülke için çalışacağız. Bu kötü düşünceli Alçak terör örgütlerine bu fırsatı vermeyeceğiz. Ülkemizi böldürmeyeceğiz, İnşallah geleceğimiz daha iyi olacaktır dediler.

         Sendika yöneticileri bizler her zaman devletimizin yanındayız. Birlik beraberlik içerisinde olduğumuz müddetçe bizleri kimse yıkamaz. Devletimiz  bu hainlerden hesabını soracaktır dediler.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
SOMA ÇERKEZ SULTANİYE’DE ÇALIŞMALAR BAŞLADIÖnceki Haber

SOMA ÇERKEZ SULTANİYE’DE ÇALIŞMALAR BAŞL...

Somada Okulun Çatısında Yangın Çıktı.Sonraki Haber

Somada Okulun Çatısında Yangın Çıktı.

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar