MADEN İŞ SENDİKASI

Soma nakliyeciler motorlu taşıyıcılar kooperatifi yeni taşıma sezonuna hazırız dedi.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
haber altı 2 komulabilir

Soma nakliyeciler motorlu taşıyıcılar kooperatifi yeni yerleşim yeri olan Atatürk Caddesi'ndeki yerinde kamyoncu arkadaşları ile birlikte yeni sezona merhaba dediler.

Sezon açılışına Nakliyeciler Kooperatifi Başkanı Mehmet Yağcı, ve yönetim kurulu üyeleri, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, Ege linyitleri işletme müdürü Hakkı Duran, AK Parti Soma İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy, ve taşıyıcılar Kooperatifi'nde bulunan kamyoncu üyeler katıldı.

 

Yapılan duanın ardından, kurban kesildi. Yeni sezonu hayırlı olması kazasız belasız geçirmesi dilendi.

Kısa bir konuşma yapan nakliyeciler motorlu taşıyıcılar kooperatifi başkanı Mehmet Yağcı şunları söyledi.

Bütün illerimize kömür sevkiyatı yapılacak Allah kimsenin burnu kanamadan kazasız belasız bu kömürleri taşımayı nasip etsin dedi.

Ege linyitleri işletmesi müdürü Hakkı Duran yaptığı açıklamada şunlara değindi

.

Geçen sezon Depo teslimi olarak  660 Bin ton kömür 31 ile 163 ilçeye sevk edildi.

Bu sene 660 bin ton değil, 1 Milyon tona çıktı. Bunun yaklaşık %40 Wagon, geri kalan %60kamyonla sevk edilecek..

Bu sene bereket biraz daha fazla. Son yılların en bereketle yılı, Nakliyecilerden öğrendiğim , bildiğim kadarıyla çok güzel bir yılı geçti.

Bu sene ondan fazla olacak ve onun üstüne katlayacak.

.Ancak sizden bir tek ricam var. Trafik kurallarına uyarak, bu taşıma işini gerçekleştirelim ki kimsenin canı yanmasın. Güzel günlerde güzel işler de birlikte olalım. Herkese mutluluk versin güzellik versin.

İşletme müdürü Hakkı Duran daha sonra Şöyle devam etti.

Geçtiğimiz sene, nisan ayında kömür taşımaya  başladık. 4000 ton civarında bir sevkiyat oldu. Bu Mart ayında en az 18000 ton sevkiyat olacak. Belki daha da artabilir. Nisan ayından itibaren de çok dolu geçecek. Kasım 2018  sonuna kadar da  kömür taşımanın bitirilmesi hedefleniyor. Bu taşıma  aylara eşit olarak yayılacak.Dedi

Ak Parti İlçe Başkanı Mehmet Ali Aksoy ise şunları ilave etti.

Ben önce hükümetimize, sonra T.K.İ ve E.L.İ ‘ye teşekkür ederim.

Daha önceleri dokuzuncu ,onuncu aylarda başladığımız, kömür taşıma, sezon açılışlarına, artık üçüncü  ayda başlıyoruz. Allah kazasız belasız 2018 yılını geçirmeyi nasip etsin. Bol kazançlı yıl olmasını diliyorum. Fakirimizi üşütmeyeceğiz.

Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ise nakliyeciler kooperatifimiz , Somamızın en önemli sivil toplum örgütü. Çok başarılı bir kurum Bu başarısıyla da işini her geçtiğimiz sene biraz daha artırıyor. Aldığımız rakamlara göre bu sene geçen yıla nazaran %40 daha Sosyal Yardımlaşma kömürleri ile ilgili iş artışı gelmiş durumda. Soma Nakliyeciler Kooperatifi’ ne destek veren Kınık Nakliyeciler Kooperatifi ve , Kırkağaç Nakliyeciler Kooperatifi’ne  kamyoncu esnafımıza hayırlı uğurlu olsun. Dedi,

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
2918 NO'LU YASA DİKKATLİ OKUYUNUZ..Önceki Haber

2918 NO'LU YASA DİKKATLİ OKUYUNUZ..

CHP ittifak komisyonu kurduSonraki Haber

CHP ittifak komisyonu kurdu

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar