Soma Seçimlere hazırlanıyor

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Tek Bayrak Tek Vatan

Çok kıymetli Somalı Hemşerilerim genel seçimler hızla yaklaşmaktadır. Bu seçimler Türk milletinin kaderi açısından çok büyük önem arz etmektedir. Ülkeyi yöneten iktidar mensuplarının dış güç destekli olarak Türk milletini asimile etme planı içerisinde oldukları alenen bilinmektedir. Din tüccarlığı altında yapılan siyaset ile ülkede bir çok hastalıklı zihniyetin türediği alenen görülmektedir. Bu tür insanların dini kendi tekelindeymiş gibi göstermeleri sonucu ülkemizde çok enterasanlayların meydana geldiği kamuoyu olarak görmekteyiz. AKP on üç yıllık iktidar dönemlerinde Türk milletinin hassas değerleri ile oynamış sanki tekrardan yeni bir ülke inşasına soyunmuşlardır. Sıfır terörle hükümeti devralan iktidar, teslimiyetçi anlayışı ile ülkenin bir çok yerinde kamu güvenliğinin yok olmasına neden olmuştur ve bu gerçeği milletimiz görmektedir. Dini ve milli değerlerin yok edilmek istendiği, köle siteminin, dikta rejiminin hayata geçirilmek istendiği net olarak görülmektedir. Türkiye Cumhuriyeti büyük bir tehlike altındadır geldiğimiz bu noktada demokrasiden bahsetmek mümkün değildir. Ülkede sadece Kamuya ait iş yerleri özelleşmemiştir. Adalet sitemi çökmüş savcılar, hakimler etkisiz hale getirilmiş, asker, polis şafak operasyonu altında sindirilmiş, kozmik odalara girilmiş, kısacası Türk milleti askeri vesaitte görmediği darbeyi AKP iktdarı döneminde görmüştür ve görmeye de devam AKP' nin milletvekilleri ve üst düzey yapılan haksızlıkları bildikleri, gördükleri halde susmuşlar sadece ticari gelirlerini veya kaybetmekten korktukları koltuklarını düşünmüşlerdir. Önce asker sivil demeden kurgu senaryolar ile tutuklattılar veya sürgün ettiler şimdi de çıkmışlar paralel yaptı, paralel etti diyorlar. Türk Milleti saf kalpli gani gönüllüdür fakat salak, aptal veyahut Vatan haini hiç değildir. Bugün bütün kötü şeyleri yaptı dediğiniz yapı bunları yaptıysa her şeyin suçlusu ise siz o zaman ne yapıyor Nerede yaşıyordunuz. Türkiye Cumhuriyetinin iktidarı siz degilmiydiniz, bu millet Ülkeyi yönetin, sahip çıkın, diye size oy vermedi mi? 

 

Ne yazık ki ülkeyi yönetiminin en başındaki kişi bile hiçbir zaman ben Türküm diyememiş, beni Türkler seçti demiştir. Biz Türk milleti olarak kendinden olmayanın arakasından gittiğimiz ve bu günkü yaşanan vahim vaziyete rağmen bazı gerçekleri görmediğimiz müddetçe evlatlarımıza cevabını veremeyeceğimiz onlarca soru ve sorunlar yumağı belki de parçalanmış bir ülkeyi miras olarak bırakmak zorunda kalacağız.

 

 

Evet değeri Somalı kardeşlerim. İlçemiz gerek ticari ve gerekse siyasi yönden AKP iktidarının hışmına uğramış sanki ilçenin bitirilmesi yönünde talimat verilmiştir. İlçe içerisinde birçok yatırım durmuş. Seaş satılmış, madenler sömürülmüş çiftçi esnaf bitme noktasına gelmiştir. Gördüğümüz kadarı ile İlçemize Kırkağaç’tan gelen askerlerin de nedendir bilinmez Çarşı izninde Soma ya gelmedikleri halkımız tarafından dile getirilmektedir. Her şey kapkaranlık seyrederken bir tek grup etkilenmemiştir, onlarda AKP şakşakçı ve yalaka grubudur. 301 kişinin bire bir tek sorumlusu AKP politikalarıdır. Soma ilçesinin batmasında temel etken bunlardır. Halen Kömür kokulu kentim diyenlerin olması bu kadar karamsar olan vatandaşlarımızdan oy beklenti içinde olmaları PES dedirtmiştir. Kaza sonrası AKP Manisa Millet Vekilleri Soma için verilen sözleri tutamamışlar İktidar partisinin dikkatini bu bölgeye çevirememişlerdir. Hangi yüzle İlçe sakinlerden vekil adaylarına oy isteyecekler. Biz bölgemizden kukla vekil istemiyoruz. Gidin oyunuzu Elektrik, su, vergi, bedellerini toplayamadıklarınızdan isteyiniz. Başkasının Elektrik borcunu ödettiğiniz vatandaşlardan size oy çıkmaz. Artık bu millet parazitlerle uğraşmak istemiyor.

 

Sivil toplum kuruluşları adeta içine ağlamakta korku tünelinin içinden çıkamamakta budurum bizlerce bilinmektedir. Esnaf Kefalet Kooperatifi olağan Kongresinde Sayın Başkan Konuşmasını yaparken Cumhuriyet Hükümeti demiştir. Bu sözden de anlaşılacağı gibi AKP İktidarı ve kendileriyle hem hal olan Tüm kurum kurulu veya kişiler yönlendirmelerle Türk kelimesinden hoşnut olmadıklarını bir kez daha ortaya çıkarmışlardır.  Ülkemizi bölme planları içerisinde olanlarla dirsek temasında oldukları, bölücü zihniyetlerin metdan da nasıl cirit attığı alenen görülmektedir. Ancak âlemlerin sultanı olan Efendimiz' in (s.a.v) Hadisini hatırlatmak isterim; ZULÜM KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR. Peygamber Efendimiz biz inanan Müslümanlara yapmamız gerekeni açıkça dile getirmiştir.

 

Ve ayrıca Efendimizin Torunu Hz. Hüseyin Ker bela ya giderken etrafındaki inananlar, gitme ya Hüseyin Küfe halkına güvenme seni yalnız bırakıp Yezit in tarafına geçerler seni ve ailenin yok ederler dediklerinde Hz. Hüseyin şu cevabi vermiştir: '' Eğer ben gitmezsem, bu Ümmette bir daha hiç kimse haksızlığa karşı çıkmayacaktır. '' Hz. Hüseyin gibi yaşamadıkça ne Ümmet ne Millet olmayı hak edebiliriz ne de beladan musibetten uzak kalabiliriz.

 

 

Türk milletinin kimliğini koruması Atatürk ilke ve inkılaplarının devamını sürdürebilmesi tam anlamıyla Dinini temel esaslara göre yaşayabilmesi tam bağımsız bir ülke olabilmesi ve Bin yıllık kardeşliğinin tekrardan tesis edilebilmesi için Hangi mezhepten olursak olalım hangi inanışa bağlı olursak olalım bir olalım iri olalım. Türkiye Cumhuriyeti Devletini Kuran yüce Millete Türk Milleti denir. İster Arnavut ol ister Kürt, Laz, Çerkez, Pomak ol ne olduğun önemli değildir ne olacağın önemlidir. Hain olmayacaksın Tek Dil, Tek Bayrak, Tek Millet, TEK Vatan diyeceksin yaşadığın topraklarına sahip çıkacaksın. Kirli zihniyetten kurtulmanın tek yolu Yedi Haziran, bu Millete Yeni Türkiye değil yeni iktidar gerekmektedir. Sonsuza dek bütünlüğün, doğrunun,  Vatan sevdasının, Bayrak aşkının tek adresi MHP. Saygı ve sevgilerimizle Hepinizi Allah Emanet ediyorum.

                                                                                                                                                                                         Soma MHP İlçe Başkanı

                                                                                                                                                                                            Vedat Erdem

Anahtar Kelimeler:

  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Soma Özge Can için yürüdüÖnceki Haber

Soma Özge Can için yürüdü

Murat Bayramoğlu resmi adaylığını açıkladıSonraki Haber

Murat Bayramoğlu resmi adaylığını açıkla...

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar