MADEN İŞ SENDİKASI

Soma Spor Biz Bu Ligi Rahat Götürürüz

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
haber altı 2 komulabilir

Soma spor Yönetim Kurulu üyeleri, Soma spor takımı, Basın mensupları ile bir araya geldi. Doğan 'Bugün kadromuz, yöneticilerimiz, basınımızla birlikte tam kadro birlikteyiz. Hemen hemen 1 aydan sonra  3. lige çıktığımızdan beri bu organizasyonu tüm Soma'yı işin içine alarak  geniş bir katılım sağlamaya çalışıyoruz.

 Yaş ortalaması oldukça genç transfer edilen arkadaşlarımızın. Bu arkadaşlarımızla birlikte  biz bu ligi rahatlıkla götürebileceğimize inanıyoruz. 16-17 transferimizle birlikte kulübümüzün toplam bütçesi 6 - 6,5 milyon bir bütçemiz var. Şeffaf olmaya gayret ediyoruz. 1,5 Milyonluk kısmı federasyon tarafından karşılanıyor.

 Büyük firmalar, esnaflar ve belediyemizden ve kombineler ile biz bunları götürmeye çalışıyoruz. Şuan aracı çalıştırdık, gaza bastık bu hareketliliğin devam etmesi gerekiyor. Zorlu bir süreç ama bu kurduğumuz takım play off'u zorlayacak bir takım. Sahamızda reklam panolarımız var. 55 tanesini doldurduk. İmbat firmamız ana sponsorumuz.

 Demir Export Forma desteğinde bulunma gibi bir durum söz konusu. Soma Çimento'dan destek isteyeceğiz. Soma'ya dışarıdan gelen büyük firmalara ziyaret gerçekleştiriyoruz. Nereye gidersek gidelim herkes bir şekilde yardımcı olmaya çalışıyor. Hayırlısı ile başaracağız. Bu kadar yöneticiler işimizin arasında Soma için çalışıyoruz. Sosyal Medya üzerinde kimlerin yardım yaptığını yayınlıyoruz. Özellikle büyük firmalar ile ilgili spekülasyonlar yapılıyordu. Hiç böyle bir şey yok. Herkes destek olmaya çalışıyor. Bunu özellikle belirtmek istiyorum. Bugün gelinen noktada Soma tabanı ile birlikte bu takıma sahip çıkmaya devam ediyor. 1 Eylül'de liglerimiz başlayacak. 1 Eylül'e kadar bu çalışmalara yoğun olarak devam edeceğiz. Başta Taraftarlarımız, basınımız, yöneticilerimiz, teknik ekip ve Soma halkına bu takıma sahip çıktıkları için çok teşekkür ediyorum'dedi.


  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
40 Kutu İlaç ÇaldılarÖnceki Haber

40 Kutu İlaç Çaldılar

Kanlı Bayram Yollarda 3 Kişi ÖldüSonraki Haber

Kanlı Bayram Yollarda 3 Kişi Öldü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar