Somada Asayiş Operasyonu

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
0
Hırsızlık Suçlarını İşleyen 7 kişi tutuklanırken Bunlardan 5 Kişi Yaşları küçük olduğu için Şakran cezaevi ne, suçları kesinleşen 2 kişi asayiş büro ekiplerince yakalanarak Akhisar cezaevi ne gönderildi.

 Soma İlçe  Emniyet Müdürlüğü Yapılan Operasyonlarda 8 Kişiyi Yakaldı

Hırsızlık Suçlarını İşleyen 7 kişi tutuklanırken  Bunlardan 5 Kişi Yaşları küçük olduğu için Şakran cezaevine, suçları kesinleşen 2 kişi asayiş büro ekiplerince  yakalanarak  Akhisar cezaevine   gönderildi.

 Manisanın  Soma İlçesinde  çeşitli  tarihlerde  faili meçhul (3) ayrı ikametten zeytin hırsızlığı ve iş yerinden hırsızlık olaylarına karıştığı kamera görüntüleri ve asayiş  ekiplerinin  yapmış olduğu çalışma sonucunda, tespit edilerek  ve yakalanarak gözaltına alınan F....S... ile Suça Sürüklenen Çocuklar S...A.... A.....Ç......O......C.....Ö    C.... ve H.... K..... isimli şahıslar 19.11.2015 günü Soma Cumhuriyet Savcılığına mevcutlu olarak çıkarılmışlar, adliyedeki işlemleri sonrası şahıslardan H.....K....savcılık sorgusu sonrası serbest bırakılırken, diğer (5) şahıs sevk edildikleri mahkemece Tutuklandı.  Tutuklu  Çocuklar Şakran Cezaevine gönderilirken diğeri Akisar Cezaevine gönderildi.

Soma Emniyet Müdürlüğü Asayiş Bürosunca hakkında ''Hırsızlık'' suçu ile ilgili 3 ayrı dosyadan yakalaması ve (6 yıl 6 ay) kesilmiş cezası bulunan 1970 dogumlu S. S.isimli şahıs Asayiş ekiplerince Hürriyet Mahallesi Yavuz Selim Caddesinde üzerinde ekiplerince  yakalanarak
işlemlerinin  sonucu Akhisar cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

Soma Asayiş  bürosunca hakkında ''Hırsızlık'' suçu ile ilgili 3 ayrı dosyadan yakalaması ve (6 yıl 6 ay) kesilmiş cezası bulunan 1981 dogumlu E. K.isimli şahıs Kurtuluş mahallesi Özcan sokak üzerinde asayiş  ekiplerince yakalanarak adliyedeki işlemlerinin ardından Akhisar cezaevine teslim edildiği öğrenildi.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
AKHİSAR'DA AKIL ALMAZ CİNAYET Önceki Haber

AKHİSAR'DA AKIL ALMAZ CİNAYET

Manisa'da Operasyon 3 Göz AltıSonraki Haber

Manisa'da Operasyon 3 Göz Altı

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar