Soma'da Daire Amirleri Bayramlaştı.

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Şehit Ailesini Ziyaret Ettiler

Manisa'nın Soma ilçesinde bayramlaşma töreni.Öğretmenevi'nde yapıldı.

  Törene AK Parti Manisa milletvekili  İsmail Bilen Soma Kaymakamı,Ahmet Altıntaş  Soma Belediye Başkanı,Hasan Ergene  Soma Ak Parti İlçe Başkanı,Şeref Kavruk İlçe Jandarma Bölük komutanı,J.Yzb Oruç Fevzi Kara  ilçe Garnizon komutanı Per.Ütğm.İlker YAĞDIRAN Soma Emniyet Müdürü, Sayım Başaran siyasi partiler, Cumhuriyet Halk Partisi ilçe başkanı Levent Elbinsoy ve yönetim kurulu üyeleri,Siyasi Partililer ve  halkın katılımı ile gerçekleşti. Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene kısa olarak yaptığı basın açıklamasında şunları söyledi. Sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde nice bayramlar geçirmeniz dileğiyle diye söze başlayan Hasan Ergene, bayramlar bir özel gündür. Hepimiz için çok önemlidir. Nasıl acıyı tatlıyı bir arada yaşıyorsak, bayramlarıda daha güzel yaşamalıyız. Bayramları Bayram gibi yaşamımızda lazım. Bu bayram günlerinde, yaşlılarımıza hastalarımıza çocuklarımıza daha bir önem vermemiz gerekir. Bayramlar Neşe kaynağıdır. Dostluğun kardeşliğin birleştiği bir gündür. Hamdolsun ülkemizde Bizler Bayramı bayram gibi yaşıyor biliyoruz. Özellikle şunu iyi dikkat etmemiz lazım. Dünya üzerindeki önemli bulunduğumuz konumda. Çevremizdeki sınırlarımızdaki Müslüman kardeşlerimiz çeşitli sıkıntılar çekmektedir. Bugün ülkemizde 3 milyona yakın Müslüman kardeşimizi misafir edebiliyorsak, bu Türkiye'mizin büyüdüğünün göstergesidir.. Bugün burada rahat rahat bayram kutla biliyorsak, bunu şehitlerimize, askerlerimize, güvenlik güçlerine borçluyuz,, ve onlara minnettarız dedi.

Daha sonra konuşan Manisa milletvekili İsmail Bilen şöyle dedi.

Rahmet ve mağfiret olan bir Ramazan'ı geride bıraktık. Allah'ım hepinize yenisini nasip etsin. Hepimize sağlık sıhhat versin dedi.

Yine ayın 15'i geliyor. Malum geçen sene bir kalkışmanın bir hadise'nin 1 yıldönümünü kutlayacağız. Neredeyse Türkiye'de alışkanlık haline gelmiş, on yılda bir ,kimi zaman muhtıralarla kimi zaman bildirilerle, kimi zaman da fiili müdahalelerle, demokrasinin önü kesilmişti. Ama bu 15 Temmuz’la bunların çok ötesinde daha bir hadise yaşadık. Ülkenin birlikte bütünlüğüne, beraberliğin’e, kasteden dışarıdan da destek bulan sözüm ona müttefik ve dost geçinen ülkelerden de himaye gören ve kurumlarımızın da, içine sızmış alçak bir terör örgütü mensuplarıyla karşı karşıya kaldık. Şehitlerimiz oldu gazilerimiz oldu. Bu şehitlerimize ve Gazilerimize minnet borçluyuz. Geçmişte bize bu vatanı, toprak olarak bırakan Aziz şehitlerimiz kadar o kadar kıymetli. Bütün şehitlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz. Allah'ımıza şükürler olsun, bu terör örgütü ve diğer terör örgütleri, ile mücadelemiz sürüyor,Mecliste zaman zaman tartışmalar yaşasak da, memleketimizin  bekası, devletin bu ülkenin bekası olunca,  bu belalarla baş etmek üzere, kanunlar çıkarılıyor. Meclis kendi içerisindeki mücadelesini sürdürüyor. Bundan sonra da sürdürmeye devam edecektir. 15 Temmuz’da  bu hain terör örgütünün kalkışmasını  tekrar yeniden hatırlamak, yad etmek adına tekrar bir arada olacağız. Parlement iyi açacağız Meclisi açacağız. Bu meclis çalışmaları erken bittiğinde yine birlikte olacağız. Ülkenin milletin devletin varlığına sahip çıkmak adına 15 Temmuz’da siz hemşerilerimizi meydanlarda görmeyi arzu ediyoruz. Birbirimizle  omuz omuza mücadele edersek, şer odaklarına karşı, dimdik olursak, hele hele alçak terör örgütlerine karşı, Feto ollmak üzere diğer bölücü örgütlerle mücadelemiz başarı kazanacaktır. Dedi.

Soma Kaymakamı Ahmet Altıntaş,Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene, ilçe Garnizon komutanı Per.Ütğm.İlker YAĞDIRAN, Jandarma Bölük komutanı,J.Yzb Oruç Fevzi Kara Soma Emniyet Müdürü Sayım Başaran,Soma AK Parti İlçe Başkanı Şeref Kavruk Gaziler Derneği Başkanı Geçen Dönem Nazım Öz  

 1989 senesinde Siirt'in Eruh ilçesinde şehit olan Yaşar Çığın annesi Fevziye Erdenk  ziyaret ettiler.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Kıdem Tazminatında Geri AdımÖnceki Haber

Kıdem Tazminatında Geri Adım

Soma'da Araç İkiye BölündüSonraki Haber

Soma'da Araç İkiye Bölündü

Yorum Yazın

Başka haber bulunmuyor!

Ana Sayfa
Web TV
Foto Galeri
Yazarlar